- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Biraz ilgisiz gibi ama açık konuşucam siz de az itmiyorsunuz adamı.
Her nasılız dediğinde neden laf soktunuz, belli ki tarzı bu, eminim adam uyuz olmuştur ben de olurdum.
Bir de sürekli dürtüp çok istekli gözükmüşsünüz. Biraz salın. İlgisi varsa üstünüze düşer zaten. Daha ilk günlerden yazmıyor diye trip atıp muhtaç gözükmeyin. Ben direk elerim mesela daha ilk günlerden ilgi iması yapanı.
İlişki baştan kokmuş, benden söylemesi.
Birebir aynısını düşündüm. Hem mesajlaşalım diye istekte bulunup hem adam çabaladığında bozmasaymışsınız iyiymiş. Bir de internette birileriyle tek aday seçip sadece onunla konuşmayın bence. Muhtemelen karşı taraf tek sizinle konuşmuyordur çünkü. Hem ne kadar meşgul olursanız o kadar daha az takıntılı davranırsınız. 2. Buluşmaya kadar farklı adayları da görmeye devam etmek fairplay bana göre.Biraz ilgisiz gibi ama açık konuşucam siz de az itmiyorsunuz adamı.
Her nasılız dediğinde neden laf soktunuz, belli ki tarzı bu, eminim adam uyuz olmuştur ben de olurdum.
Bir de sürekli dürtüp çok istekli gözükmüşsünüz. Biraz salın. İlgisi varsa üstünüze düşer zaten. Daha ilk günlerden yazmıyor diye trip atıp muhtaç gözükmeyin. Ben direk elerim mesela daha ilk günlerden ilgi iması yapanı.
Cidden ilgi iması değil bu...Yani 3 gün geçmiş ama tanısma yok dogrudurust...Başta bikaç sorular sorup tanırsın ona gore devam eder ya da etmezsin...Bu hep kopuk sekilde...Daha tanısamadan ilgisizlik mi bilemedim..ama arıyor alsam yine sohbet sıfır
Birebir aynısını düşündüm. Hem mesajlaşalım diye istekte bulunup hem adam çabaladığında bozmasaymışsınız iyiymiş. Bir de internette birileriyle tek aday seçip sadece onunla konuşmayın bence. Muhtemelen karşı taraf tek sizinle konuşmuyordur çünkü. Hem ne kadar meşgul olursanız o kadar daha az takıntılı davranırsınız. 2. Buluşmaya kadar farklı adayları da görmeye devam etmek fairplay bana göre.
Yeni tanişalan durumlarda boyle tripler filan çok itici yahu.
Sana uymuyorsa üsteleme yani, yazmak istese yazar zaten.
"Sn mesgulsn galba" tarzi laf sokmalara gerek yok bence.
Benim de gorustugum biri vardi mesajlasmazdi pek ama her aksam ayni saatte arayip yatana kadar konusurdu. Onun tarzi da buydu yani. Karsimdakini kendime karsi ilgisiz bulsam konuşmazdim sorarsa kisaca sebebini soyler gecerdim.
Bir de internette birileriyle tek aday seçip sadece onunla konuşmayın bence. Muhtemelen karşı taraf tek sizinle konuşmuyordur çünkü. Hem ne kadar meşgul olursanız o kadar daha az takıntılı davranırsınız. 2. Buluşmaya kadar farklı adayları da görmeye devam etmek fairplay bana göre.
Bu muhabbetten bi halt çıkmaz benden söylemesi. Adamın ’nasılız?’dan başka bildiği bişey yok, sen de laf sokmaya başlamışsın dolayısıyla...
".espirime karşılık gülücük atmış sonra da yemek faslı bitti falan yazmış ama bana hiçbişi sormamış ben de bişi yazmadım, o da.....
"Evde misin vs, ne yapıyorsun gibi şeyler yazar insan...O da seni kastettim dedi gülücük attı...Sonra bidaha hiçbişi yazmadı.. "
Bir de bu mesajlarda yanlış ifade etmediyseniz, adam konuşmayı kesince konuşma kesilmiş, devam ettirmeye uğraşmamışsınız. Sonra hiçbir şey demedi, sonra hiçbir şey sormadı. Konuşmayı hep siz kesip karşı tarafın sürdürmesini bekleyemezsiniz. Şuan adam da meselesini başkasına "yazmıyorsun diyor, yazıyorum hatır sormamı cımbızlayıp kıl kıl laf sokuyor, ben kesince konuşma tak kesiliyor benim de tekrar yazasım gelmiyor" diye anlatıyor olabilir.
O ne demek ya?Baska insanlarla da tanıstım ama en azından merhaba dedikten sonra tanıma amaçlı sohbet oluyor..Sohbet olmadan nasıl tanısılıyor yani..Adam bi de evimi değiştiricem ama o zaman değiştirmeyeyim seni bekleyeyim dedi ya telde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?