- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Merhaba :) ne güzel maşallah , daim olsun :)Şimdiki eşimle tanıştığımda bu his oluşmuştu bende...
Sanki senelerdir benimleymiş gibi, sanki kalbimi görüyormuş gibi...
Çok şükür 3. senemize yaklaştık ve bu his hiç değişmedi :)
Benim için her şey mükemmel gitti ama her şey bu şekilde olacak değil.Merhaba :) ne güzel maşallah , daim olsun :)
Bende birisine karşı hissettim bu hissi :) garip geldi, derlerdi de inanmazdım :)
Teşekkür ederim aama çok da umutlu bir durum değil benim kiBenim için her şey mükemmel gitti ama her şey bu şekilde olacak değil.
Asla gaz vermek istemiyorum, ama deneyimleyerek, zaman vererek, karşı tarafı ölçüp tartıp hangi noktada olduğnuza zamanla bakarsınız.
dilerim her şey gönlünüzce olur
Biraz daha açarsan sana daha sağlıklı yardımcı olabilirimTeşekkür ederim aama çok da umutlu bir durum değil benim ki
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-birsey-yokmus-anladim.1075891/#post-56257095Biraz daha açarsan sana daha sağlıklı yardımcı olabilirim
Konunu okudum ama ilerleyişini okumadım.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-birsey-yokmus-anladim.1075891/#post-56257095
Geçen sefer açtığım konu bu , bugün yine konuştuk bu kişi ile, garip bir şekilde onu tanıdığımı hissediyorum
Garip birşey ama hayatım da ilk kez böyle birşey hissediyorum, daha nce hiç yaşadınız mı sizde ?
Kalu bela da tanışmamızın anlamı ne oluyor peki, inancım var şükürler olsun kiDini hassasiyetlerinizi bilmiyorum ama bir ribayete göre kalu belada tanıştığınız için olabiliyormuş...
Bu kişi bana çok iyi hisettiriyor, yanına işlk gittiğimizde benim iç gitmek istememiştim bugün 2. görüşmemiz oldu ama mutluyum böyle hissediyorum :) İnşallah eşinize karşı hep böyle güzel hissedersinizEşimle olan çok farklıydı ,hergün yeniden tanışıyormuşuz gibi hissediyordum :))) ama başka kişilerde oldu .daha ikinci dakikadan can ciğer kuzu sarması :) yanılmadım da şükür ..yoksa böbreğim mi giderdi dalağım mi sen düşün :)
Kalu bela da tanışmamızın anlamı ne oluyor peki, inancım var şükürler olsun ki
Ben yaşadım. Ve o zamanlar araştırmıştım. Şuan nerede okuduğumu bulamıyorum ama iki insanın birbirlerine karşı aynı hisler içinde olduklarında bu şey oluyormuş. Bide Londrada ve çinde bi deney yapmış bi firma birbirinden habersiz iki insanı aynı caddede aynı kaldırımda yürütmüşler. İkiside birbirlerini asla görmüyor. Sonra onları bir araya getiriyorlar bayan diyorki “ben seni daha önceden görmüştüm”. Beyin algılarmış ve aynı dalgaları yayarmış o anda ne kadar doğru bilmiyorum bunuGarip birşey ama hayatım da ilk kez böyle birşey hissediyorum, daha nce hiç yaşadınız mı sizde ?
Cevap için teşekkür edderim, umarım güzel şeyler yaşamışımdır onunla :)Yani hayatta yaşayacağın şeyleri sen dünyaya gelmeden önce yüce Allah izletiyor hepimize sonra da onu zihnimizden siliyor. Ama bazen tanımadığın insanları orada izlediğin hayatından tanıyormuşsun hissine kapılıyorsun.
Teşekkür ederim .Bu kişi bana çok iyi hisettiriyor, yanına işlk gittiğimizde benim iç gitmek istememiştim bugün 2. görüşmemiz oldu ama mutluyum böyle hissediyorum :) İnşallah eşinize karşı hep böyle güzel hissedersiniz
Ne güzel anlatmışsınız yazdığınız çok mutlu etti beni
Ben yaşadım. Ve o zamanlar araştırmıştım. Şuan nerede okuduğumu bulamıyorum ama iki insanın birbirlerine karşı aynı hisler içinde olduklarında bu şey oluyormuş. Bide Londrada ve çinde bi deney yapmış bi firma birbirinden habersiz iki insanı aynı caddede aynı kaldırımda yürütmüşler. İkiside birbirlerini asla görmüyor. Sonra onları bir araya getiriyorlar bayan diyorki “ben seni daha önceden görmüştüm”. Beyin algılarmış ve aynı dalgaları yayarmış o anda ne kadar doğru bilmiyorum bunubayağı şaşırmıştım ve aklımda kalmıştı. Bazı dini görüşlerde ruhların önceden birbirlerini görme ihtimali olduğundan bahseder ama bu da meçhul. İşin garip olanı. Kuzenim 5yaşındayken bi tanıdığımız doğum yapmıştı. Yanlarına gitmiştik. Bende gösterdim bak bebek falan. Bana dönüp “ben zaten onu tanıyorum, bulutların üstünde oturuyorduk sonra beni çağırdılar ben ondan ayrıldım” demişti. Elbetteki çocuk hayal dünyası geniş ama bayağı tırsmıştım
Bir kere dilim yandı dikkatiliyim, sadece o tutsaktan kurtulamam dediğim o tutusaktan onunla ir sohbetten sonra kuruldum, oysa ki kimlerle sohbet etmiştim ama o farklı geldiTeşekkür ederim .
Umarım dilediğin gibi olur ,iyice gözlemle . Gözün kapalı hislerine güvenme .
Cevap için teşekkür edderim, umarım güzel şeyler yaşamışımdır onunla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?