Yeni tanıdığınız insanlarla hemen samimi olurmusunuz??

yellowkitty

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
2.239
31
0
Diğer
bugün saçımı kestirmek üzere kuaföre gittim daha önce gittiğim kuaför değildi ilk defa gittiğim bir yer içeri girdim zaten hemen ilgilendiler sizin ne olucak diye herkese sordukları gibi banada sordular bende kesim olacak değim sonra koltuğa geçtim ve kestirmek istediğim modeli anlattım kuaför kızda başladı kesmeye ben modeli anlattıktan sonra başka hiçbişey demedim sessiz saçımın kesilmesini izliyorum aynadan bir süre sonra kız bana dediki içe kapanıkmısınızdır yoo dedim hiç konuşmuyorsunuzda dedi bende dedimki ilk defa gördüğüm yeni tanıdığım insanlarla hemen samimi olamam ben dedim kıza çok ilginç geldi

kendisi işe gelirken minibüsle geliyormuş ve minibüstekilerle bile tanımasa da sohbet ederek geliyormuş bende bilmem benim yapım böyle tanıdığım insanlarle daha rahat sohbet muhabbet ederim konuşkan biriyimdir ama tanımadığım insanlara karşı daha mesafeli ve ciddi oluyorum dedim sonra saç kesimim biti çıktım oradan eve geldim ama kafamada takılmadı değil hani acaba ben anormalmiyim :44::44::44:orada kızla sohbet muhabbet edip can ciğer kuzu sarmasımı olmam gerekiyordu anlayamadım kızın konuşmaları bana kendimi sorunlu gibi hissettirdi sizce bende mi iletişim kurma bozukluğu gibi bir durum var yada antisosyallik gibi bir durummu var yani sizler yeni tanıdığınız insanlarla hemen samimi olabiliyormusunuz ve bu normalmidir

Son düzenleyen: Moderatör:
:1:Kafaya takilacak birsey yok normal olan sensin..Anormal olan ben ve kuaforde ki kiz sanirim..Bende herkesle sohbet ederim,yapim boyle severim..Ama can ciger kuzu sarmasi da olmam elbette ilk gordugum insanla.Biraz da elektirik meselesi sanirim:34:

sorun sende değil sen normal olanı yapıyosun bence :)
bende öyleyim kimseyle hemen samimi olmam..hem böylesi daha iyi degil mi?ne gerek var ki öyle laubali şeylere..

aman yok yaa hiç de anormal diilsin..ben de sevmem hemen samimi olmayı hatta gayet de gıcık olabiliorum..

ayrıca şu kuaförlerin sohbet etme merakından da nefret ediorum yaaa....sırf o yüzden o kadar çok kuaför değiştirdim ki sabit bi kuaförüm yok..hatta saç yapışını çok beğendiğim bi kuaför var ama orada çalışan bi kız çok konuşuo die oraya gitmiorum bile..sessiz sakin işlerini yapsalar günaha girecekler sanırım....

bence anormallik o kızda her pos bıyıklıyı babası sanıyor galıba öle herkesle konuşulmaz ki cnm ne munasebet

aslında kuaförler işlerini yaparken genelde çok konuşmaya alışık oldukları için ondan söylemiştir genelde bayanlar ya eşlerinden ya sevgililerinden yakınırlar anlatırlar bir bakıma kuaförde terapi almış gibi rahatlayıp çıkarlar o bakımdan onlarda o tarzda bayanlara alışıklar konuşmayınca tuhaf gelmiştir bende öyle fazla konuşmam hele özelimi asla anlatmayı sevmem ne gerek var sendede kuaföründede sorun yok sadece alışkanlıklar :13:

:1:Kafaya takilacak birsey yok normal olan sensin..Anormal olan ben ve kuaforde ki kiz sanirim..Bende herkesle sohbet ederim,yapim boyle severim..Ama can ciger kuzu sarmasi da olmam elbette ilk gordugum insanla.Biraz da elektirik meselesi sanirim:34:

aynen elektrik meselesi bencede ben zaten kızdan negatif elektrik aldım fazlasıyla :34::34::34:

aman yok yaa hiç de anormal diilsin..ben de sevmem hemen samimi olmayı hatta gayet de gıcık olabiliorum..

ayrıca şu kuaförlerin sohbet etme merakından da nefret ediorum yaaa....sırf o yüzden o kadar çok kuaför değiştirdim ki sabit bi kuaförüm yok..hatta saç yapışını çok beğendiğim bi kuaför var ama orada çalışan bi kız çok konuşuo die oraya gitmiorum bile..sessiz sakin işlerini yapsalar günaha girecekler sanırım....

bende saç kesimimden çok memnun kaldım ama şimdi tekrar saçımı kestirmek için oraya gitmiycem halbuki sohbet edenle sohbet etseler sessiz olanıda öyle kabul edip eleştirmeseler yada sohbet etmeye çalışmasalar kimse rahatsız olmaz ve müşteri kazanmış olurlar

