Yeni tanıştığınız birisini , daha önceden tanıyor gibi hissettiniz mi hiç ?

Şimdiki eşimle tanıştığımda bu his oluşmuştu bende...
Sanki senelerdir benimleymiş gibi, sanki kalbimi görüyormuş gibi...
Çok şükür 3. senemize yaklaştık ve bu his hiç değişmedi :)
Merhaba :) ne güzel maşallah , daim olsun :)
Bende birisine karşı hissettim bu hissi :) garip geldi, derlerdi de inanmazdım :)

Merhaba :) ne güzel maşallah , daim olsun :)
Bende birisine karşı hissettim bu hissi :) garip geldi, derlerdi de inanmazdım :)
Benim için her şey mükemmel gitti ama her şey bu şekilde olacak değil.
Asla gaz vermek istemiyorum, ama deneyimleyerek, zaman vererek, karşı tarafı ölçüp tartıp hangi noktada olduğnuza zamanla bakarsınız.
dilerim her şey gönlünüzce olur

Teşekkür ederim aama çok da umutlu bir durum değil benim ki

Bugün görüştük, babam ile gittik , ben giderken ufak bir pasta aldım, pastayı ikram ettiler ve o babamla ilk kez tanıştı, biz arkadaşına konuyu anlatırken o da dinledi, benim yaptığım espirilere güldü , ben utandığımdan yüzüne bakamadım bu sefer ama dikkatimi çeken tek şey büroda herkes babama Ali bey diye hitap ederken o yeni tanıştığı halde babama Ali abi deyip durdu

Bu kişi bana çok iyi hisettiriyor, yanına işlk gittiğimizde benim iç gitmek istememiştim bugün 2. görüşmemiz oldu ama mutluyum böyle hissediyorum :) İnşallah eşinize karşı hep böyle güzel hissedersiniz

Kalu bela da tanışmamızın anlamı ne oluyor peki, inancım var şükürler olsun ki

Yani hayatta yaşayacağın şeyleri sen dünyaya gelmeden önce yüce Allah izletiyor hepimize sonra da onu zihnimizden siliyor. Ama bazen tanımadığın insanları orada izlediğin hayatından tanıyormuşsun hissine kapılıyorsun.

Garip birşey ama hayatım da ilk kez böyle birşey hissediyorum, daha nce hiç yaşadınız mı sizde ?
Ben yaşadım. Ve o zamanlar araştırmıştım. Şuan nerede okuduğumu bulamıyorum ama iki insanın birbirlerine karşı aynı hisler içinde olduklarında bu şey oluyormuş. Bide Londrada ve çinde bi deney yapmış bi firma birbirinden habersiz iki insanı aynı caddede aynı kaldırımda yürütmüşler. İkiside birbirlerini asla görmüyor. Sonra onları bir araya getiriyorlar bayan diyorki “ben seni daha önceden görmüştüm”. Beyin algılarmış ve aynı dalgaları yayarmış o anda ne kadar doğru bilmiyorum bunubayağı şaşırmıştım ve aklımda kalmıştı. Bazı dini görüşlerde ruhların önceden birbirlerini görme ihtimali olduğundan bahseder ama bu da meçhul. İşin garip olanı. Kuzenim 5yaşındayken bi tanıdığımız doğum yapmıştı. Yanlarına gitmiştik. Bende gösterdim bak bebek falan. Bana dönüp “ben zaten onu tanıyorum, bulutların üstünde oturuyorduk sonra beni çağırdılar ben ondan ayrıldım” demişti. Elbetteki çocuk hayal dünyası geniş ama bayağı tırsmıştım

Cevap için teşekkür edderim, umarım güzel şeyler yaşamışımdır onunla :)

Teşekkür ederim .
Umarım dilediğin gibi olur ,iyice gözlemle . Gözün kapalı hislerine güvenme .

Ne güzel anlatmışsınız yazdığınız çok mutlu etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…