Yeni tanıştığım kişideki tuaflık

Evli olabilme ihtimali var,nisanli olma ihtimali, belkide sevgilisi var ne bileyim her turlu ihtimalin olma riski var. Internet boyle risklerin oldugun en tehlikeli alan.Burda eslerinin baska kizlarla internetten flortlestigini goren zibilyon tane kadinin konusuna denk gelebilirsin. Ozellikle cani isteyince yazan sonrasinda yok olan birinde kesin bir bit yenigi vardir bu bilir bunu soylerim.Internetten duzgun biri cikmaz duzgun ciddi iliski isteyen adamda internet gibi reel bir platformdan iliski aramaz. Kendini boyle insanlarla muhattap etme,zamanini boyle seylerle harcama derim...sahsi kanaatim!

Valla dediğim gibi cevrede kimse olmayınca bu yoldan deniyorum bazen sonucta netten tanısıp mutlu olanlar da var ama bana hiç.denkgelmedi.düzgünü gercekten

Adamla 4 gun once tanismissinz, hem de internetten. Sevgili bile degilsiniz. Ne cabuk laf sokmaya başladiniz.
Belki mesajlaşmayi sevmiyordur. Hem sevgili bile degilsiniz, surekli yazmamasi normal degil mi.
Benim esim de mesaj yazmayi sevmezdi. Benimle tanismadan once whatsappi bile yoktu. Benim icin indirdi.
Cok hevesli gibi davranmayin, kacan kovalanir.

Valla her şey mümkün arkadaşım...Ama bana biriyle evlilik aşamasına geldiğini (ailesiyle tanışmış bunu kastediyor) ama o sırada çalışmaya Irak'a gittiğini, kızın da ailesinin kıza, o adam senle evlenmez dönmez deyip vazgecirip akrabalarından biriyle evlendirdiklerini söyledi...
Hep aynı yalan 😁

Cidden ilgi iması değil bu...Yani 3 gün geçmiş ama tanısma yok dogrudurust...Başta bikaç sorular sorup tanırsın ona gore devam eder ya da etmezsin...Bu hep kopuk sekilde...Daha tanısamadan ilgisizlik mi bilemedim..ama arıyor alsam yine sohbet sıfır
Ne işinde çalışıyor? Yorucumu işi?

Netten tanıdığınız birini hemen çok ciddiye almışsınız. Ordan birçok kişiyle iletişim halinde olup iletişimi en uzun devam eden en çok muhabbeti saranla buluşmanız gerek.

"3 gunluk iliski icin kafani yorma, 4 gunluk adami ne takiyosun" yorumlari da beni benden aliyor.. Ya olayın basi, bi sey var ama yok gibi, karisik durumlar var; elbette insanin kafasına takilir, danışmak ister, gerçekte veya burda fikir arayabilir.. Ne zaman bu tarz bi konu acilsa hemen bu tip yorumlar geliyor.. Sanki herkes cok cool kendi hayatinda, sanki asla bir şeyi takmiyorlar..
3 gunde alelacele ilerleyen, olayi ciddi boyuta taşıyan, yaslara girenleri kimse tasvip etmez ama belirsiz durumlari kafaya takip dusunmek de cok abes degil..
Neyse :KK53:

Görüşmediniz bile ve artık 20 yaşında değiliz. Dolayısıyla adamın yaptığı cok cok cok normal. Biraz sakin ve ol ve akışıma bırak lütfen.

Ben bugün söz, yarın nisan, ertesi gun de nikah olsa gıkınız cikmayacak gibi bir enerji aldim sizden

Sanal ortamda arkadaş/partner arayan adama karşı temkinli olun.
Genellemek istemiyorum ama çoğu;Ya evlidir ya nişanlıdır ya da sevgilisi vardır.
Diyeceksiniz ki ben arıyorum kötü bir amacım mı var?
Yine genellemeden söylüyorum ki erkekler kadınlar kadar seçici değil biliyorsunuz uçana,kaçana yani..
Eğitime, kariyere, tipe bakmaz bu iş.
Çoğu evli iş arkadaşım bu tip tanışma sitelerinde fink atıyor.
İş arkadaşım demek istemiyorum bazıları mecburi arkadaşlık.
Kendilerini nasıl tanıtıyorlar bilmiyorum ama "hatunu nasıl düşürdüm" muhabbetleri fazlasıyla midemi bulandırıyor.
Emin olun haricinizde iletişimde kaldığı kadınlar vardır.
Çünkü o sitelerin amacı bu zaten..
Kişiler arasında en ilgisini çekeni veya çekenleri kıskaca alır tanımak ister, görüşür, birlikte olur vs.

