Yeni tanıştığım kişinin boşanma sebebi

bu sebeple boşanılabilir. ben anormal bişey göremedim. ama eşime of demedim o kendi kendine depresyona girdi kısmı ne kadar doğru bilemeyiz.

borç kısmında da muhtemelen durum şudur. bu ileri tarihli çekleri kayınpederine yazmıştır. kayınpederi de piyasaya dağıtıp borçlarını ödemiştir. o vefat etttikten sonra vadesi gelen borçlardan da çeki ilk yazan kişi olarak bu adam sorumlu olmuştur.

Hiç inanmadım borçlu kp iken nasıl olmuş da borçlar üzerine kalmış mantıksız. Bence uzak durun kendi kumar borcu falan olmasın sakın

Mesela birine borcu var ya kp'in...borçlu kısmına damadını yazarak ödeme yapılıyormuş çek yazarak...

Ben de dedim ki e tmm yardım ettin 1 verdin 2 verdin sürekli nasıl verdin dedim? Biyerde patlar demedin mi dedim? Odüyordu bana zaten dedi sonra, sorun olmuyordu sürekli geri odemesi yapılıyordu dedi...
Ama kp ölünce üzerinde kalmış çekler...
Ben anlamadım bu çek işinden anlayan muhasebeci bi arkadaş yok mu buralarda?

Benim babamın borcu olacak ve eşim destek olacak bana da destek olacak bin kez daha aşık olurdum. Akıl var mantık var yahu. Zerre inandirici değil. Ben de boşandım eşim diğer kadına mesajlar yazmış benim için paikolojik tedavi görüyor sürekli odaya kapanıp ağlıyor yazmış. Asla doğru değildi erkekler böyledir bilgine konu sahibi kendini kandirma

Böyle bir şey mantık dışı.

Aaaa valla aynısını dedi hep yatıyordu dedi...bence şimdi de ilaç kullanıyordur dedi

O görünüyormuş borçlu ona devretmiş cunku..ticaretten cok anlamıyorum ama borcu odemeye yardım ederken borcları ona devretmiş..çekten bahsetti ben de anlamadım

Bu devirde çekmi kaldi daha alasen? Borc öyme istediğin kişiye devredilmez. O çok kolay olurdu.

Bence adam kendisi borç batağin içindeydi. Kumar olur, iddaa olur. Ve bundan dolayi işinden olmuştur. O sirada cidden kp'er ölmuş olabilir ve eşi üstelik hamile ise, hem baba kaybi yaşayip, hem sorumsuz eş sahibi olmasi, onu boşanmaya itmiştir.

Adamin hikayesi, kendini aklama şekli "ben yalan söylüyorum" diye bağiriyor. Bence uzak dur adamdan.

Eksik olaylar var bence..
Bir de 14 yıl süren bir evlilik..
Ben buradan şüphelendim..
Ben olsam eğer adamı beğendiysem eski eşini veya eski eşinin çok yakın bir dostunu bulup konuşurdum.

Arada atlanmış durumlar var gibi geldi..

Ne demek ödüyordu zaten? Hayir kurumumu bu adam? Hiç kimse boş yere sürekli borç vermez. Yada kara para akliyorlardi.

Yoksa bu devirde çekte olmaz, borç vermekte. Bu adamin her dediği yalan bence. O kadinin depresyona girdiğine inanmiyorum bide.

Adamla ne kadar samimisiniz banka hesabının sifresini size söyler mi banka hesabı üzerinden e-devlet e girin borcu var mı mahkemesi var mı bütün detaylara ulaşabilirsiniz adama güvenmeyin neler yazılıp çiziliyor bu kadar sagduyulu adam terkediliyorda anneme kahve yapmadın diye döven adam terkedilmiyor karısını komsu sunu bulup konusun yada WhatsApp Web ten onun WhatsApp ına girin çaktırmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…