- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Ya bence tek bir sebepten değil anlattıklarına bakarak tüp bebek süreci, lohusalık, babasının ölümü ve ardında bıraktıkları kadını muhtemelen depresyona sokmuş hatta girmeyip ne yapsın çok güçlü sebepler bunlar. Üstüne birde maddi olarka özgür olmamak vs vs aradaki sevgiyi bitirmiş gözüküyor. Yalan söylecek olsa çok başka şeyler söylerdi ben adamda art niyet görmedim. Depresyonda olan insanlar iletişime çok kapalı oluyorlar sormuştur illaki ama erkekler düz olduğu için ince yaklaşamıyorlar.
Daha önce evlilik yaşadınız mı bilmiyorum ama sevdiğin aşık olduğun yada çok iyi kalpli biriyle evlenmiş bile olsanız evlilikte çok zorluk yaşayabiliyorsunuz...Başlı başına bi hayat sınavı evlilik...Size tüm samimiyetimle söylüyorum..Aşık bile olsanız bence bu ilişkiyi yürütmeyin..Yürütürseniz bağlanırsınız ve zorluklarını olasılıkları görmekte daha çok zorlanırsınız...Bence en baştan dönün...Evet doğru olabilir ama bir de kız cocugu var 10 yaşında ve problemli...
Bir de ablası var belat ve hep bunların yanında
Bana cok zor gibi geldi bunların hayatına girmek ve mutlu olmak bilemiorum
Daha önce evlilik yaşadınız mı bilmiyorum ama sevdiğin aşık olduğun yada çok iyi kalpli biriyle evlenmiş bile olsanız evlilikte çok zorluk yaşayabiliyorsunuz...Başlı başına bi hayat sınavı evlilik...Size tüm samimiyetimle söylüyorum..Aşık bile olsanız bence bu ilişkiyi yürütmeyin..Yürütürseniz bağlanırsınız ve zorluklarını olasılıkları görmekte daha çok zorlanırsınız...Bence en baştan dönün...
Kadına sormak lazım, hiç iyi kokular gelmedi, adam tefeci falan olmasın.
Kadınları ilaç kullanmak zorunda bırakan da aynı erkekler değilmidir zaten :/Bide ilaç kullanan ve depresyona giren kadınlara deli muamelesi yapar ya bu adamlar, kendileri çok sağlammış gibi... Adam olsaymış da doğru düzgün tedavi ettirseymiş, ne yaşattıysa kadına hala ilaç kulllanıyordur demiş bide...
Evet doğru olabilir ama bir de kız cocugu var 10 yaşında ve problemli...
3 taraf için de sıkıntı çıkar, evlenmeyin. Daha önceevlilik yapmamış kadınlar, boşanmış adamlarla evlendiğinde kendilerini de karşıdakileri de çok üzüyor genelde hüsran oluyor. O da kendine eşinden ayrılmış, çocuklu birini bulsun. Birbirlerini anlarlarEvet doğru olabilir ama bir de kız cocugu var 10 yaşında ve problemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?