- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Bu çocuğun seninle işi zor
Ne saçma bi yaklaşımdır bu saçını lüks bi yerde yaptırılmadı diye sokakta bulmuş oluyoparası yoksa evlenmesin arkadasım yaa ailen seni sokaktamı buldu bu ne
bunu kabul etmiyor işte.benim param senin paran yarın senden de çıkacak diyor acısı.gerçekten parası yok bunu biliyorumÖnce 100 demissiniz ona göre ayarlamıştır kendini. Belkide gerçekten parası yoktur. Gidin kuaföre kendiniz tamalayın üstünü.
bunu kabul etmiyor işte.benim param senin paran yarın senden de çıkacak diyor acısı.gerçekten parası yok bunu biliyorumablan bir şey yaptırır mı diyor ben nasıl ablama sen bir şey yaptırma diyim ya
ablamın kendisi mi ödemesi gerekir.olur mu öyle şey ya ben ya da nişanlım.biz kendimizi abla sen kendini öde mi denir ben diyemem şayetAblanızın masrafını da mı nişanlınız ödeyecek?
ablamın kendisi mi ödemesi gerekir.olur mu öyle şey ya ben ya da nişanlım.biz kendimizi abla sen kendini öde mi denir ben diyemem şayet
gerçekten öyle okadar üzgünm ki bir mesaj mı atmayalım napmalıyımEn güzel günlerinizi mahvediyorsun ..Yapma ..
nikah canım düğün değil.kuaförü ayarladın mı diye sorunca ben de söyledimParam yok falan ayaklarına inanma buranın fiyatı böyle de hem seni hem ablanı ödemek zorunda bunun adeti böyledir yani 100 liraya saç makyaj bulmuşsun ben şok oldum benim toplam 400 olmuştu ve 3 düğün yapmıştık toplam saça 1000 tl ye kadar ödemişlerdir emin ol, (kız kardeşimide yaptırtmışlardı) 100 lira 200 liranın muhabbeti bile yapılmaz düğün yapacak adamın bunları düşünüp ayarlaması lazım.
Ayrıca sende her şeyi nişanlına anlatıp durma ablam gelcek ablam bunu dedi ora 100 lira bura 500 lira falan.. bırak sen keyfini çıkar ilk kez evleniyorsun aklında hep güzel olarak hatırla çok stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?