- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Daha önceki tartışmam soğumamışken üzerine bir daha tartıştık.Bana bir akıl verin ya kafayı yicem.Şimdi benim 2 gün sonra nikahım var.Ve ben bir kuaförle konuştum saç ve makyaj 100 tl dedi.Bugunde ablamla konuştuk onun her zaman gittiği bir yer var.oraya gidelim dedi tamam dedi.(kendisi nişanda yanıumda olamadı şimdi olmak istiyor)nişanlımla konuşunca durumu anlattım.tamam git de orası pahalı bir kuaför benim cebi,mde şu an 500 lira var ben hepsini verememki dedim.ben bütçeyi sen 100 diyince ona göre ayarladım dedi.Başladık biz tartışmaya.Tartışmalarımızın %90 ı para.En özel günelrimizde bile bu konunun konuşlması beni yoruyor.başladık tabi biz tartışmaya.birbirimize girdik ya.bunaldım resmen bir akıl verin lütfen ya
Parasi yokmus iste neden tartisiyorsunkiDaha önceki tartışmam soğumamışken üzerine bir daha tartıştık.Bana bir akıl verin ya kafayı yicem.Şimdi benim 2 gün sonra nikahım var.Ve ben bir kuaförle konuştum saç ve makyaj 100 tl dedi.Bugunde ablamla konuştuk onun her zaman gittiği bir yer var.oraya gidelim dedi tamam dedi.(kendisi nişanda yanıumda olamadı şimdi olmak istiyor)nişanlımla konuşunca durumu anlattım.tamam git de orası pahalı bir kuaför benim cebi,mde şu an 500 lira var ben hepsini verememki dedim.ben bütçeyi sen 100 diyince ona göre ayarladım dedi.Başladık biz tartışmaya.Tartışmalarımızın %90 ı para.En özel günelrimizde bile bu konunun konuşlması beni yoruyor.başladık tabi biz tartışmaya.birbirimize girdik ya.bunaldım resmen bir akıl verin lütfen ya
parası yoksa evlenmesin arkadasım yaa ailen seni sokaktamı buldu bu neDaha önceki tartışmam soğumamışken üzerine bir daha tartıştık.Bana bir akıl verin ya kafayı yicem.Şimdi benim 2 gün sonra nikahım var.Ve ben bir kuaförle konuştum saç ve makyaj 100 tl dedi.Bugunde ablamla konuştuk onun her zaman gittiği bir yer var.oraya gidelim dedi tamam dedi.(kendisi nişanda yanıumda olamadı şimdi olmak istiyor)nişanlımla konuşunca durumu anlattım.tamam git de orası pahalı bir kuaför benim cebi,mde şu an 500 lira var ben hepsini verememki dedim.ben bütçeyi sen 100 diyince ona göre ayarladım dedi.Başladık biz tartışmaya.Tartışmalarımızın %90 ı para.En özel günelrimizde bile bu konunun konuşlması beni yoruyor.başladık tabi biz tartışmaya.birbirimize girdik ya.bunaldım resmen bir akıl verin lütfen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?