- 27 Nisan 2012
- 15.833
- 19.103
- 498
- Konu Sahibi ailedostu1
-
hala anlamadımablamın kendisi mi ödemesi gerekir.olur mu öyle şey ya ben ya da nişanlım.biz kendimizi abla sen kendini öde mi denir ben diyemem şayet
Düğün yarın artık yapacak bişey yok :) Üzülmeye ağlamaya değmez. İlk anlaştığınız yerde yaptırın bence.Kuaförde anlaşmışsınız artık ayıp olur . Bu arada kuaförün bahşiş isteme olaylarıda olacak. Hazırlıklı olsun damada söyleyin...teşekkür ederim düşünceleriniz için.100 tl kuaförümle konuştuğum en uygun fiyatı verdi.Ablamın diyeceği yere gitsek sanırım 300 400 den aşağı çıkmayaız bu da bizi şu durumda sarsar.durumumuz çok iyi değil.ama bu zamana kadar da ne istediysem yaptı.yarın nikahım var ben saatlerdir ağlıyorum.çok mutsuzum
hayır düğünüm 1 ay sonra.gelinlik düğünde giyecektim.akrabalarımız falan gelecek nikaha.ablam gelse bir makyaj yaptırsa ya da saçını hayır sen öde mi diyim.
pardon yuhhh demek istiyorumhayır düğünüm 1 ay sonra.gelinlik düğünde giyecektim.akrabalarımız falan gelecek nikaha.ablam gelse bir makyaj yaptırsa ya da saçını hayır sen öde mi diyim.
hayır ben tutturmadım ben ilk yeri de kendim öderim dedim nişanlım olur mu ben öderim dedi.şimdi ablam kendi karşılamk istiyor kendi kuaförüne götürerek bunu da nişanlım kabul etmedi.hem bütçemizi aşar hem de ben dururken ablanın ödemesi diye ayıp olur dedi.ben de orayı iptal ettirdim bugun biz yine kavga.beni mahçup ettin diyeYani bencede çok abartmışsınız ben nikah günü kuaför parami nişanlımdan istemedim bile altı üstü nikah adam yok demiş bunun üzerine siz neden ablanınızn dediği yere gitmekte ısrarcısınız anlamadım ayrıca evde kendiniz bile yapbilirsiniz bunun için tartışmak çok saçma çok zor birisiniz sanırım allah nişanlınızın yardımcısı olsun
hayır ben tutturmadım ben ilk yeri de kendim öderim dedim nişanlım olur mu ben öderim dedi.şimdi ablam kendi karşılamk istiyor kendi kuaförüne götürerek bunu da nişanlım kabul etmedi.hem bütçemizi aşar hem de ben dururken ablanın ödemesi diye ayıp olur dedi.ben de orayı iptal ettirdim bugun biz yine kavga.beni mahçup ettin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?