Yeni sevgilisi ile profil fotosu:(

Siz birlikten adam gitti başkasıyla flört etmeye başladı ve gıkınız çıkmadı, sonra adam sizi terk edince mi sorun oldu yani? Kusura bakmayın da biraz gurur yani.
Birlikte değillermil ya, son bir senedir ayrılarmış bir önceki konusuna göre. Adam arada sevip öpüp okşuyormuş denk gelince sadece.
 
Boşver üzülmeye değmez isterse Billboard yaptırsın
 
Birlikte değillermil ya, son bir senedir ayrılarmış bir önceki konusuna göre. Adam arada sevip öpüp okşuyormuş denk gelince sadece.
Ee konu sahibine müstehak o zaman. Adamın sevgilisi olduğunu bile bile görüşüyor, tekme yiyince de ay şöyle mağdurum böyle mağdurum. Adam evli olsa yine görüşür Allah bilir.
 
Ee konu sahibine müstehak o zaman. Adamın sevgilisi olduğunu bile bile görüşüyor, tekme yiyince de ay şöyle mağdurum böyle mağdurum. Adam evli olsa yine görüşür Allah bilir.
Herif bakmış diğeri yolunda gidiyor konu sahibini şutlamış, sosyal medyadan falan çıkarmış. Bizimki hala profil fotosu diyor.
 
Bosver gercekten degmez. Sen herzaman söyle düsün, ben daha iyilerine layikim ben daha güzelini hakediyorum de. zaten tek amaci hedefi Cinsellik olan birinden kimseye hayir gelmez.
 
Bence oturup şükür et dua et kurtulmuşsun bu manyaktan ve iyi ki de sevişmemişsin daha pişman olurdun bence ergen tip.
 
Hayatin gercekleri. Her zaman bizden daha cok sevilen biri olur. Sizi pek sevmemis belli ki.

Bir seye takildim, siz sevgiliyken o kizla flort ediyordu sevgiliniz ve siz bunu sorun yapmadiniz mi? Bu iliskiyi sizin bitirmeniz gerekiyordu.
 
Canım benim 15 yıllık kocam beni aldattığı o.pu ile bosandiktan 1 ay sonra evlendi.Bana da davetiye attilar.Erkek milleti böyle.Yatakda kim mutlu ederse onu başına taç yapar.Emek vermek, namuslu vicdanli olmanın kıymeti yok artik.Yakinda farkli fantaziler yapan bulunca onu da bırakır merak etme.
İyi ki evlilik olmadan yada süre uzamadan gerçek yüzünü görmüşsün.Allah kurtarmış seni sadaka ver.
 
Yahu böyle bir adam pişman olsa ne olmasa ne adam tam bir karaktersizlik abidesi. Ne o sen onla yatmadığın için ayrılıyor. Daha ötede oynasın seks oyunlarını bide kalkıp bunun için üzülüyorsun. Bence git bir çocuk falan sevindir kurtuldum çok şükür de. Bir kere zaten sana bir kızla nispet yapan adamdan çokta normal hareketler bekleme beyni çok gelişmemiş belli istediği kadar nispet yapsın boşver.
 
Böyle bi adamdan kurtulduğuna sevin diyorum sadece ..
 
Ay bi s.g. şekerim yaaa.... diye cvp attınız değil mi? attınız inşallah öyle düşünmek istiyorum :)
 
Oyle birinden ne hayır beklersiniz uzulmeye degmez kuzum, kurtulduguna sevin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…