- Konu Sahibi yellowkitty
bugün saçımı kestirmek üzere kuaföre gittim daha önce gittiğim kuaför değildi ilk defa gittiğim bir yer içeri girdim zaten hemen ilgilendiler sizin ne olucak diye herkese sordukları gibi banada sordular bende kesim olacak değim sonra koltuğa geçtim ve kestirmek istediğim modeli anlattım kuaför kızda başladı kesmeye ben modeli anlattıktan sonra başka hiçbişey demedim sessiz saçımın kesilmesini izliyorum aynadan bir süre sonra kız bana dediki içe kapanıkmısınızdır yoo dedim hiç konuşmuyorsunuzda dedi bende dedimki ilk defa gördüğüm yeni tanıdığım insanlarla hemen samimi olamam ben dedim kıza çok ilginç geldi
kendisi işe gelirken minibüsle geliyormuş ve minibüstekilerle bile tanımasa da sohbet ederek geliyormuş bende bilmem benim yapım böyle tanıdığım insanlarle daha rahat sohbet muhabbet ederim konuşkan biriyimdir ama tanımadığım insanlara karşı daha mesafeli ve ciddi oluyorum dedim sonra saç kesimim biti çıktım oradan eve geldim ama kafamada takılmadı değil hani acaba ben anormalmiyim :44::44::44
rada kızla sohbet muhabbet edip can ciğer kuzu sarmasımı olmam gerekiyordu anlayamadım kızın konuşmaları bana kendimi sorunlu gibi hissettirdi sizce bende mi iletişim kurma bozukluğu gibi bir durum var yada antisosyallik gibi bir durummu var yani sizler yeni tanıdığınız insanlarla hemen samimi olabiliyormusunuz ve bu normalmidir
kendisi işe gelirken minibüsle geliyormuş ve minibüstekilerle bile tanımasa da sohbet ederek geliyormuş bende bilmem benim yapım böyle tanıdığım insanlarle daha rahat sohbet muhabbet ederim konuşkan biriyimdir ama tanımadığım insanlara karşı daha mesafeli ve ciddi oluyorum dedim sonra saç kesimim biti çıktım oradan eve geldim ama kafamada takılmadı değil hani acaba ben anormalmiyim :44::44::44

Son düzenleyen: Moderatör: