- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Dogumgunu unutmusum yazmayiNiye hediye alıyoruz
Dogumgunu1 aylık ilişki zaten kötü gitmez ki.özel bir gün mü de hediye alacaksınız?yoksa durup dururken niye hediye alayım.
pahalı bir şey almazdım.basit bir şey alırdım.Dogumgunu
pahalı bir şey almazdım.basit bir şey alırdım.
Çok büyük anlam yüklemeye gerek yok daha çok yeniymiş . Çalışıyor musunuz öğrenci misiniz bilmiyorum maddi durumunuza göre tişört, gömlek , saat gibi bir şey olabilir. Karşıdaki kişinin zevki de önemli hangi marka giyinir meselaDogumgunu unutmusum yazmayi
Çok büyük anlam yüklemeye gerek yok daha çok yeniymiş . Çalışıyor musunuz öğrenci misiniz bilmiyorum maddi durumunuza göre tişört, gömlek , saat gibi bir şey olabilir. Karşıdaki kişinin zevki de önemli hangi marka giyinir mesela
Canım heralde öğrencisin poloda da 60-70 civarı bulabilirsin internetten bakarsan t..yolda filan . 60-70 de veremem dersen illa polo olmak zorunda değil tudors bakabilirsin fena değilSpor giyinir genelde tshirt almayi dusundum herkes polo al diyo o beni asiyor
Marka verebiliyor muyuz bilmiyorum Trend...l ‘da polo tsihirtler 60 liraya kadar düşmüştü bakın istersenizBen de oyle dusundum. Herkes polo dan tshirt al fln dedi kafam.karisti
Sizin guzel giden iliskinizde ilk dogumgununuz kuru kutlamayla gecseydi siz ne düşünürdünüz?1 aydir çıktığınız biri varsa hediye alir miydiniz?
Sembolik bisey mi olurdu yoksa guzel bir hediye mi olurdu?
Onemli bisey mi alirdiniz yoksa orta halli mi
Bu arada her yonden guzel giden bir iliski
Spor giyinir genelde tshirt almayi dusundum herkes polo al diyo o beni asiyor
Hani bütçen ne kadar , hediye almayıp pastayla filan da kutlayabilirsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?