yeni tartışma!

ablamın kendisi mi ödemesi gerekir.olur mu öyle şey ya ben ya da nişanlım.biz kendimizi abla sen kendini öde mi denir ben diyemem şayet
hala anlamadım
düğününüz olmayacak mı sizin? nikahta mı büyük olacak
yani gelinlik giyecek misiniz
öyle değilse ablanız neden saç baş yaptırıyor?

hayır düğünüm 1 ay sonra.gelinlik düğünde giyecektim.akrabalarımız falan gelecek nikaha.ablam gelse bir makyaj yaptırsa ya da saçını hayır sen öde mi diyim.

Düğün yarın artık yapacak bişey yok :) Üzülmeye ağlamaya değmez. İlk anlaştığınız yerde yaptırın bence.Kuaförde anlaşmışsınız artık ayıp olur . Bu arada kuaförün bahşiş isteme olaylarıda olacak. Hazırlıklı olsun damada söyleyin...

Yoksa yoktur napsin yani. 2 gun sonra hayat arkadasin olacak bu kisi neden onu zorluyorsun napsin milletten mi istesin :/

hayır düğünüm 1 ay sonra.gelinlik düğünde giyecektim.akrabalarımız falan gelecek nikaha.ablam gelse bir makyaj yaptırsa ya da saçını hayır sen öde mi diyim.

yahu siz ödeyin işte ..
nikahmış zaten .. size nişanlınız 100 bütçe ayırmadı mı kuaförde işiniz bitince üstünü siz tamamlayıp ödeyin ablanızınkiyle beraber.. bu konuyu nişanlınıza açmanız saçma zaten..

pardon yuhhh demek istiyorum
görgüsüz derler adama
kendi aranızdaki nikah için ablanız hiçbişey yaptırmamalı

Ya ben bu ikinci kuaför fikri nereden çıktı anlamadım, ilki 100 ikinci 500 mü dedi aynı iş için?
Cebinde 500 ü olan Adama 2. Kuaförü seçtim ben dersen fena koyar bence, ne kadar düşüncesizlik.

Ablanızın masraflarını ablanız karşılayabilir bence de , ama bazı yörelerde adettir gelinin yanında kim giderse onun masrafları da karşılanır, sizde ve nişanlınızda öyle ise bilemeyeceği m çok.

Hoş bizde de adet öyledir, erkek tarafı öder, ama ufak bir mesele olmuştu bizde bu konu, kuaförden çıkarken herkesin parasını ben ödedim, erkek tarafı dahil, bu da onlara kapak olsun be diyeyim.

Yani bencede çok abartmışsınız ben nikah günü kuaför parami nişanlımdan istemedim bile altı üstü nikah adam yok demiş bunun üzerine siz neden ablanınızn dediği yere gitmekte ısrarcısınız anlamadım ayrıca evde kendiniz bile yapbilirsiniz bunun için tartışmak çok saçma çok zor birisiniz sanırım allah nişanlınızın yardımcısı olsun

Evet bazı yerlerde adettir düğünde gelinle birlikte bir yada iki kişi nin kuaför masrafını da damat öder düğünde tabiki nikahta falan değil yani

hayır ben tutturmadım ben ilk yeri de kendim öderim dedim nişanlım olur mu ben öderim dedi.şimdi ablam kendi karşılamk istiyor kendi kuaförüne götürerek bunu da nişanlım kabul etmedi.hem bütçemizi aşar hem de ben dururken ablanın ödemesi diye ayıp olur dedi.ben de orayı iptal ettirdim bugun biz yine kavga.beni mahçup ettin diye

Arkadaşımın gelinliğini giydim düğünüm değil nikahım oldu davetiyem en ucuzuydu nikah şekerim de öyle ... Evim 70 metre kare sobalı 1+1 di eşyalarım en hesaplısından belki sizin dönüp bakmayacağınız türdendi uzatmayayım kısacası sıfır lüx sıfır şatafat ile evlendim ama inanın pişman değilim on dört yıllık evliyim hiç pişman olmadım
Diretseydim eşim yapmaz mıydı vallahi yapardı gırtlağına kadar borca girer ama her istediğimi alırdı fakat ne olurdu biz yıpranırdık tıpkı sizin gibi...
Yapmayın ne olur... Üç beş eşya için halı için kilim için iki saat duracak saç makyaj için dinamit koymayın evliliğin temeline niaşnlınızdaki "sen"iöldürmeyin bıkmasın usanmasın "gene ne isteyecek dur bakalım arıyor İşte "demesin inanın ben etrafımda gördüm "eşim benden soğudu yanımda bile oturmuyor ya tv ya laptop da ama olsun benim koltuklarım son model "diye Mutlu olunmuyor o cicim ayları var ya hani "neden yaşamıyoruz" diye buraya konu açtığınız hah işte onu yaşatmayan da borç stresi veya "nişan Zaman'ı düğün arifesi Nasıl da Can'ıma okumuştu "yu unutmaması bu adamların yapmayın herşey olur Zaman'la olur dünya malı için birbirinizi üzmeyin kırmayın
Mutluluklar dilerim

Oda haklı kendince mahçup olmak istemiyor ailene karşı şimdi sizin yapmanız gereken tatlı dille kavga etmeden konuşmak erkekler dayanamaz sevdiklerine bunların önemsiz olduğunu söyleyin böyle bir günün ikiniz için daha güzel geçmesini ve onu ç0k sevdiğinizi söyleyin yazık ufak şeylerden kırmayın birbirinizi

Mutsuz ve kavgalı bir evlilik daha başlamak üzere. Ben te buradan görüyorum sonunuzu. Yahu keşke evleniyorum ayağına olmayacak isteklerle gelmek yerine biraz mantık filtresi kullanabilseniz. Keşke. Çocukların bakkal ısrarı gibi ısrar ediyorsunuz olmayacak konularda. Siz evlenince adamın hafızası resetlenecek, bu sıkıntıları unutacak, o saç baş eşya diye girdiği borçlara rağmen mutlu mutlu yaşayabilecek, kısacası size sihirli değnek değecek mi sanıyorsunhz anlamadım ki? Arkadaşım bugün yaşanan sorunlar, 24 saat sonra karı-koca olunca durulmayacak ve unutulmayacak. Bu " bir kere evleniyorum" furyasından çıkın. Böyle deyip erkek ve ailesine çullananlar şimdi bu bdv'de ağlıyorlar. Biraz mantık, biraz öngörü.

Bence siz birbirinizle evlenmeye hazır değilsiniz. Belki birbiriniz için uygun bile değilsiniz. Evlenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…