- 16 Mayıs 2025
- 38
- 7
- 1
- 25
- Konu Sahibi yagmurzelis
-
Düzeltmek değil de aslında oda olaya yeni tanıştık diye bakıyor. Birbirimizde sevmediğimiz şeyler illaki olur ama ben düzeltirim istemediğin şeyleri yapmam diyor.Yolla gitsin bu olmamış olani al hiç uğraşma değer bilinmiyor ayrıca birini duzeltecegim diye ugrasma duzgununu al abla anne tavsiyesi ömrün biter bu düzelmez yazık sana
Bunlar birinden taniyarak öğrenilecek şeyler değil. Karakter ya da huy mu ne derseniz artık. Ben kız arkadaşlarimla buluşurken bile detayları düşünüyorum. Bi erkek yeni tanıştığı hele de duygusal yönden düşündüğü biriyle görüşürken biraz heyecan yapar düşünür birseyler. Olursa olur olmazsa amaaan modunda gibi geldi sankiDüzeltmek değil de aslında oda olaya yeni tanıştık diye bakıyor. Birbirimizde sevmediğimiz şeyler illaki olur ama ben düzeltirim istemediğin şeyleri yapmam diyor.
Evet doğru bundan dolayı bana garip geliyor. Yüz yüzeyken gayet iyiyiz hoş her şey ama bana garip geliyor yani.Asıl yeni tanıştığınız için bunları daha çok düşünüp önem vermesi gerekiyor. İlgilenen ve önemseyen erkek saat kaçta buluşacağından tut nereye gideceğine kadar plan yapar düşünür kararlaştırır. Bunun yeni tanışma ile hiçbir alakası yok. Bizimde flört dönemlerimiz oldu bilmiyor muyuz sanki neyin nasıl işlediğini
Ay yolla gitsin yaa. Nazlanıyor mu ne terbiyesizlik resmen. Sizde de iyi sabır yani.Ben 4 gün önce arkadaş grubunda biriyle tanıştım. İlk başta görünce kanım ısındı ona karşı aynı şekilde onun da bana. İnstagram vs istedi ekleştik tabi. Sonra yazdı baş başada buluştuk. Kendisi iyi birine benziyor konuşması vs ama şöyle bir sıkıntı var. Birazcık düşüncesiz bir insan gibi. Örneğin buluşmadan önce nereye gidelim diye aramızda konu geçiyor ben düşünmedim bunu vs diyor. Ya da mesela 2 3 saat geç yazıyor hani nezaketen bile olsa kusura bakma şu yüzden yazamadım demiyor. Bunu hesap vermek için değil karşısındaki kişiye biraz değer verdiği için yapması lazım bence. Bugünde buluşma kararı verdik yine kaçta buluşalım vs düşünmedim birazcık kafam dolu dedi. Bende biraz tepki gösterdim tabi bende çalışıyorum ama bu şekilde yaptığında buluşmak ve görüşmek istemiyorum çünkü bu değersizlik gibi geliyor dedim ve güzel dille konuşmayi kesme kararı aldım. Oda bana şöyle dedi birbirimizi daha yeni tanıyoruz daha önce böyle şeylere pek alışık değilim tanışa tanışa senin huyunu öğrenip dikkat ederim. Böyle direkt konuşmayi kesmen doğrı değil dedi. Bende bir insanın nasıl davranması gerektiğini ne kadar ben söyleyebilirim ki dedim. Şu an yine oturup yüz yüze de konuşalım diyor ama ben uğraşmaktan korkuyorum. Yani ilişkiye dönerse ve ben uğraşırsam diye. Birde daha 4 gün olmuş ben bir şeylerden rahatsız oluyorum ne kadar doğru? Bana fikir sunar mısınız ne yapmalıyım?
Yüzyüzeyken herkes iyidir önemli olan arkaplanda nasıl olduğu. Daha yeni tanışmışsınız adam heyecanlı olacağına buluşmak için gün sayacağına önemsemeyip ''düşünmedim'' diyor. Sanki sen onun peşinden koşuyormuşsun gibiEvet doğru bundan dolayı bana garip geliyor. Yüz yüzeyken gayet iyiyiz hoş her şey ama bana garip geliyor yani.
