- Konu Sahibi yellowkitty
-
Kafaya takilacak birsey yok normal olan sensin..Anormal olan ben ve kuaforde ki kiz sanirim..Bende herkesle sohbet ederim,yapim boyle severim..Ama can ciger kuzu sarmasi da olmam elbette ilk gordugum insanla.Biraz da elektirik meselesi sanirim
aman yok yaa hiç de anormal diilsin..ben de sevmem hemen samimi olmayı hatta gayet de gıcık olabiliorum..
ayrıca şu kuaförlerin sohbet etme merakından da nefret ediorum yaaa....sırf o yüzden o kadar çok kuaför değiştirdim ki sabit bi kuaförüm yok..hatta saç yapışını çok beğendiğim bi kuaför var ama orada çalışan bi kız çok konuşuo die oraya gitmiorum bile..sessiz sakin işlerini yapsalar günaha girecekler sanırım....
aslında kuaförler işlerini yaparken genelde çok konuşmaya alışık oldukları için ondan söylemiştir genelde bayanlar ya eşlerinden ya sevgililerinden yakınırlar anlatırlar bir bakıma kuaförde terapi almış gibi rahatlayıp çıkarlar o bakımdan onlarda o tarzda bayanlara alışıklar konuşmayınca tuhaf gelmiştir bende öyle fazla konuşmam hele özelimi asla anlatmayı sevmem ne gerek var sendede kuaföründede sorun yok sadece alışkanlıklar :13:
bence anormallik o kızda her pos bıyıklıyı babası sanıyor galıba öle herkesle konuşulmaz ki cnm ne munasebet
valla ben kuaförümle konuşurum evlimisin dedi bende evliyim kızım var felan fişman dedim havadan sudan konuşulur yani sonuçta ben oraya ayda bi iki kere uğrarım sürekli gittiğim için çok samimi olmasakta hal hatır sorarız yani konuşuyosunda özelini anlatmıyosun havadan sudan konuşursun yani ne var bunda
kendisi işe gelirken minibüsle geliyormuş ve minibüstekilerle bile tanımasa da sohbet ederek geliyormuş
Bu kızda anormallik var ama ya minibustekilere ne demeli :) Cancağızlarım ya onlarda anormal kız gibi yada isyandalar hepsi :) O minibuste kesin şiki şiki baba kaseti çaıyordur. :)
Kardeşim sende herkes gibi normalsin tanımadığın kişiyle can ciğer olmuyorsun ki buda çok normal bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?