- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
Evet o yüzden üstüne düsmek istemiyorum. Umursamaz davranmak istiyorumO zaman şimdi karşındaki insana karşı nasıl davranacağını daha iyi anlamışsındır. Her ilişki insana bir deneyim.
En iyisini yaparsın. O uzaklaşırsa kendini suçlama. Gerçekten istese uzaklaşmaz. Millet sevdiği için neler yapıyor.Evet o yüzden üstüne düsmek istemiyorum. Umursamaz davranmak istiyorum
En iyisini yaparsın. O uzaklaşırsa kendini suçlama. Gerçekten istese uzaklaşmaz. Millet sevdiği için neler yapıyor.
gerçekten buluşmak isteseydi haftasonu bir plan yapardı. görüşmek çok da zor birşey değil yani. zaten cuma buluşalım diyip buluşmaması da hiç hoş olmamış. beklentiye girmeyin. bu işten bişey çıkmaz.
Evet bencede. Bir de ben yazmayinca ilgin yok mu yazdi ama kendi yazmiyor
Size yazmadınız diye trip attığında,
Ben olsam,
Ben eski kafalıyım, adımı atması gerekenin erkek olması gerektiğini düşünüyorum, bir kadının erkeğin peşinden koşması gibi bir durumda olması bana doğru gelmiyor. Talep eden sen olmalısın,
Derdim...
Geleneksel bu konularda benim kafam.
Iyyyyy oldu canım, hangi ülkenin prensesisin diyen olacaktır, prensesim valla kimse kusura bakmasın.
Adamla tanışma evresi, peşinden koşamayacagım.
Hiç bunlar ne diye sorma bile. Vur k.çına tekmeyi gitsin.Kizlar su an o görüstügüm kisinin bir sosyal medya hesabini buldum. Bana dün yemek resmi atmisti dün yapti diye, o resmi sosyal medyasina 2016 yilinda koymus. Bir de sigara icmiyorum dedi ama sigarali bir resimi var. Sanirim yine yanlis kisiyi buldum
Sok oldum su an. Beklemeye gerek yok dimi.Hiç bunlar ne diye sorma bile. Vur k.çına tekmeyi gitsin.
Ne güzel erken tanıdın :)
Neyi bekleyeceksin ki? 2016 yılındaki yemeği şimdi yaptım diye atması onun kallavi bir yalancı olduğunu göstermez işin dalgasında olduğunu gösterir.Sok oldum su an. Beklemeye gerek yok dimi.
Neyi bekleyeceksin ki? 2016 yılındaki yemeği şimdi yaptım diye atması onun kallavi bir yalancı olduğunu göstermez işin dalgasında olduğunu gösterir.
Ya ben mi normal buldum anlamadımBende ona attim oda karsilikli onu atti. Ay sinir oldum yaaaaa
Ya ben mi normal buldum anlamadım
Mesela flortlestigim kişiler olduğunda ben de eski fotoğrafları bugün bunu yaptım:) tarzı atardım. Ne dalgasında olduğum için ne de yalancı. Tamamen sohbet muhabbet maksatlı. Sigara da önceden içiyordur,arada içiyordur. Bunlar yanlış kisi veya kotu biri oldugunu göstermez bence.
Sabret isterse yazar kendisi... nasipte varsa olur değilse acıdan başka bir şey çekmezsin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?