Yeni tanıştığım kişinin boşanma sebebi

Aynen ben de boyle dusundum...nasıl bir melekki sürekli borç.verecek ve işi batacak ve de gık demeyecek...
Herhalde borclardan dolayı suclu hissetti depresyona girdi.diyor..
Herhalde mi???

Bu devirde değil olay 6 sene once falan olmus sanırım

şimdi ben size çek yazıyorum. 01.02.2020 vadeli. bu çeki size veriyorum. sizin de x kişisine borcunuz var ve borcunuza karşılık olarak benden aldığınız bu çeki veriyorsunuz. 01.02.2020 tarihi geldiğinde siz parayı bana veriyorsunuz, ben de bankaya yatırıyorum. x kişisi de gidip çeki tahsil ediyor. sizin bu işten çıkarınız borcunuza vade yaratmak. x kişisi sizden hemen para istiyor ama sizde o para yok. diyorsunuz ki al sana çek. aradaki 20 günde de bi yerden parayı bulup bana veriyorsunuz. yani borcu erteleyerek kendinize para kazanma zamanı yaratıyorsunuz.

bu şekilde devam ediyor.

sonra yine ben size ileri tarihli bir çek veriyorum. atıyorum 01.05.2020. siz bu arada vefat ediyorsunuz. çekin vadesi geldiğinde de borçlu kişi çeki yazan kişi yani ben oluyorum. bu durumda benim bir şekilde çeki ödemem gerekiyor. ve bu şekilde belki 10 tane çekim var piyasada ve hepsini ben yazdığım için borçlu benim. siz de vefat ettiniz, bana ödeme yapamıyorsunuz. ben de mecburen vadesi geldikçe ödüyorum.

mantık bu. dediğim gibi bu olağan bişey. yani adamın anlattığında ticaret mantığı ile bakarsak bir yanlış yok. ama diğer durumlar ne kadar doğrudur bilemeyiz.

Evet aynen bu sekilde cok sağolun

"İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta"dan anladığı buysa, benim de başıma gelir diye düşünür keserdim görüşmeyi.

Kavga etmiş olabilirler sana başına kaktim diyecek hali yok. 14 yıl evlilik tüp bebek bunca emek varken babasının borcunu ödüyor diye bunalıma giren kadın hiç akla mantığa sığmıyor. Borç yüzünden huzur kalmaz kavga ederler onu anlarım. Ama bu bir sebep değil. Böyle melek adamları şu şeytan kadınlar bırakıp gidiveriyor...

Böyle bi konuyu buraya yazarak büyük bi hata ettiniz... kendi kendinizin kafasını karıştırıyosunuz herkes bi senaryo yazmış..yok kadınla konuş bilmemne...Adamın kulağına giderse boşuna konuşmuş olursunuz zaten ilişkiniz biter..Adam anlatmak istemeseydi bunların hiçbirini söylemez anlaşamadık derdi...Size gayet anlatmış..Yaşanan şeyler büyük şeyler kimisi daha bağlanır birbirine böyle olaylardan sonra kimiside bitirir..Kadın depresyone girmiş adam zaten bir sürü sıkıntı yaşamış borçlanmış etmiş..Başka bi sebep aramaya gerek var mı?Kadında mahçup hissetmiştir zaten yıpranmış yeterince..Bence boşanmak için bunlardan başka sebebe gerek yok...

Baskasinin derdini buraya kadar neden konu acarsiniz anlamam. Kadin dert etmemis ustelik hayatina bakmis. Herkesin olaylara tahammul sevyesi farklidir, her evlilik farklidir, hatta ve hatta her insan farklidir. Size anormal gelen seyler baskasina normal gelir vs vs.ozetle kendinizi baskasinin derdiyle dertlendirmeyin.

Belkide tefeciye borclanan borc batagina batan bir türlü ödeyemeyen bu sebeplerden oturu evdeki kavga artisi huzursuzlik bosanmaya itmistir kadini adam sonra borcunu ödemiştir belki ama yinede belli olmaz. Belkide size farkli yansıtıyor

Nedense bu sitede boşanmış erkeklere karşı ciddi bir önyargı var ve kadın kolayca boşanmaz gibi bir sabit bir yargı.. hayat bu forumda okuduğunuz 3-5 pasif zayıf kadından ibaret değil hanımlar nice rahatına düşkün gereksiz yere boşanmaya kalkan kadın var dışarıda o yüzden yok kadın kolay boşanmaz yok kesin adam bişeyler etti diye önyargılı yaklaşmamak lazım.

Aynen o da doğru...
Ama acıklamalarında mantık yok..
Kadın depresyonda ve babamın borcunu odedin duzen bozuldu diye bosanıyor...Adam da herhalde bundandı diyor bana...zaten hep yatıyordu diyor..
Mantıklı mı
Zaten hep yatıyordu ne ya

Keyfinden olsa 14 yıl beklemez diye düşünüyor insan...

Olabilir ama siz yine de farklı kaynaklardan da doğrulayın.

Durup dururken psikolojisi bozulmaz. Adam belki de devamlı söylendi bıktım Baba'nın borcunu ödemekten diye 3-5 olsa neyse de 15-20 büyük para her seferinde kim ödese söylenir.

Olabilir

Ya bence tek bir sebepten değil anlattıklarına bakarak tüp bebek süreci, lohusalık, babasının ölümü ve ardında bıraktıkları kadını muhtemelen depresyona sokmuş hatta girmeyip ne yapsın çok güçlü sebepler bunlar. Üstüne birde maddi olarka özgür olmamak vs vs aradaki sevgiyi bitirmiş gözüküyor. Yalan söylecek olsa çok başka şeyler söylerdi ben adamda art niyet görmedim. Depresyonda olan insanlar iletişime çok kapalı oluyorlar sormuştur illaki ama erkekler düz olduğu için ince yaklaşamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…