- 8 Şubat 2017
- 591
- 511
- 103
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
Yok ya inan sorun bizde değil. Ben de öyle düşünüyordum. Hatta bu bahsettiğim şahıs direkt evlilik niyetiyle geldi. Bitirdikten sonra kendim sorguladım herkesi kendimden soğutuyorum diye. Ama şu an onun narsist bir kişiliğe sahip olduğuna karar verdim. Belki senin karşındaki de böyle biridir. Hiç kendini suçlama. Birbirinize uygun değilsiniz demek ki.Amin Insallah canim. Biraz da sorun bende galiba, etrafimdaki herkes erkegi ayagina kadar cagiriyor, kiymetleri biliniyor. Bir ben böyle cekiyorum
Benim bu kisiyi nedense cok gozum tutmadı yani gözüm tutmadı demiyim de saglam biriymis gibi gelmedi. hem suclu hem güclü olanlar var ya, o sekilde gibi görunuyor sanki. hem yapmıyor belki baskasıyla yazısıyor ya da baska bir sey neyse, hem de kendisi bir sey yazmaynca seni sucluyor yazmadın dıye. aldatan kisinin aldatılanı sen bana guvenmıyorsun dıye karsısındakini suclaması gibi. cok sacma. daha simdiden sizi geriyorsa bosverin bence hic konusmayın bile basınıza bela olmadan.
Yok ya inan sorun bizde değil. Ben de öyle düşünüyordum. Hatta bu bahsettiğim şahıs direkt evlilik niyetiyle geldi. Bitirdikten sonra kendim sorguladım herkesi kendimden soğutuyorum diye. Ama şu an onun narsist bir kişiliğe sahip olduğuna karar verdim. Belki senin karşındaki de böyle biridir. Hiç kendini suçlama. Birbirinize uygun değilsiniz demek ki.
Hoş naz yapmayı da beceremem zaten.Utanmaz bunlar bacım naz niyaz çektikleri yok artık
Daha sanki cok erken, cok sallamayin isterse o kendi gelir istemezse biter... ama siz asla ustune dusmeyin...
Ben de 26. Benim karşımdaki insan da 32 yaşındaydı. Bu işler yaşa bakmıyor ki. Olgunluk meselesi. Ve işte hislerde samimi olunmayınca yok sen ara ben aramayım aman karizmam çizilmesin havasında dolaşıp duruyorlar.Bundan önceki de böyleydi buda böyle. 31 olcam hala cocuklarla ugrasiyorum
Boşver iyi olmuş. Vardır bi hayır. Kendini beğenmiş adamla uğraşmak zor.Hoş naz yapmayı da beceremem zaten.Benimki naz değildi de. Kendisini çok yükseklerde gördüğü için peşinden koşmamı kıymetini bilmemi istiyordu. Velhasılı kelam olmadı.
Evet aynen öyle. Sadece artik cok yoruldum.Ben de 26. Benim karşımdaki insan da 32 yaşındaydı. Bu işler yaşa bakmıyor ki. Olgunluk meselesi. Ve işte hislerde samimi olunmayınca yok sen ara ben aramayım aman karizmam çizilmesin havasında dolaşıp duruyorlar.
Sağ ol canım ben de öyle düşünüyorum.Boşver iyi olmuş. Vardır bi hayır. Kendini beğenmiş adamla uğraşmak zor.
Haklısın. Ben bu ilişkiyi bir şey hissetmediğim için acısız atlattım. Sen de en başından anlamışsın ne olduğunu. Olmazsa zorlama.Evet aynen öyle. Sadece artik cok yoruldum.
Haklısın. Ben bu ilişkiyi bir şey hissetmediğim için acısız atlattım. Sen de en başından anlamışsın ne olduğunu. Olmazsa zorlama.
Bana da daha çok başlarda o ilgi göstermişte sizden istediği ilgiyi görememiş gibi geldi. Kimi insan çat çat mesajlaşmayı sevmez, bende sevmem mesela. Onun yerine arayıp konuşmayı severim. Adam da sizdeki tutukluğu farkedip kendini geri çekmiş olabilir. Tanımak istiyorsanız kasmayın bence sizde
İyi sabretmişsin. Ben çok sabırsızım 2.5 ay bile nasıl dayandım hayret ediyorum.Öyle de gecen ki iliskime 1,5 yilimi verdim. O böyleydi
İyi sabretmişsin. Ben çok sabırsızım 2.5 ay bile nasıl dayandım hayret ediyorum.
Bence hayat böyle insanlara vakit ayırmak için çok kısa.Basta yine arada gelirdi. Sonradan tam bosverdi son 6 ay böyle oldu umursamaz
Evt ozamanlar cok seviyordu. Her seyine inaniyordumBence hayat böyle insanlara vakit ayırmak için çok kısa.
O zaman şimdi karşındaki insana karşı nasıl davranacağını daha iyi anlamışsındır. Her ilişki insana bir deneyim.Evt ozamanlar cok seviyordu. Her seyine inaniyordum
Slmdi anladim sevmedigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?