Yeni şehir kaygılar

Eski hesabımı açsammi çok kararsızım
Bence açmayın. Siz anladigim kadarıyla düşük maaşla çalışmak istemediniz bence bir sure kabul edin ben hemsireyim İzmire ilk tasindigimiz sene asgari ücretle işe girdim hiç zoruma gitmedi. Kazandgm şeyler oldu iş öğrendm şimdi memurum sizin için şuan. Güvenliğiniz daha önemli. Instagram vs açmayın bence. Katlandığıniz bu zorluğa değsin ise girin maaşı düşük bile olsa şartları zor da olsa hobi gibi yapın kafanız dağılır. Aldgnz maaşı gidin harcayınamann bosverin

Yeni telefon alsa? Hesabın e mailini değiştirse?

Ne gerek var ki.

İnstagram'daki hesabı açtı diyelim, hesapta iş yerlerine göstereceği görselleri indirsin, sonra hesabın kullanıcı adını değiştirip kapasın, dondursun hesabı. Sonuçta hesabı açtığında bildirim gitmeyecek. En kötü vpn üzerinden bağlanabilir. Daha sonra eski hesapla aynı vpn üzerinden, bu eski hesapla bir kullanıcı adı alsın, hesabı dondursun yine.

İnternet kafeye giderek bile bunları yapabilir. Ama ısrarla hesabı açsam mı diye düşünmesi garip.

Bu arada yerinde olsam üniversite sınavına başvuru yapar iyice uzaklaşırım oralardan. İlla üniversiteye kayıt yaptırınca okula gitmene gerek yok. Kyk kredisi alırsın, çalışırsın, yurtta da kalırsın. En azından iyice uzaklaşırsın.

Bunları bilmiyor belki de. Diğer türlü düşünmek istemiyorum. Eski konularında şöyle yaptı böyle yalvarıyo, büyük insanlar sokacaklarmış araya falan diyordu. Ne bileyim inşallah bilmiyordur da artık yapar bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…