Bana gerikafalı dusundugumu bile söyledi ama ben de masum olacagını dusunmuyorum.ayrıl yahu buluşur görüşür insan arkadaşlarıyla da sadece bi kız arkadaşıyla alkollü akşam yemekli ev buluşması bana çok masum elmiyo kusura bakmasın kimse. için içini yiyeceğine ayrıl uğraşılır mı cidden bununla
Ha ben yanına baya gitti ama param suyunu çekti. Aaaaaaa sağolunBacim, bir iliskiyi devam ettirmeden once 'bu adam bunca masraf yapmaya,her buluşmada bunca para dokmeye deger mi' diye sor kendine.
Son sevgilimden oyle ayrildim. Yabanci uyrukluydu,birkac ayligina yanima geldi,sonra yine dondu. Ayni sehirde yasarken ite kaka , bazen güle oynaya idare ettik ama donunce onca masrafa-uzun mesafe iliskisine değmeyeceğine karar verdik ayrildik :)
Bence senin de yapman gereken bu.
ayrica kendin gitmeyip oradaki hayatina müdahale etmen hiç hos degil. Ben kendim icin konuşayım,eger gercekten arkadasimsa sevdiğim erkek arkadaslarla alkol tuketiyorum. Evlerinde de tuketiyorum. Hic de bugune kadar kimseyle aramda tuhaf bir an yasanmadi bu sekilde gittigim bir evde.
Tutup da benim bir saat zaman farki olacak uzakliktaki sevgilim "gitme etme yapma" dese hosuma gitmezdi asla.
Ayrica sevgilin ulke sinirlari icindeyse otobusle degil blablacar ile git yanina. Araba paylasma sitesi. Otobüs yuz liraysa bu elli,bazen 30 lira. Ustelik her binen yorum yazdigi icin cok da güvenli.
Mizirdanma ve alternatif ara :)
Yerinde olsaydim hazir yaz tatili. Bir haftaligina garsonluk-palyacoluk-hosteslik falan yapar gereken parayi bulurdum.
Bulundugun sehirde elbet bilmemne ajansi bilmemne event vardir. Git onlarla konuş, yana done part time eleman ariyorlardir zaten organizasyonlara. Benim sehrim kucik falan da deme. En dandik sehirlerde bile insanlar kina organizasyonu aliyor,en basiti kina gelirken tef calacak kiza ihtiyac duyuyorlar:)
Senin kadar fikir ureten birini tanimiyorum surdaBacim, bir iliskiyi devam ettirmeden once 'bu adam bunca masraf yapmaya,her buluşmada bunca para dokmeye deger mi' diye sor kendine.
Son sevgilimden oyle ayrildim. Yabanci uyrukluydu,birkac ayligina yanima geldi,sonra yine dondu. Ayni sehirde yasarken ite kaka , bazen güle oynaya idare ettik ama donunce onca masrafa-uzun mesafe iliskisine değmeyeceğine karar verdik ayrildik :)
Bence senin de yapman gereken bu.
ayrica kendin gitmeyip oradaki hayatina müdahale etmen hiç hos degil. Ben kendim icin konuşayım,eger gercekten arkadasimsa sevdiğim erkek arkadaslarla alkol tuketiyorum. Evlerinde de tuketiyorum. Hic de bugune kadar kimseyle aramda tuhaf bir an yasanmadi bu sekilde gittigim bir evde.
Tutup da benim bir saat zaman farki olacak uzakliktaki sevgilim "gitme etme yapma" dese hosuma gitmezdi asla.
Ayrica sevgilin ulke sinirlari icindeyse otobusle degil blablacar ile git yanina. Araba paylasma sitesi. Otobüs yuz liraysa bu elli,bazen 30 lira. Ustelik her binen yorum yazdigi icin cok da güvenli.
Mizirdanma ve alternatif ara :)
Yerinde olsaydim hazir yaz tatili. Bir haftaligina garsonluk-palyacoluk-hosteslik falan yapar gereken parayi bulurdum.
Bulundugun sehirde elbet bilmemne ajansi bilmemne event vardir. Git onlarla konuş, yana done part time eleman ariyorlardir zaten organizasyonlara. Benim sehrim kucik falan da deme. En dandik sehirlerde bile insanlar kina organizasyonu aliyor,en basiti kina gelirken tef calacak kiza ihtiyac duyuyorlar:)
Zaten parwm yokO kizla sevgili olsaymis o zaman madem. Bu ne bicim arkadaslik ya? Basbasa ayni evde iki kisi, bir de alkol aliyolar. Valla benim icin ayrilik sebebi olurdu,cok net. Kesinlikle dogumgunu icin de gitme. O kadar masrafa degecek biri oldugunu sanmiyorum.
Tesekkur ederim.Senin kadar fikir ureten birini tanimiyorum surda
Harbi orjinal fikirler cikiyor.. yani isin asli fikir belki alisilmis ama birini bul sevgiline gonder filan.. iyi ugrasmissin yani bunlarla cok guzelTesekkur ederim.
Dunyada herseyin caresi vardir çünkü bence :) kendi hayatimda da boyleyim, yani hic mi bir alternatif olmaz? Bu durumla nasil basa cikilir?
Dogumgunu konusunda da...
iki sene once (ilk mesajda belirttigim,masrafa değmeyecegine inandigim icin ayrildigim) cocugun dogum gununde birseyler yapmak istedim. Dili gec,onun ulkesinin alfabesini bile bilmiyordum o zamanlar. Ama uzaktan uzaga kutlamaya icim el vermedi..
Ilk cozum olarak internette,facebooktaki gezgin yardim gruplarindan o ulkenin cicek sepeti-getir vs uygulamalarini sordum, ne yazsam bulacagimi ogrendim.
