Yeni tanistigim kisinin dengesiz tavirlari

Eeeee o nasil is arkadas diyorum burdan

28 yasinda adam yani nasil bilmez. Hemen iltifatlar yagdirdi ve telde cok rahat konusuyor hic heyecanlanmiyor vs

Bir erkek karşı taraftan beklemeyecek arkadaş. Sanki devamlı o gelmiş ama sen hiçbir şey yapmamış değilsin ki. Yakın zamana kadar hayatımda böyle bir tip vardı dayanamadım ayrıldım.

Evet bende hayatinda mutluluklar yazip konuyu kapatmayi düsünüyorum.

Evet bende hayatinda mutluluklar yazip konuyu kapatmayi düsünüyorum.
En iyisini yaparsın. Böyle insanlar adamı yoruyor, hayat enerjisini sömürüyor, insanı aşağı çekiyor, daha da kötüsü kendini suçlu hissettiriyor. Sen de bu sorgulamalara girdiysen bir şey de hissetmiyorsun demektir. Boşver gitsin.

O zaman önce bir sor madem buluşma isteğin yok neden konuşmak istedin anlamlandıramadım diye. Ne bileyim bi sebebi olmalı yani. Ben merak ederdim. Sonra güle güle dersin.

Cuma günü ilgisiz degilsem yazardim dedi. Simdi yine acsam yine ayni seyleri dicek

Haklisin. Hissetmek icin zaman gecirmem gerekir ama bastan cok zor oldu böyle. Hani dedigin gibi hayat enerjim gitti yine mi böyle dengesiz biri diye düsünüp durdum

Haklisin. Hissetmek icin zaman gecirmem gerekir ama bastan cok zor oldu böyle. Hani dedigin gibi hayat enerjim gitti yine mi böyle dengesiz biri diye düsünüp durdum
Ben de aynısını yaşadım benim 2.5 ay sürdü. Adam devamlı "ne kadar ekmek o kadar köfte, sen kaç adım gelirsen ben de o kadar gelirim" diye diye beni soğuttu. Böyle hesaplara giriyorsa bir erkek de bir şey hissetmiyor ve aslında o kadar da çok istemiyor demektir.

bence su an her seyı senden beklemesi icin erken yani, sonucta ılk adımı ben erkegin atması gerektigini dusunuyorum cogu durumda, tmm kadın da hoslanıyorsa yazmalı ama iliskinin baslarında bu konular bıraz daha erkegin tekelinde gibi geliyor bana. sen bir gun yazmayınca onun ben sendn bekledim istemezsen gorusmeyelim vs demesi bana biraz alınganlık gibi geldi. ustune de hep kısa konusmus, aramalar da kesilmis. bence bir gun sen ara, eger konusurken soguksa ya da ilgisizse sesinden ve konusmasından anlarsın zaten. yine öyle alınmıs gibi konusursa da bosver gitsin. daha iliskinin bası bile degil bu ne naz, evlilik teklifini de senden bekler artık :)

Maalesef eski erkek arkadasimda böyleydi. Ortada bi yere bile gelmiyordu sen gel diye. Ve beni gercekten sevmiyordu

Hakikaten iticiymiş. Şimdiki erkeklerin çoğu böyle ya. İnstagram çıktı mertlik bozuldu:) nasılsa alternatif çok diyorlar bence.

Bir de bana diyor ki cok nazlisin. Kendi benden beter. 4-5 günde hayatdan sogudum. Ona baska kiz ile mi yazisiyorsun dedim, oda bu lafima alinmis. Sanki kirk yillik kocam ne bilim nasil biri oldugunu

Hakikaten iticiymiş. Şimdiki erkeklerin çoğu böyle ya. İnstagram çıktı mertlik bozuldu:) nasılsa alternatif çok diyorlar bence.
Hem de nasıl bir de lafa bak "yok öyle ben 10 adım geleyim sen 5 adım ya da ben 15 adım geleyim sen 10." Lan al eline metre de ölç bari aman eksik ya da fazla olmasın.

Hah işte olay "gerçekten sevmemek". Ben de devamlı böyle tiplerle karşılaşmaktan bıktım. Ne diyeyim "Allah gönlümüze göre versin."
Amin Insallah canim. Biraz da sorun bende galiba, etrafimdaki herkes erkegi ayagina kadar cagiriyor, kiymetleri biliniyor. Bir ben böyle cekiyorum

Bir de bana diyor ki cok nazlisin. Kendi benden beter. 4-5 günde hayatdan sogudum. Ona baska kiz ile mi yazisiyorsun dedim, oda bu lafima alinmis. Sanki kirk yillik kocam ne bilim nasil biri oldugunu
Benim bu kisiyi nedense cok gozum tutmadı yani gözüm tutmadı demiyim de saglam biriymis gibi gelmedi. hem suclu hem güclü olanlar var ya, o sekilde gibi görunuyor sanki. hem yapmıyor belki baskasıyla yazısıyor ya da baska bir sey neyse, hem de kendisi bir sey yazmaynca seni sucluyor yazmadın dıye. aldatan kisinin aldatılanı sen bana guvenmıyorsun dıye karsısındakini suclaması gibi. cok sacma. daha simdiden sizi geriyorsa bosverin bence hic konusmayın bile basınıza bela olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…