Yeni sevgili ve doğumgünü

Bana gerikafalı dusundugumu bile söyledi ama ben de masum olacagını dusunmuyorum.

Ben sunu da dedım sen davet etmekle hoş bir yapmamıssın bence o kızda senın sevgılın oldugunu bılıyor.Ben sevgılısı oldugunu bıldıgım erkek arkadaslarıma hep daha mesafeli olurum bilemedim bunu da dedım ama ne alakası var faaln dedi

Ha ben yanına baya gitti ama param suyunu çekti. Aaaaaaa sağolun

Sizin sevgilinizle başka bir kadın başbaşa yemek mi yiyecek doğru mu duydum valla çok istiyorsanız bir hediye alıp kargo ile yollayın ama bu duruma da bir engel olun yani

O kizla sevgili olsaymis o zaman madem. Bu ne bicim arkadaslik ya? Basbasa ayni evde iki kisi, bir de alkol aliyolar. Valla benim icin ayrilik sebebi olurdu,cok net. Kesinlikle dogumgunu icin de gitme. O kadar masrafa degecek biri oldugunu sanmiyorum.

Senin kadar fikir ureten birini tanimiyorum surda

Zaten parwm yok

Ben olsam bu iliskiye devam etmezdim.
Sevgilimin kizla o kadar yakinligini kabul etmem.
Sizin yerinizde olsam ailemin durumu iyi olmadigi icin gitmezdim ...

Senin kadar fikir ureten birini tanimiyorum surda
Tesekkur ederim.
Dunyada herseyin caresi vardir çünkü bence :) kendi hayatimda da boyleyim, yani hic mi bir alternatif olmaz? Bu durumla nasil basa cikilir?
Dogumgunu konusunda da...
iki sene once (ilk mesajda belirttigim,masrafa değmeyecegine inandigim icin ayrildigim) cocugun dogum gununde birseyler yapmak istedim. Dili gec,onun ulkesinin alfabesini bile bilmiyordum o zamanlar. Ama uzaktan uzaga kutlamaya icim el vermedi..
Ilk cozum olarak internette,facebooktaki gezgin yardim gruplarindan o ulkenin cicek sepeti-getir vs uygulamalarini sordum, ne yazsam bulacagimi ogrendim.
Ama asiri pahalliydi ve 100 tlye yakin bir para olmasi gerekiyordu evlere servis icin.
Yeni bir alternatif aradim o sehri yazdim internete,zamaninda o şehirle ilgili soru soran,belli ki orada okuyan bir kiz buldum derdimi anlattim. Hani cocugun ilçesinden pastane falan mi ayarlasam,nasil yapsam..
Kiz da bana yardim etmeyi cooook istediğini, sevgilisinin hala o ulkede olduğunu, halden anladigini soyledi. Sonrasinda benimkinin adresini paylastim. Kizin sevgilisi dogum gununde 2 metro değiştirip bir cicek bir pasta ile benim cocugun evine gitti! (Üstelik dunyada iyi insanlar da oldugu icin benden para kabul etmedi)
Butun bunlar olurken benim cocuk ev adresini bana verdiğini bile bilmiyordu çünkü sinsi sinsi aylar once mektup atmak icin almistim :)))

Olaylar olaylar yani.. ben de bilirdim "oha onlarin alfabesi bile farkli, nasil kutlayacagim evini bilmiyorum ki, coook uzakta,nasilsa bir ay sonra bulusucaz,o zaman kutlarim" demeyi amaaa alternatifler aradim,buldum🎖
Bence insan hayatindaki kisiler icin sınırlarını zorlamali. He olmuyorsa da yol vermeli

Harbi orjinal fikirler cikiyor.. yani isin asli fikir belki alisilmis ama birini bul sevgiline gonder filan.. iyi ugrasmissin yani bunlarla cok guzel Bi supriz dusunursem danisacagim adres sensin

yani henüz çalışmayan bir insan , öğrenci vs eğer lüks içinde bir hayatı da yoksa 350 lira az para değil.Benim de çevremde böyle erkek arkadaşınınki gibi arkadaş ortamı olduğundan bana tuhaf gelmiyor ama seni de çok iyi anlıyorum garipsemekte kıskanmakta haklısın.O arkadaş çevresini/ kafa yapısını bu saatten sonra değiştiremez istese de , e sen de değişmeyeceksin.Bence gözden geçir bazı şeyleri.Daha geç olursa bazı şeyler daha çok canın yanar.

Aileden bunun için para istenmez ,keşke yaz için çalışsaydınız ,
Benimde kızdan çok erkek arkadaşım var napalım yani

Kendi paran yoksa ailenin olmayan parasını sevgilinin dogum gününe ayırman bencillik bence. Ha kız gelmiş birlikte kutlayacakmış vs vs bunlar senin engeleyebilecegin şeyler değil olacak bi ates barut hali varsa olur

O kizla sevgili olsaymis o zaman madem. Bu ne bicim arkadaslik ya? Basbasa ayni evde iki kisi, bir de alkol aliyolar. Valla benim icin ayrilik sebebi olurdu,cok net. Kesi
Aileden bunun için para istenmez ,keşke yaz için çalışsaydınız ,
Benimde kızdan çok erkek arkadaşım var napalım yani
biriktirdiğim parayı babama vermek zorunda kaldım

Kendi paran yoksa ailenin olmayan parasını sevgilinin dogum gününe ayırman bencillik bence. Ha kız gelmiş birlikte kutlayacakmış vs vs bunlar senin engeleyebilecegin şeyler değil olacak bi ates barut hali varsa olur
Zaten ben ayrımadım farkındaysanız

Erkek arkadaşın ne olacağı belli değil geleceğin varmı yokmu yani böyle bi durum için aileni ve kendini zora sokmaya gerek yok doğum gününü kutluyorsun diye inan sevgisinde bi değişiklik olmayacak Aferin sana demeyecek..çok huzursuz olursan sen davet et gelsin

Bu forumu her okuduğumda şaşırıyorum herkes yok masum değil bilmem ne yazmış
Kaç kere erkek arkdaslaeimlae yalnız , evde ve alkol aldim .
Hiç bir az en ufacık bir şey bile olmadi . Masum olmuyorum ama ?!
Siz almayın kimse size alın demiyor ama alan insana da masum değil bilmem ne yakıştırması hic hoş değil.
Hatta bi erkek arkadaşım ailesi ile tartışmıştı hep bende kalırdı . Sonra sevgilisi ile tanıştım .
Sevgilisi ile çocuktan daha yakın olduk . 3 lü whatsapp grubumuz vs vardı çok gülüyorduk. Hala yakınız .
Sizin gibi bakmadığı için oldu bunlar . Lafım sadece konu sahibine degil , masum değil diyen herkese.
Birileri ile basbasa kalmak alkol almak bilmem ne illaki masumiyeti kaybettirmiuor .
Gerçi masumiyette degil bu onuru kaybetmek , onursuz olmak

Ben olsam gitmezdim

Valla eşimle ben aşırı geniş insanlarız karşı cinsten arkadaşlarımız olur çıkarız eğleniriz onlarla eşli eşsiz. Ama başbaşa bir evde kız arkadaşıyla da içemez yani bana bile ters geldi. Bu adam için ailene eziyet etmene değmez arkadaşım aldatacak bu seni belli şimdiden

Her şeyden ziyade güvensizlik sezdim bu ilişkide. Güvenin olmadığı ilişki de temelsiz eve benzer ilk sarsıntı da yıkılır.

1 günlüğüne gidecekseniz verilmez o para..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…