Yeni tanistigim kisinin dengesiz tavirlari

Umutlu1988

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
1.261
1.344
133
37
kizlar slm, ben eskiyi unutmak icin elimden geleni yapiyorum. Yeni birisi ile tanismayi kabul ettim. Bu kisi ile yüzyüze görüsmedik henüz. Iki gün yaziyordu ve telefonlasmak istedi. Telefondada nerdeyse hep yarim saat ile bi saat arasi konustuk. Ben kapamadan kapatmadi. Sonra bir gün ben yazmayinca oda yazmadi ve ertesi gün neden yazmiyorsun istemiyorsan bunu söylemelisin sonucta böyle tanisamayiz yazdi. Ikimizde karsi tarafdan beklemisiz.

Ama su an yine ayni ben yazinca kisa kisa cevap veriyor, sohbeti uzatmak icin bi sey yapmiyor. Hatta artik aramiyor bile. Cuma günü ben gercekten tanismak istiyorum demisti, yazismayi sevmiyorum dedi. Nerde dengesiz varsa beni bulur. Sizce ne yapayim üstüne düsmek istemiyorum ama sanki bunu bekliyor gibi ?

Eğer görüşmek istiyorsanız ona buluşma teklif edin
"Ya bence de görüşmeden yazışmak sıkıcı olmaya başladı,bu hafta içi hangi gün görüşelim?" diye sorun. Görüşür yolunuzu bulursunuz aklınızda kalmasından iyidir.

Ya bence ilk buluşma teklifini kadın yapmamalı. Maalesef erkekler böyle ince hareketleri göremiyor genelde. Bi tarafları kalkıyor hemen.

Yazışmayı sevmiyorum diye söylemiş zaten. Yüzyüze görüşme işini hızlandırın halinden tavrından anlaşıp anlaşamayacağınız anlaşılır görüşmede.

Seni bir yere davet etmedi mi peki? Sende mi devam ettirmiyorsun sohbet etmeye çalıştığında acaba? Cesaret bulamamış da olabilir.

görüş duruma göre karar verirsin

Olgun yaştaysa yazmayı sevmiyor olabilir. Ben yazmayı sevmiyorum mesela, hem uğraştırıcı hem saçma sapan geliyor.

Ya bence ilk buluşma teklifini kadın yapmamalı. Maalesef erkekler böyle ince hareketleri göremiyor genelde. Bi tarafları kalkıyor hemen.

Yüz yüze görüşmeden karar vermeyin. Yüz yüze görüştükten sonra da aynı tavırları devam ederse boş verin. Dengesizlik en nefret ettiğim şey.

Kizlar aslinda cuma günü buluscaktik gec isden cikacagi icin baska güne erteledik. Yani bi kere sordu. Haftasonu konusunu acmadi ama. Bende ondan bekledim. Ya insan ne kadar olgun olursa olsun bi günaydin iyi geceler yazamaz mi. Ilgisizlik gibi geldi bana. Biraz uzakta oturuyor haftasonu görüsebiliriz anca is cikisi cok gec geliyor bi saat gibi aramizdaki mesafe

Valla boyle yazinca bana da ilgisiz gibi geldi.

Baskasiylada konusuyor demekki boyleleri oyle cikiyor

Valla boyle yazinca bana da ilgisiz gibi geldi.

Bir de ben yazmayinca ,,ilgin yoksa söyleyebilirsin böyle seyleri sevmiyorum yazdi“..
Baskasiylada konusuyor demekki boyleleri oyle cikiyor

Bunu söyledim sanirim baskasi ile de konusuyosun ama beni ilgilendirmz yazdim. Sonra ben öyle adi miyim baskasi ile konussam sana yazmam filan Neden ilgilendirmesin bu konu seni gayet ilgilendirir yazdi

Inan canim oyle cikiyor bazi erkekler artik kaliplasmis durumda bi bakarsin bi yerden patlak verir

Hangi güne ertelediniz peki

Sana ilgi göstermeyene sakın ilgi gösterme. Ay çok sinir ya. Bir de yok istiyorum, ediyorum. Çok belli.

Onu kararlastirmadik henüz acikcasi ondan haftasonu icin bekledim ama bi sey gelmedi
Tabi şimdi onun yüzünden ertelendiyse o sormalı. Bence pek yol yordam bilmiyor ilgisizlikten ziyade. senden bekliyor o da ama. Sen sorma ne zaman buluşacağız diye. Haftasonu nasıl geçti falan de istersen. baktın yine bir plan yapmaya meyli yok salarsın gider. Peşinden koşacak halin yok. Erkeğin düşünmesi lazım böyle şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…