Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yeni Saclarim Cikiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ya arkadaşlar benimde şakaklarımda acaip açılmalar var çok üzülüyorum priorini bende denicem inşallah faydası olur..

Bundan iki ay öncesine kadar alnımın üstündeki saçlarda hafif seyrelmeler vardı .Bu duruma acayip üzülüyordum.Neler mi yaptım önce kan düzeyime baktırdım sınırın biraz altındaymışım doktor demir ilacı verdi hergün bir tane kullanıyorum.Şampuanıma çam terebenti koydum .Haftada bir saç bakımı yaptım .Ayrıca yeni saçlarımın çıkmasında oldukça etkili olan priorin isimli ilaç kullanıyorum .Küçük küçük saçlar çıkmaya başladı ve bu saçlar şimdi uzuyor.Seyrelme de ortadan kalktı.Sizlerle paylaşmak istedim tüm bunları.Özellikle ilaç gerçekten işe yarıyor arkadaşlar ben de hiçbir yan etkisi de olmadı.Tamamen bitkisel bir ilaç.:teselli:

bende çam terebenti kullanıyorum yeni saç çıkarmıyor ama saç dökülmesini kesinlikle önlüyor ve çok ucuz bir şey. şişesi 5 ytl gibi bir fiyatta ve 1 şişe çooook uzun süre yetiyora.s

kızlar bende çam terebenti kullanıyorum 1 yıldır,saçlarımın önünde ufak ufak kıvırcık saçlar çıktı önce ,şimdi uzamaya başladılar.çam terebentinin saç çıkartmada öyle çok fazla bir etkisi olmasada bir etkisi olduğu kesin...saçları hacimli yaptığuda gereksırnaşık şey

Çam terebenti gerçekten iyi geliyo saça ama priorin için aynı şeyi söyleyemicem priorin kullanırken saç dökülmesi baya bi azalıyo fakat ilacı kullanmayı bırakınca dökülme aynen dvm ediyo en azından bende öyle oldu.Isırgan otu çayıyla saçı yıkamayı deneyin bence.Ben denicem işe yaradığını görürsem hemen yazıcam burayasırnaşık şey

arkadaşlar gerçektende priorin in faydasını gördünüzmü almayı düşünüyorum sizden de bu konuda bilgi rica ediyorum

priorin tabi ki etkili ama mesela 1 yıl oldu kullanalı şu an etkisi sürmüyor yani kullanıldığı zaman etki gösteren bir şey bu tür şeyler o yuzden düzenli aralıklarla kullanmak mı lazım acaba,priorin i vitamin haplarından ayıran saç oluşumu için temel bileşimlere sahip olması ama mucizevi değil tabi ama ciddi durumlarda kullanılmalı ısırgan suyu da denenmeli sarımsak yağı da kullanılmalı çok dengeli beslenilmeli kısaca her şey yapılmalı

Bundan iki ay öncesine kadar alnımın üstündeki saçlarda hafif seyrelmeler vardı .Bu duruma acayip üzülüyordum.Neler mi yaptım önce kan düzeyime baktırdım sınırın biraz altındaymışım doktor demir ilacı verdi hergün bir tane kullanıyorum.Şampuanıma çam terebenti koydum .Haftada bir saç bakımı yaptım .Ayrıca yeni saçlarımın çıkmasında oldukça etkili olan priorin isimli ilaç kullanıyorum .Küçük küçük saçlar çıkmaya başladı ve bu saçlar şimdi uzuyor.Seyrelme de ortadan kalktı.Sizlerle paylaşmak istedim tüm bunları.Özellikle ilaç gerçekten işe yarıyor arkadaşlar ben de hiçbir yan etkisi de olmadı.Tamamen bitkisel bir ilaç.:teselli:

bende senin gibi dökülmeden dolayı doktora gözüktüm kansızlık ve demir eksikliği demir ilacının ismi ne senin merak ettim,bende priorin kullanıyorm ufak ufak saçlarım çıktı ama priorinin yanında ısırgan otlarımı sürmedim yılan yağlarımı onlşarında etkisi olsa gerekyerimseniben

@christina86 kesinlikle reklam yapıyor inanmayın.Yazdıklarına bir bakın.resmen satıs elemanı gibi.iki gunde bıcak olsa kesmez.ilacayonelmeyın hemen.doktorunuza basvurun.emın olun onlar her seyın ıyısını bılıyorlar.

Back
X