Hadi diyelim ki o taraklarda bezi yok.
Siz iletişime geçmek ve tanımak istemesi gerekirken arkadaş nasılız da takılı kalmış.
Telefonla yazışmak falan tarzı olmayabilir ama gün içinde kısa kısa aramak ister bir insan ya.
Bunun süresi vakti zamanı yok yani.
İstese yaparlar, biliyoruz artik erkeklerin bakış açı ve tavırlarını.
Baştan olmamış, sonrasında da olmaz.
İlerlerse şayet çok problem yaşarsınız bu anlamda.
Belki bireysel anlamda tabir-i caizse kafa insanlarsınız ama birlikte yapamazsınız.

Son düzenleme:
Sanal ortamda arkadaş/partner arayan adama karşı temkinli olun.
Genellemek istemiyorum ama çoğu;Ya evlidir ya nişanlıdır ya da sevgilisi vardır.
Diyeceksiniz ki ben arıyorum kötü bir amacım mı var?
Yine genellemeden söylüyorum ki erkekler kadınlar kadar seçici değil biliyorsunuz uçana,kaçana yani..
Eğitime, kariyere, tipe bakmaz bu iş.
Çoğu evli iş arkadaşım bu tip tanışma sitelerinde fink atıyor.
İş arkadaşım demek istemiyorum bazıları mecburi arkadaşlık.
Kendilerini nasıl tanıtıyorlar bilmiyorum ama "hatunu nasıl düşürdüm" muhabbetleri fazlasıyla midemi bulandırıyor.
Emin olun haricinizde iletişimde kaldığı kadınlar vardır.
Çünkü o sitelerin amacı bu zaten..
Kişiler arasında en ilgisini çekeni veya çekenleri kıskaca alır tanımak ister, görüşür, birlikte olur vs.

Hadi diyelim ki o taraklarda bezi yok.
Siz iletişime geçmek ve tanımak istemesi gerekirken arkadaş nasılız da takılı kalmış.
Telefonla yazışmak falan tarzı olmayabilir ama gün içinde kısa kısa aramak ister bir insan ya.
Bunun süresi vakti zamanı yok yani.
İstese yaparlar, biliyoruz artik erkeklerin bakış açı ve tavırlarını.
Baştan olmamış, sonrasında da olmaz.
İlerlerse şayet çok problem yaşarsınız bu anlamda.
Belki bireysel anlamda tabir-i caizse kafa insanlarsınız ama birlikte yapamazsınız.

Beni anladıgınız için cok tesekkur...Cevabınız cok faydalı

Sabah kendi fotosunu atmış yataktan ve hastayım işe gitmedin demiş...iyi de yani ölümcül hasta mısın tüm akiam tek kelime çıkmıyor...nasılız yazarken yanına da ya ben de üşütmüşüm yatıcam falan der insan...iletişim sıfır ve hiç normal değil

"3 gunluk iliski icin kafani yorma, 4 gunluk adami ne takiyosun" yorumlari da beni benden aliyor.. Ya olayın basi, bi sey var ama yok gibi, karisik durumlar var; elbette insanin kafasına takilir, danışmak ister, gerçekte veya burda fikir arayabilir.. Ne zaman bu tarz bi konu acilsa hemen bu tip yorumlar geliyor.. Sanki herkes cok cool kendi hayatinda, sanki asla bir şeyi takmiyorlar..
3 gunde alelacele ilerleyen, olayi ciddi boyuta taşıyan, yaslara girenleri kimse tasvip etmez ama belirsiz durumlari kafaya takip dusunmek de cok abes degil..
Neyse :KK53:

Aynen ya cok sağol...ben ölüyorum bitiyorum dedim sanki hemen suclandım yok nikaha hazırsın vs...

Back
X