yeni tartışma!

Ya Allah aşkına o kadar sorun edilecek bir şey değilse bu para kendi cebinizden verin. Adam yaratsin mi ne yapsın?

Saç makyaj 100tl neresi orası? Bende gelem

Yazık ya..böyle saçma nedenler yüzünden en mutlu olunacak günleri mahfediyorsunuz.baştan plan yapmışsınız oda buna göre ayarlamış bütçesini. Sonradan fikir değiştiren de sizsiniz o zaman aradaki farkı siz odemelisiniz..yada ilk kuaföre gidin.

iki tartışmaya dayanarak yazıyorum maddi konularla ilgili biraz daha düşünceli olmanız gerekiyor. Evlenince çok sorun yaşarsınız sizi pek olgun görmedim ne yazık ki.

Benim kuzenim de sizin gibiydi. Simdi borc icindeler ve kiz sacma sapan yerlerde calismak zorunda kaldi. Ayak ve yorganli bi atasozu var bilir misiniz?

Ayrica 500 tl lik yapan yer cok enteresan bisey yapacak sanki. Normal sac, makyaji sirf nikah dugun diye fiyatini kac katina cikariyorlar. Uzerinde otmuyor ya nikah makyaji bu diye.

Evlilik zamanı herşeyi erkek karşılamak zorunda mı???

DEĞİL. Biraz insaf ya.

Hiç çalışmayıp, para kazanmayıp, evlilik arefesi adamın üstüne külçe gibi yığılan kızlara akıl fikir istiyorum. Bu kadar da olmaz!

Kuaförü de kendin öde

ben 2 ay öncesine kadar çalışıyordum.çalıştığım firma maaşları odemeyince ayrılmak zorunda kaldım.Ablamın ödeyebileeğini söyledim.ama bu seferde ben varken olur mu öyle şey diyor.bunu da kabul etmiyor.

Önce 100 demissiniz ona göre ayarlamıştır kendini. Belkide gerçekten parası yoktur. Gidin kuaföre kendiniz tamalayın üstünü.
bunu kabul etmiyor işte.benim param senin paran yarın senden de çıkacak diyor acısı.gerçekten parası yok bunu biliyorum ablan bir şey yaptırır mı diyor ben nasıl ablama sen bir şey yaptırma diyim ya

bunu kabul etmiyor işte.benim param senin paran yarın senden de çıkacak diyor acısı.gerçekten parası yok bunu biliyorum ablan bir şey yaptırır mı diyor ben nasıl ablama sen bir şey yaptırma diyim ya

Ablanızın masrafını da mı nişanlınız ödeyecek?

ablamın kendisi mi ödemesi gerekir.olur mu öyle şey ya ben ya da nişanlım.biz kendimizi abla sen kendini öde mi denir ben diyemem şayet

Valla bence ablanızın topuzunu nişanlınızın ödemesi bana tuhaf geldi...Ben evlenirken istediğim kuaförle anlaştım eşim sadece benim masrafımı ödedi, annem-kız kardeşimde kendi masraflarını ödedi. İlginç.

Param yok falan ayaklarına inanma buranın fiyatı böyle de hem seni hem ablanı ödemek zorunda bunun adeti böyledir yani 100 liraya saç makyaj bulmuşsun ben şok oldum benim toplam 400 olmuştu ve 3 düğün yapmıştık toplam saça 1000 tl ye kadar ödemişlerdir emin ol, (kız kardeşimide yaptırtmışlardı) 100 lira 200 liranın muhabbeti bile yapılmaz düğün yapacak adamın bunları düşünüp ayarlaması lazım.
Ayrıca sende her şeyi nişanlına anlatıp durma ablam gelcek ablam bunu dedi ora 100 lira bura 500 lira falan.. bırak sen keyfini çıkar ilk kez evleniyorsun aklında hep güzel olarak hatırla çok stres yapma

nikah canım düğün değil.kuaförü ayarladın mı diye sorunca ben de söyledim

Parası yokmuş sonuçta size göre ayarlamış nişandır düğündür bu zamanlar en sıkıntılı zamanlardır kişiler orta yolu bulmalı bence siz gideceğiniz yere gidin ablanız size ayak uydursunBen istemedir nişandır evde oldu ve kendim yaptım kınayı bile kendim yaptım saçlarımı kaynım yaptı bayan kuaförü bir tek düğün makyajını özel bir yerde kız kardeşimle yaptırdık insan bir yerden kısmalı bir yerden tamamlamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…