Ama asiri pahalliydi ve 100 tlye yakin bir para olmasi gerekiyordu evlere servis icin.
Yeni bir alternatif aradim o sehri yazdim internete,zamaninda o şehirle ilgili soru soran,belli ki orada okuyan bir kiz buldum derdimi anlattim. Hani cocugun ilçesinden pastane falan mi ayarlasam,nasil yapsam..
Kiz da bana yardim etmeyi cooook istediğini, sevgilisinin hala o ulkede olduğunu, halden anladigini soyledi. Sonrasinda benimkinin adresini paylastim. Kizin sevgilisi dogum gununde 2 metro değiştirip bir cicek bir pasta ile benim cocugun evine gitti! (Üstelik dunyada iyi insanlar da oldugu icin benden para kabul etmedi)
Butun bunlar olurken benim cocuk ev adresini bana verdiğini bile bilmiyordu çünkü sinsi sinsi aylar once mektup atmak icin almistim :)))
Olaylar olaylar yani.. ben de bilirdim "oha onlarin alfabesi bile farkli, nasil kutlayacagim evini bilmiyorum ki, coook uzakta,nasilsa bir ay sonra bulusucaz,o zaman kutlarim" demeyi amaaa alternatifler aradim,buldum🎖
Bence insan hayatindaki kisiler icin sınırlarını zorlamali. He olmuyorsa da yol vermeli
Merhabalar öncelikle.....
Baştan anlatıcam biraz sıkıcı olabilir.
Farklı şehirlerde yaşıyoruz kendisiyle ve tek bir konu da çok ayrı düşünüyoruz o da kadın erkek ilişkileri konusunda.
Kendisini bir kız arkadaşı var kendisi evine davet etmiş ve benim bundan son anda haberim oluyor.Ben sevgili olan kadın ya da erkeğin aynı evde başbaşa alkollü içecekler içip bir akşam yemeği yemelerine karşıyım.Bundan dolayı büyük kavga ettik ardından ben ona yaşam tarzına ayak uyduramayacagımı söyledim çünkü bu durum bana hiç normal gelmiyordu.
Kendisi de bana söz verdi ayrılmayalım dedi peki dedim.Şimdi yakın zamanda doğumgünü var fakat sadece yol parası 350 tl diyeceksınız bu sorun mu ben aileme bagımlıyım henuz kendi keyfim için bu parayı istemekle üniversite sınavına hazırlanan kardeşim ve diğer kardeşime haksızlık olacağını düşünüyorum.Hediyeyi saymıyorum bile pastasını falan da bir de esktra harcamaları hiç bir miktar var ama yetmiyor.
Neyse bu evine çagırdıgı çok yakın kız arkadaşı da muhtemelen doğumgunu kutlayacak ben olmazsam birlikte kutlayacaklar gibi ve ben aşırı ama aşırı mutsuz olucam bu durumdan.
Bu durumda ben gitmemeye kara verdim gibi ama aklım bir yandan da diger durumda sizce ne yapmalıyım?
Ailemin maddi durumu da şu aralar iyi değil.
O kizla sevgili olsaymis o zaman madem. Bu ne bicim arkadaslik ya? Basbasa ayni evde iki kisi, bir de alkol aliyolar. Valla benim icin ayrilik sebebi olurdu,cok net. Kesi
biriktirdiğim parayı babama vermek zorunda kaldımAileden bunun için para istenmez ,keşke yaz için çalışsaydınız ,
Benimde kızdan çok erkek arkadaşım var napalım yani
Zaten ben ayrımadım farkındaysanızKendi paran yoksa ailenin olmayan parasını sevgilinin dogum gününe ayırman bencillik bence. Ha kız gelmiş birlikte kutlayacakmış vs vs bunlar senin engeleyebilecegin şeyler değil olacak bi ates barut hali varsa olur
Erkek arkadaşın ne olacağı belli değil geleceğin varmı yokmu yani böyle bi durum için aileni ve kendini zora sokmaya gerek yok doğum gününü kutluyorsun diye inan sevgisinde bi değişiklik olmayacak Aferin sana demeyecek..çok huzursuz olursan sen davet et gelsinMerhabalar öncelikle.....
Farklı şehirlerde yaşıyoruz kendisiyle ve tek bir konu da çok ayrı düşünüyoruz o da kadın erkek ilişkileri konusunda.
Kendisini bir kız arkadaşı var kendisi evine davet etmiş ve benim bundan son anda haberim oluyor.Ben sevgili olan kadın ya da erkeğin aynı evde başbaşa alkollü içecekler içip bir akşam yemeği yemelerine karşıyım.Bundan dolayı büyük kavga ettik ardından ben ona yaşam tarzına ayak uyduramayacagımı söyledim çünkü bu durum bana hiç normal gelmiyordu.
Kendisi de bana söz verdi ayrılmayalım dedi peki dedim.Şimdi yakın zamanda doğumgünü var fakat sadece yol parası 350 tl diyeceksınız bu sorun mu ben aileme bagımlıyım henuz kendi keyfim için bu parayı istemekle üniversite sınavına hazırlanan kardeşim ve diğer kardeşime haksızlık olacağını düşünüyorum.Hediyeyi saymıyorum bile pastasını falan da bir de esktra harcamaları hiç bir miktar var ama yetmiyor.
Neyse bu evine çagırdıgı çok yakın kız arkadaşı da muhtemelen doğumgunu kutlayacak ben olmazsam birlikte kutlayacaklar gibi ve ben aşırı ama aşırı mutsuz olucam bu durumdan.
Bu durumda ben gitmemeye kara verdim gibi ama aklım bir yandan da diger durumda sizce ne yapmalıyım?
Ben olsam gitmezdimMerhabalar öncelikle.....
Merhabalar öncelikle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?