yeni tartışma!

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
733
685
103
36
Daha önceki tartışmam soğumamışken üzerine bir daha tartıştık.Bana bir akıl verin ya kafayı yicem.Şimdi benim 2 gün sonra nikahım var.Ve ben bir kuaförle konuştum saç ve makyaj 100 tl dedi.Bugunde ablamla konuştuk onun her zaman gittiği bir yer var.oraya gidelim dedi tamam dedi.(kendisi nişanda yanıumda olamadı şimdi olmak istiyor)nişanlımla konuşunca durumu anlattım.tamam git de orası pahalı bir kuaför benim cebi,mde şu an 500 lira var ben hepsini verememki dedim.ben bütçeyi sen 100 diyince ona göre ayarladım dedi.Başladık biz tartışmaya.Tartışmalarımızın %90 ı para.En özel günelrimizde bile bu konunun konuşlması beni yoruyor.başladık tabi biz tartışmaya.birbirimize girdik ya.bunaldım resmen bir akıl verin lütfen ya

saçını makyajını kendin yap ne olacak parasıda yokmuş yazık değil mi

Yani özel günlerinde insan para muhabbetini düşünmek istemiyor da "para" diye bir gerçek de harbiden var yani. Bütçe önemli herkes her şeyi yapamıyor şimdi size burda diretin pahalı da olsa gidin desek o maddi sıkıntıyı nişanlınız tek başına çekmeyecek ki yine ikinize zarar. Söyleyiverin ablanız gelsin bu durumda onun size ayak uydurması lazım imkan belli şartlar belli yani azıcık realist bakın

Önce 100 demissiniz ona göre ayarlamıştır kendini. Belkide gerçekten parası yoktur. Gidin kuaföre kendiniz tamalayın üstünü.

Senin de biraz destek olman gerek. Manevi konuda. Sacini nikah demesen kuaföre belki daha uygun yaptırirsin ne bilim ya da ablan versin uzerini tamamlasin. Hayiflanmaya grk yok. Olur boyle seyler.

Nişanlınız sadece sizin masrafınızı mı karşılayacak yoksa ablanızınkini de mi?

Halı konusundaki arkadaşsınız siz sanırım. ben de anladınız bir şeyleri sanmıştım ama hiç anlamamışsınız. ya da halı diyince anlamışsınız da saç olunca konu kafanız yeniden karışmış. Hocam adam cebimde 500 var diyor. Bu cümleyi anlaması bu kadar zor mu?

Parasi yokmus iste neden tartisiyorsunki

Parası yoksa ne yapsın adam ? Daha makul bir yere gitmek varken pahalı bir yere gitmek nedendir ? Çok istiyorsanız da üzerini siz tamamlayın. Para diye bir gerçek var unutmamak lazım.

parası yoksa evlenmesin arkadasım yaa ailen seni sokaktamı buldu bu ne

100 lira mı ne güzel kuaförmüş orası öyle:))
arkadaşım istediğin yerdeki farkı sen öde o zaman..
adamın bütçesi belli..
giyinme odasına halı diye tutturan kişi sizmiydiniz?
yada eve iki halı eksik halın istediğiniz yerde yaptırın saçınızı bu da bir alternatif yani..

Bu işler nasıl yürüyor bilmiyorum da neden saçınızın makyajınızın parasını nişanlınız ödemek zorunda? Siz adama 100 lira demişsiniz o da ona göre hesap kitap yapmıştır. Düğün hazırlıkları zaten bir sürü masraf. Bu kadar anlayışsız olmayın çok istiyorsanız kendi cebinizden verin parasını.

Gücünüzün yettiği kuaföre gidin..
Ablaniz yanınızda olmak istiyor diye masraf cikarmasin o gotursun sizi o zaman.. nisanlidan isteyip yüz göz olmayın..
Bi kere evleniyorum diyip çıldıran butcesini gücünün neye yettigini unutanlar gibi olmayın.. hep sıkıntı hep borç olur hayatınız..

Siz kendiniz bir kuaförle anlaşmasanız, nişanlınızın ailesi kendi ayarlasa illa buraya gideceksin dese ve siz orayı istemeseniz içinize sinmese yine bir nebze anlarım. Ama kendiniz bulmuşsunuz. Sonra da para talep etmişsiniz. Eğer ben böyle bir tercih değişikliği yapsaydım nişanlımdan ne onay ne de para talep ederdim. Gücüm yetmiyorsa da gitmezdim. Ablam bu özel günümde bana içinden gelerek bunu hediye etmek isterse ne mutlu, etmiyorsa da gücümüz neye yetiyorsa onu yapardım. Nişanlınızın saçınızın başınızın iç işlerine bu kadar dahil olmasına hiç gerek yok. Siz onun hangi berbere gideceğine karışıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…