Yeni tanıştığım kişi tuhaf mı

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.784
388
45
Dün biriyle tanıştım işi gücü mesleği iyi ve aynı memleketteniz benden 2 yaş küçük...Ben karşımdakinin yuva kurmaya istekli olmasını istiyorum bu yaştan sonra amacım bu çünkü artık...
Bu kişi 37 yaşında ve bu yaşına kadar sevgilileri olduğunu ama hiç aşık olmadığını söyledi...Bana bu cok tuaf geliyor..20li yaşlar falan insanın kolay aşık olabildiği dönemlerdir...Yani bugune kadar kimseye çok tutku hissetmedim dedi...Belki öyle biri çıkar ki her şey değişir falan dedi...
Gezmeyi seviyormuş, ydışına falan çok gitmiş...Bayram tatilinde bayramda ailesiyle diğer günlerde tek başına sahilleri gezmiş..

Bunun dışında işyerinde telefon yasakmış yani gün boyu iletişim de yok...Başka bir yol bulabilirdi email vs gibi diye düşünüyorum..tel yasak ama mailleşelim falan diyebilirdi ama yasak dedi iyi geceler dedik oyle bitti gün...

Aşk hk konuşurken de bana şunları sordu:

Aşk biraz imkansizlikla mi oluşur? Yoksa hem aşk hem mutluluk ve bir ömür sürmesi mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana normal gibi geldi bilemedim :) Aslinda bir yolunu bulabilirdi konusmak icin durun bakalim adim atacakmi tekrardan. Hiç aşık olmayabilir günümüzde öyle insanlar var.
Hersey gönlünüzce olsun

Hiç eline almıyor yani telefonu ?
Siz de buna inandınız. Pekala.
Kuzenim bakanlıkta çalışıyor. Hiç öyle bir durumu yok.

Niye yalan söylesin diye düşündüm...Yoğunum da diyebilirdi yani...2 tane x-ray cihazından geçiyorum dedi ...Ama benim takıldığım tel yoksa internet var yani pc lerde...Gündüz hiç konuşmadan olur mu yani..ya da öğlen falan dışarı cıkıp

Bu kişi 37 yaşında ve bu yaşına kadar sevgilileri olduğunu ama hiç aşık olmadığını söyledi...
Bunun meali gel beni tavla, beni el üstünse tut, benim için pervane ol belki o ilk aşkım mertebesini hak edebilirsin.

Şıpsevdi bir insan değilim bu yaşıma kadar sadece 2 kez aşık oldum ama gidip de yeni tanıştığım kişiye bak ben hiç aşık olmadım denmez. Kesinlikle tuhaf ve yalancı biri.

Bunun meali gel beni tavla, beni el üstünse tut, benim için pervane ol belki o ilk aşkım mertebesini hak edebilirsin.

Şıpsevdi bir insan değilim bu yaşıma kadar sadece 2 kez aşık oldum ama gidip de yeni tanıştığım kişiye bak ben hiç aşık olmadım denmez. Kesinlikle tuhaf ve yalancı biri.

Ben de bu lafı duyarduymaz gıcık oldum...İşim gücüm yok ilk aşkı olayım diye çırpınıcam o da naz yapacak...Tuaf...

Dün biriyle tanıştım işi gücü mesleği iyi ve aynı memleketteniz benden 2 yaş küçük...Ben karşımdakinin yuva kurmaya istekli olmasını istiyorum bu yaştan sonra amacım bu çünkü artık...
Bu kişi 37 yaşında ve bu yaşına kadar sevgilileri olduğunu ama hiç aşık olmadığını söyledi...Bana bu cok tuaf geliyor..20li yaşlar falan insanın kolay aşık olabildiği dönemlerdir...Yani bugune kadar kimseye çok tutku hissetmedim dedi...Belki öyle biri çıkar ki her şey değişir falan dedi...
Gezmeyi seviyormuş, ydışına falan çok gitmiş...Bayram tatilinde bayramda ailesiyle diğer günlerde tek başına sahilleri gezmiş..

Bunun dışında işyerinde telefon yasakmış yani gün boyu iletişim de yok...Başka bir yol bulabilirdi email vs gibi diye düşünüyorum..tel yasak ama mailleşelim falan diyebilirdi ama yasak dedi iyi geceler dedik oyle bitti gün...

Herhalde bana hep tuaflar denkgeliyor ..
Hiç aşık olmamış yani. Peki.
Yani diyor sen baya bi çabala kendine aşık ettirmek için. İşime gelirse karşılık veririm.

Bence uğraşılmaz.

Telefon konusunda haklı olabilir benim de yıllar önce çalıştığım bir yer vardı girişte tlfları elimizden alırlardı çıkışta verirlerdi

Bu tip kişiler özgürlüğüne düşkün olur; bu saatten sonra aşk ve tutku anlayışı da evlilik üzerine olmaz, ona boğucu gelirsiniz, kısıtlıyor sayar sizi ve bırakır.

Çocukken anne babasından yeterli sevgi görmemiş adamlar sevmeyi öğrenemiyor, bilmiyor.

O yüzden aşık olmamış olması normal.

Ben tanışmıştım böyle biriyle, 6 yaşında annesini kaybetmiş. anne sevgisi yok. Üvey anne gelmiş sonra, zaten 6 kardeşlermiş, bu kadın da 8 tane daha doğurmuş. toplam 14 çocuğa baba sevgisi de yok tabi.

Ne sevgi bilir, ne fedakarlık, ne özveri. Yol verdim gitti.
Ben aşk kadınıyım çünkü. Bana uymuyor. Yine kendisi gibi sevmeyi bilmeyen bir kadın bulsun.

Aşk biraz imkansizlikla mi oluşur? Yoksa hem aşk hem mutluluk ve bir ömür sürmesi mümkün mü?
gözlemleyin derim ben.. Acele etmeyin.. Öyle aşık olmadım fln bilmem insan 1 kerede olsa yasamıstır.. bu adam yemek yemiyor mu tuvaleti gelmiyor mu? tlfn kısmı garip bence yani bahane. .

Ankara'da bir bakanlıktaymış...Ama söylemedi..Bazı yerlerde devlette yasak olabiliyor
Ya ben artık yuvamı kurmak istiyorum gibi bi tavır göremedim...Gelecekten beklentim yok dedi...Ama zaman ne gösterir bilinmezmiş...Karşıdaki beni aşık etsin modunda sanki beyefendi
Size satır aralarında mesajı vermiş.
1.Benden beklentiye girme.
2.Seninle gün içinde ilgilenemem arama sorma.
3.Beni evlilik için ileride darlama onun için de depresif bir cümle ettim (gelecekten beklentim yok.)

Bu işten ciddi ilişki olmaz.
Adam daha baştan sinyalleri vermiş.

Bence hiç üstüne gitmeyin.

Back
X