- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Evet belli ki cidden düzen bozulmuş. Tabii anlattiklarinda sakladığı yoksa. Zor yani başkasının borcunu ödemek. Kadının babası ölmüş, üstüne maddi sıkıntı çekmiş ve bu da babası yüzünden. Kolay değil. Peki psikolojik tedavi görmesi için bu adam bir şeyler yapmış mi? Önemli olan o.
Eğer kadın cidden cokmusse, boşanıp adama iyilik yaptığını bile düşünmüş olabilir. Önemli olan psikolojik destek alıp almadığı. Adamın bunu sağlayıp sağlamadığı. Yüzüne vurmamistir belki ama aynı evde maddi zorluk yaşarken kadin bilmiyor mu babasının burcunun ödendiğini?Hayır anlamadıgım ben ima bile etmedim diyor borcu sessizce odedim diyor...madem bu kadar iyi bir eş kadın niye bosanıyor ki...aksine vefa duyması lazım değil mi
Eğer kadın cidden cokmusse, boşanıp adama iyilik yaptığını bile düşünmüş olabilir. Önemli olan psikolojik destek alıp almadığı. Adamın bunu sağlayıp sağlamadığı. Yüzüne vurmamistir belki ama aynı evde maddi zorluk yaşarken kadin bilmiyor mu babasının burcunun ödendiğini?
kp borcu neden adamın üzerine kalmış k ? neticede varisi o değil..
Oo tedavinin parasının lafını ediyorsa bu adam sıkıntılı.Biliyor tabi...psikolojik destek almış ilaç vs...bi de tüp bebek yapmışlar cok istedi diye ona da para harcamıştık diyor...babası oldugunde hamileymiş kadın
Kendisi melek melek hiçbir şey söylememişken, karısı depresyona giriyor ve boşanıyor sonra da başka biriyle evlenme yoluna giriyor. Gidiş bu.
Şahsi fikrim şu, hiç mantıklı değil. Yanında 'babasının ölümü' yüzünden de olsa, kötü gününde yardım etmiş, yetmemiş ağzını açıp tek kelime etmemiş adamı, bizim toplumun kadını bırakmaz. Dayak yiyen, aldatılan kadın dahi çoğu zaman susup sineye çekiyor. Düşün yani.
Huzur niye bozulmuş? Karısı depresyona girdi diye mi? Demek ki ona destek değil köstek olmuş ki kadın kaçmış belli ki.
Bilmiyorum, ben insana olan inancımı yitirdim ondan üslubum sert gelebilir. İyice ölçüp tartın öyle kararınızı verin.
Bu olaya direkt kadın vicdan yaptı, depresyona girdi, boşanmak istedi diye genel başlıklar halinde bakmayın.
Maddi olarak çok yıprandılar, aralarında konuşulmasa bile borçlardan sebep hep bir uzaklık ve negatif enerji oldu, kadında bir bıkkınlık, yılmışlık oldu gibi bakın. O zaman kadının evliliği için çabalamak istememesini, enerjisi kalmamasını belki biraz anlayabiliriz.
Ama diğer yandan, adam karısına bu borç meselesi yüzünden bir sürü baskı yapmışsa bile, bunu gelip size anlatmazdı. Dehşet ayıp bir şey çünkü. Hani adamın borcu değil ama sonuçta karısının da bir suçu yok. Tamamen talihsiz bir durum. Bunun acısını karısına yüklenerek çıkarmış da olabilir. İşin iç yüzünü adamı biraz daha tanıdıkça anlarsınız belki.
Tabi canım. Bu kadar iyi adamı çat diye bırak sonra git başkasını bul.Ben de bunu sordum yani aynen...madem of demeden borcları odedin doğal olarak maddi düzen bozulacak...neden suclu hissedip depresyona girsin? Ben ondan girdi diye düşünüyorum diyor...insan karısının neden depresyon yasadıgını net olarak bilmez mi??
Hadi diyelim kadın lohusa depresyonu falan geçirdi...Duzelince en azından barısmak için adım atar bu kadar iyi bi adama yani babasının tum borclarını odemiş....Ama kadın şimdi baskasıyla evleniyormuş
O görünüyormuş borçlu ona devretmiş cunku..ticaretten cok anlamıyorum ama borcu odemeye yardım ederken borcları ona devretmiş..çekten bahsetti ben de anlamadım
İşte onu diyorum, tam tersi kadını depresyona sokacak kadar yüklendiyse de zaten bunu gelip size itiraf etmezdi.Acısını cıkarmak surda dursun ima bile etmedim diyor
Tabi canım. Bu kadar iyi adamı çat diye bırak sonra git başkasını bul.
Karşındaki daha neden depresyona girdiğini bilmiyor. Sormamış bile, kadın yapayalnız.
Dediği gibi olsaydı bırakmak bir kenara dursun, insan kendine der ki"çok iyi adam, zorlanmasın ben de bir işe gireyim beraber kalkarız bunun altından" diye.
Yok yani, kendisini kanatsız melek tanıtıyor ancak bazı noktalar eksik ve mantık dışı.
hayret aldatıldığı için boşanmamış son zaman bu iftira rekor kırıyor boşanmış erkeklerde
bence adamın anlattığı tamamiyle doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?