Yeni tanışılan kişiye ilk mesaj

forestfruitcake

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
685
486
303
28
Henüz yeni tanıştığınız 2-3 kere mesajlaştığınız ve en son 2 gün önce konuştuğunuz birine ilk mesajı atar mıydınız? Yoksa ondan gelene kadar sizde yazmaz mıydınız?

Önceki mesajların durumuna da bağlı. Ama sonradan yazmadığıma pişman olacaksam yazardım. Niye yazmayım ki? Hep karşı taraftan beklemekle olmuyo.

Bende normalde karşı taraf yazmadan yazmam ama 10 gün sonra okuduğum şehre gidicem buluşamama ihtimalim var ondan biraz acele ettim birazcıkta hoşlanınca.. Ay atmıyım hiç o zaman o atarsa atar
Eğer gidecekseniz sonradan keşke atsaydım dememek için atın bence :) hem içinizde kalmamış olur ben olsam öyle yapardım muhtemelen :)

Atmazdım ben olsam ama çok hoşlandıysam, içimde kalacaksa gitmeme 1-2 gün kala belki. İçerik olarak da naber nasılsın sesin çıkmıyor falan derdim sitem etmezdim, sonra onun konuşmaları niyeti açığa çıkarırdı zaten soğumuşsa falan anlardım konuşmayı kısa tutardım, iyiyse zaten devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…