- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
- #1
Henüz yeni tanıştığınız 2-3 kere mesajlaştığınız ve en son 2 gün önce konuştuğunuz birine ilk mesajı atar mıydınız? Yoksa ondan gelene kadar sizde yazmaz mıydınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmam merak etsin biraz:)Henüz yeni tanıştığınız 2-3 kere mesajlaştığınız ve en son 2 gün önce konuştuğunuz birine ilk mesajı atar mıydınız? Yoksa ondan gelene kadar sizde yazmaz mıydınız?
Bende normalde karşı taraf yazmadan yazmam ama 10 gün sonra okuduğum şehre gidicem buluşamama ihtimalim var ondan biraz acele ettim birazcıkta hoşlanınca.. Ay atmıyım hiç o zaman o atarsa atarKarşı tarafın mesaj atmasını beklerim ben olsam.
Başlandı ama çok yeni daha ay kız hemen yapıştı dermi ki..Flört edilmeye başlandıysa bence hafifçe yoklanabilir...![]()
Eğer gidecekseniz sonradan keşke atsaydım dememek için atın bence :) hem içinizde kalmamış olur ben olsam öyle yapardım muhtemelen :)Bende normalde karşı taraf yazmadan yazmam ama 10 gün sonra okuduğum şehre gidicem buluşamama ihtimalim var ondan biraz acele ettim birazcıkta hoşlanınca.. Ay atmıyım hiç o zaman o atarsa atar
Bi kaç gün daha bekliyim olmadı yazarım gitmedenÖnceki mesajların durumuna da bağlı. Ama sonradan yazmadığıma pişman olacaksam yazardım. Niye yazmayım ki? Hep karşı taraftan beklemekle olmuyo.
Sonunu düşünen kahraman olamaz!Başlandı ama çok yeni daha ay kız hemen yapıştı dermi ki..
Dimi bende ondan şeyaptım biraz:) biraz bekliyimde yazarım olmadı gitmeden önceEğer gidecekseniz sonradan keşke atsaydım dememek için atın bence :) hem içinizde kalmamış olur ben olsam öyle yapardım muhtemelen :)
YazmaHenüz yeni tanıştığınız 2-3 kere mesajlaştığınız ve en son 2 gün önce konuştuğunuz birine ilk mesajı atar mıydınız? Yoksa ondan gelene kadar sizde yazmaz mıydınız?