Yeni tanıştığım kişinin boşanma sebebi

Evet doğru olabilir ama bir de kız cocugu var 10 yaşında ve problemli...
Bir de ablası var belat ve hep bunların yanında
Bana cok zor gibi geldi bunların hayatına girmek ve mutlu olmak bilemiorum

Daha önce evlilik yaşadınız mı bilmiyorum ama sevdiğin aşık olduğun yada çok iyi kalpli biriyle evlenmiş bile olsanız evlilikte çok zorluk yaşayabiliyorsunuz...Başlı başına bi hayat sınavı evlilik...Size tüm samimiyetimle söylüyorum..Aşık bile olsanız bence bu ilişkiyi yürütmeyin..Yürütürseniz bağlanırsınız ve zorluklarını olasılıkları görmekte daha çok zorlanırsınız...Bence en baştan dönün...

Bana gayet mantıklı geldi. Borçlardan dolayı ağızda tat kalmamıştır. Kadın da depresyona girmiştir ama nedenini tam olarak konuşamamış olabilirler. Çünkü kadın bu konunun açılmasını bile istemiyor anladığım kadarıyla. Zaten yeni bir hayat kuruyormuş her şeyi arkasında bırakmak istemiş. Herkes güçlü olmak zorunda değil bazı insanlar eşine minnet duyar vay be gık demeden ödedi der bazıları da içten içe yediremeyebilir muhtemelen ezilmiş hissetti mahçup oldu ve kaldıramadı. Ben anormal bir durum göremedim. Sanırım ben de kaldıramazdım..

Evlenmedim...bu adam bana karsı cok sabırlı davrandı belki ondan çekti beni

Kadınları ilaç kullanmak zorunda bırakan da aynı erkekler değilmidir zaten :/

Adam ima bile etmemiştir belki ama yaşadığı stres yüzüne hareketlerine yansımıstır muhakkak. Kendi dikkat ettiğini bile düşünse eminimki eşine yansıtmıştır ki yansıtması da yuhalancak bir durum değil. Bir kere tatsızlık verdimi bu konu tekrar tatlıya bağlaması kolay olmuyor. Ki eşi hem zorlu bir süreçle hamile kalmış hem babasını kaybetmiş. Lohusayken insan hiç bir sorunu bile yokken etrafındakilerden ekstra ilgi alaka bekliyor öyle bir ruh hali. Bu kadın hem lohusa hem babasını kaybetmiş hem de babasının borcunu ödeyen eşi maddi sıkıntıya girmiş. Maddi sıkıntıya giren adam bu stresi sizce hiç olmasa bile yüzüne bile yansıtmaz mı? Gerginliği insanın keyfini kaçırmaz mı? Belliki eşler gerilmiş ve evlilik bitmiş. Adam illaki ima bile etmedim der. Küçük tartışmalarda bile eşimize sen bana bunu dedin bunu yaptın dediğimizde ne alakası var farkında bile değilim demiyor mu? Yani sonuç olarak İki taraf da eşit derecede haklı ve haksız olabilir. Adam gerginliğini eşine yansıtmış ve boşanmış olsalar bile (şiddet vs yoksa) adamı ayıplayacak bir durum yok.

İçinize kurt düştüyse çekilin bence, hem problemli çocuğu varmış ve yine problemli bir görümce... Bile bile lades demenin gereği yok ki.

normalde anlattıgı gıbı bır adam olsa zaten hıc bır kadın ,aklı melakelerı yerınde olan hıc bır kadın zaten sorumlulugunu bılen hıc laf soylemeyen adamı bosamaz :)
ınanmadım.
hata yaptıysa bıle eskı evlılıgımde su hatayı yaptım bu sebeple yuvam dagıldı boyumun olcusunu aldım pısman oldum hatamdan ders cıkardım dıyebılme olgunluguna sahıp olması gerek.
bunu dıyemıyorsa hatalar karsılıklı hıc bır evlılık tek taraflı bıtmez demelı

bu anlattıgı hıkaye resmen masal anlatıyor ben olsam ınanmam

İnsanların geçmişini bırakın ya benim görüştüğüm biri eşini aldatarak boşanmıştı Bu durumuda bana dürüstçe söyledi bende onu kabul ettim evlenmedik ama beni aldatmadı ve ona güvendim

Kuzum iyi araştır. Bekle. Bak ben boşanmış biriyle evlendim. 2 de çocuğu vardı. Evlendikten sonra eski eş o çocuklar bana hiç huzur vermedi. Şu an ben boşanma asamasindayim.

adam kadının burnundan getirmiştir başka şeyler de vardır belki. Babasının borcunu ödeyecek hiç sesi çıkmayacak kadın da depresyona girip boşanacak öyle mi? Çok mantıksız

3 taraf için de sıkıntı çıkar, evlenmeyin. Daha önceevlilik yapmamış kadınlar, boşanmış adamlarla evlendiğinde kendilerini de karşıdakileri de çok üzüyor genelde hüsran oluyor. O da kendine eşinden ayrılmış, çocuklu birini bulsun. Birbirlerini anlarlar

15-15-20 kp nin borçlarını ödeyecek damatlar vardı da biz neden aldık bizimkileri acaba? hiç inandırıcı gelmedi. Hayatlarının bir döneminde kp nin borcunu ödemiştir borç vermiştir vs ama ayrılık sebebi bence olamaz.

Evlenme bunla canim. Ben evliyim,evlenmeden once boşanmış insanlarla görüştüm. Aynı şekilde çocuklu. Yalan söylüyorlar. Bir tanesinin gayrimesru cocugu bile vardi. Oteki de evde parti veriyor resmen alkol falan icerde de cocugu uyuyordu
Ne olduklari belli olmuyor çoğu kendini cok muhteşem gösteriyor ya da böyle nasıl desem,mağdur gösteriyor hepsi rol. Bunlar seni uzer yol ver bu adama. Anlattıkları da cok sacma inanma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…