Cevap vermediğinde wp a girmemiş ama yazdığında açıklamaması garibime gitmişti. Bunun sevgili ya da flörtten önce bir saygı unsuru olduğunu söyledim. Kız arkadaşıma bile geç yazınca kusura bakma diyen biriyim dedim hatta kendisine. Oda ben açıklama yapmaya alışık değilim ama dikkat ederim dedi. Zaten tanışma anlık oldu ama düşünmedim demesi garip ee buluşmayı ite kaka düşünen erkeği napcam bilmiyorumOlmamış bu. Heyecan sıfır. Mesaja bile cevap yok.Hadi çalışıyor diyelim onu tolere edelim. Ya gideceği yeri düşünmemesi ve açıkça söylemesi… Uğraşmaya değmez. Senden sonrakine belki iyi davranır.
Aslında nazlanmak gibi değil dalga geçmeden düşünmedim diyor. Biraz önce yüz yüze gelelim seni göreyim demiş. Aramız bozuk büyük ihtimal düzeltmek için uğraşacakAy yolla gitsin yaa. Nazlanıyor mu ne terbiyesizlik resmen. Sizde de iyi sabır yani.
Buluşunca aslında gayet hoş konuşuyor ilgileniyor göreyim seni vs diyor. Bir kere de arkadaşlarıyla oturuyordu ben çağırayım diye bekliyormuş . Hep ben buluşalım demiyorum tabiki ama örnek nerde buluşalım diyorum bilmiyorum düşünmedim diyor ben sinir oluyorum bi fikrin olsun yaniDaha ilk günlerde ne bu heyecansızlık.
Bence de sinir ol. İlişki monotonlaşınca bunlar normal ama ilk günlerde düşün yani. Premses erkek sendromuBuluşunca aslında gayet hoş konuşuyor ilgileniyor göreyim seni vs diyor. Bir kere de arkadaşlarıyla oturuyordu ben çağırayım diye bekliyormuş . Hep ben buluşalım demiyorum tabiki ama örnek nerde buluşalım diyorum bilmiyorum düşünmedim diyor ben sinir oluyorum bi fikrin olsun yani
Son kez yüz yüze gelip konuşmalı mıyım yoksa vakit ayırmaya değmez Mi?Bence de sinir ol. İlişki monotonlaşınca bunlar normal ama ilk günlerde düşün yani. Premses erkek sendromu
Onu sen bileceksinSon kez yüz yüze gelip konuşmalı mıyım yoksa vakit ayırmaya değmez Mi?
İste onu diyorum düzeltmesi gereken bir şeyleri olmayanı bul şimdi ben duzeltemedigim yada düzelmeyen yada hiç düzelmesi gereken bir davranış kalıbı olarak görmeyen adamdan boşanmaya uğraşıyorum.valla sineye çektiğimiz anlayış gosterdigimiz herşey bize zulüm olarak dönüyorDüzeltmek değil de aslında oda olaya yeni tanıştık diye bakıyor. Birbirimizde sevmediğimiz şeyler illaki olur ama ben düzeltirim istemediğin şeyleri yapmam diyor.
İşte anlayış göstermedim direkt yüzüne vurdum konuşmayi kesmek istedim ama konuşalım dikkat ederim dedi. He bi insan öyleyse öyledir belli yere kadar dikkat eder o farklı konu daİste onu diyorum düzeltmesi gereken bir şeyleri olmayanı bul şimdi ben duzeltemedigim yada düzelmeyen yada hiç düzelmesi gereken bir davranış kalıbı olarak görmeyen adamdan boşanmaya uğraşıyorum.valla sineye çektiğimiz anlayış gosterdigimiz herşey bize zulüm olarak dönüyor
Bir durum dikkat edilerek yapılmaz içten gelmesi lazım yarın bir gün bana çiçek al beni sevdiğini söyle felan diyerek ilişki yurumuyor bazı insanın karakteri olacak bu işler içinden gelecek dışarıdan komutla olmuyor siz en iyisini yapmışsınızİşte anlayış göstermedim direkt yüzüne vurdum konuşmayi kesmek istedim ama konuşalım dikkat ederim dedi. He bi insan öyleyse öyledir belli yere kadar dikkat eder o farklı konu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?