Son düzenleme:
aslında kuaförler işlerini yaparken genelde çok konuşmaya alışık oldukları için ondan söylemiştir genelde bayanlar ya eşlerinden ya sevgililerinden yakınırlar anlatırlar bir bakıma kuaförde terapi almış gibi rahatlayıp çıkarlar o bakımdan onlarda o tarzda bayanlara alışıklar konuşmayınca tuhaf gelmiştir bende öyle fazla konuşmam hele özelimi asla anlatmayı sevmem ne gerek var sendede kuaföründede sorun yok sadece alışkanlıklar :13:

aslında herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım

valla ben kuaförümle konuşurum evlimisin dedi bende evliyim kızım var felan fişman dedim havadan sudan konuşulur yani sonuçta ben oraya ayda bi iki kere uğrarım sürekli gittiğim için çok samimi olmasakta hal hatır sorarız yani konuşuyosunda özelini anlatmıyosun havadan sudan konuşursun yani ne var bunda

bence anormallik o kızda her pos bıyıklıyı babası sanıyor galıba öle herkesle konuşulmaz ki cnm ne munasebet

:1::1::1::1:birde minibüstekilerle bile gelene kadar sohbet ediyorum ben diyor yani birde minibüstekileri dinlemek lazım zavallılar belkide isyanlardadır:1::1:

valla ben kuaförümle konuşurum evlimisin dedi bende evliyim kızım var felan fişman dedim havadan sudan konuşulur yani sonuçta ben oraya ayda bi iki kere uğrarım sürekli gittiğim için çok samimi olmasakta hal hatır sorarız yani konuşuyosunda özelini anlatmıyosun havadan sudan konuşursun yani ne var bunda

zaten benimde sürekli gittiğim kuaför olsa bende muhabbet ederim bu normal bunda bişey yokta ben oraya daha ilk defa gittim ve yapım gereği belkide birdaha görmeyeceğim insanla havadan sudanda olsa muhabbet etme gereği duymuyorum ama sürekli gittiğim kuaför olsa o ayrı

kendisi işe gelirken minibüsle geliyormuş ve minibüstekilerle bile tanımasa da sohbet ederek geliyormuş

Bu kızda anormallik var ama ya minibustekilere ne demeli :) Cancağızlarım ya onlarda anormal kız gibi yada isyandalar hepsi :) O minibuste kesin şiki şiki baba kaseti çaıyordur. :)

Kardeşim sende herkes gibi normalsin tanımadığın kişiyle can ciğer olmuyorsun ki buda çok normal bence

ya ben açıkçacı tanımadığım insnalara hem ciddi olmaya çalışırım ama hemde samimiyetim kendini ele verir duruma göre sıcak olmaya başlarım hemen.ayrıca ben tanımadığım kuaföre bile girsem kadının benle konuşmasını çok isterim aksine :60::60: ve aksi gibi hiç doğru dürüst konuşanına denk gelmem ben konu açarım :62::40::60: ilginççç :68:

Bu kızda anormallik var ama ya minibustekilere ne demeli :) Cancağızlarım ya onlarda anormal kız gibi yada isyandalar hepsi :) O minibuste kesin şiki şiki baba kaseti çaıyordur. :)

Kardeşim sende herkes gibi normalsin tanımadığın kişiyle can ciğer olmuyorsun ki buda çok normal bence

:60::60::60::60: şiki şiki baba he doğrudur kesin o çalıyordur bencede :1:

Aaa okudum ve çok güldüm bu kıza...
Sanki marifet yaptığı asıl böyleleri samimi olmayan insanlardır gerçek samimiyet hemen olmaz bence olmamalı bir tanıyın birbirinizi ondan sonra yıldızlar uyuştuysa samimi olursunuz zaten herkesle samimi olunmazki ..sıcak kanlı olursun amenna ama bu kız abartmış sıcak kanlı falan değil bu :41: :)

her insanın yapısı bir değildir ki neden anormal olasın..sen gayet normal istediğin gibi davranmışsın..benimde tersi başıma geldi mesela kuaför kadını ben konuşturup durdum:)yani benimde bazen çok sessiz olasım tutuyor ama bazende hiç görmediğim ve göremeyeceğim insanlarla koyu bir sohbete girebiliyorum..neşeli bir ortam iyi geliyor o an.yani ille herkesle konuşacak değilsin..sessiz olmak anormallik değildir..yapıyı bırak kimi konuşmayı değil dinlemeyi sever o an konuşmaz mesela ne yani onlar anormalmi??yani sakın kadının dediklerine takılma..sen sessizliğini seviyorsan öyle ol..ille samimi olmak gerekmez..kimi mesafeli durur sevdiği için kimi can ciğer dediğin gibi..keyif sana kalmış yani..

Son düzenleme:
Back
X