yeni sevgilim.ve eski sevgilim :( yardım kizlar :(

Zaten ayrıldıktan 1 ay sonra okuldaki kişiyle iletişim kurmaya başlamışsınız yani çok çabuk.
Kendinize unutmak için fırsat vermemişsiniz ki.
Madem aklınız kalbiniz eskide bir şans verin yorumlarınızdan bunu anladım.
Deneyin

Ağlamış falan bunların hepsi düpedüz kandırmaca
Aglayinca degismiyolar degismezler

Ne yapıyorsanız bir an önce yapın. Yoksa birini unutamıyorum birine değer veriyorum derken ikisiyle birden görüşeceksiniz.
En güzeli sizin biraz zamana ihtiyacınız var. Kafanızı toparlarsınız.

Mrb canlar eski sevgilimle 4 yillik iliskimi 9 ay once bitirdim şiddetli gecimsizlikten.oturu..guven problemi vardi ben univ mezunu o lise mezunu ama isi vardi oteisnde anlasamiyorduk.. Dusuncesiz biriydi aylarca gorusmezdik beni ziyarete gelirdi bir gulle bile gelmezdi..Cok sıkıntılı zamanlar gecirdim onu untabilmek adina. 8 ay once okulumiza yeni bir ogretmen geldi oda tarih ogretmeniydi benim gibi ortak yonumuz coktu,arkadasca takilirdik iyi anlasiyorduk. Sonra ilgimiz kaydi birbirimizw ve birlikte olmaya karar verdik .onun ilk ciktigiydum cok saf temiz ve masum biri huzurluyum onun yaninda ama mutlu degilim sevemiyorum cunku,ara verdik onunla bir hafta omce ama arkadasca gorusuyoruz..dun gece eski ciktigim beni aradi agladi son bir sans dedi hersey iyilesecek degisecegim hatalarimin farkina vardim diye son bir sans istedi... Ben cok ağladım hala unutamamistim seviyordum.. Ilk defa onu bu kadar aciz ve yalvarirken gordum.yenilmişti kendisine.Ama goze de alamiyorum yine ayni seylerden korkuyorum .suanki ciktigim cok degeerli biri onuda kirmak istemiyorum. Ne yapmam gerek lutgen beni anlayarak cevap yazin.. Hepinizi seviyorum :KK43:
Eski çok iyi biri olsa zaten bitmezdi ilişkin. O ağlamalar zırlamalar sen affedince unutulur hayatım. Eskiden bi halt olmaz. Düzelmiyorlar. Bir tane düzelenine denk gelmedim. Eskiye kesinlikle geri dönme bence. Nasılsa seni daha fazla yıpratınca unutacaksın. Ama unutmak için de illa yıpranmana gerek yok.

bence hala eskisinin değişebileceğini ve aşkınızın diğer aşklardan farklı olduğunu düşünüyor içinizde bi yan.. bunu deneyin ve kimsenin asla değişmeyeceğini, günümüz aşklarının ise son derece sıradan olduğunu görüp içinize bir çentik atarak devam edin yolunuza.

eskiden yeni olmuyor maalesef :(( değişeceğini sanmıyorum çünkü nasılsa bir kere affetti hep affeder mantığıyla devam ediyorlar. bir de geçen bir kitapta okudum iki kişi arasında kalıyorsanız ikinciyi seçin çünkü birinciyi gerçekten çok sevseydiniz ikinci bir seçeneğiniz olmazdı diye ben çok mantıklı buldum.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Düz mantık ve bazen en iyisi olarak diyorum ki ;
iki kişi arasında kaldıysanız ikinciyi seçin. Malum 1. yi çok sevseniz 2. olmazdı.

Bence en doğrusu yeni olanı.
Ha denedin yine olmuyor. İkisini de salla.

birinciyi nasıl sevdiysen ikinciyi de seversin zamanla. sen eski sevgilinle doğmadın değil mi, o adamı tanıyana kadar bilmiyordun onu seveceğini. şimdi de ötekini sevebileceğini bilmiyorsun. kendine de ona da bir şans ver ve ikinciyi sevmeyi dene. bir olmaz iki olmaz üçüncüde oluyor inan ki. bir erkek ne zaman değişeceğim diyorsa bil ki asla değişmeyecektir. asla değişmeyeceğim dediklerinde değişiyorlar sadece :KK14: sonuç olarak sevgili konu sahibi, ikinciyi seç. birinciden zaten adam olsaydı sevmene rağmen onu bırakmak zorunda kalmazdın.

Gonlun ilkinde kalmiss yazdiklarinda bu apacik ortada kalbinin sesini dinle kendin karar ver ama kararindan asla pisman olma..

Back
X