• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni taşındığı eve (Annem)alışamayanlar ve bu nedenle tekrar ev değiştirenler

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Arkadaslar aylardir yasadigim bir sorunum var.
Bundan kisa bir süre önce eski yasadigimiz semte göre cok fazla sakin,sessiz, anayola kapali bir yerden ev aldik.
Annem evi aldigimizdan beri mutsuz,üzgün, hatta bu nedenle depresyona girdi.
Hastaligi o kadar ilerlediki, hastaneye kaldirdik.
Doktorlar bile buna bazen saskinlikla bakiyorlar.
Durumu eskiye göre cok daha iyi simdi. Ve iyiyken, sakinken evden tasinmak istedigini söylüyor. Boguluyorum, sIkIliyorum diyor. Sürekli agliyor, o evde duramiyorum diyor.
Ne yemek yapabiliyor, ne bulasIk, ne camasir hic birsey...

Sevemiyorum, cok cabaliyorum olmuyor diyor.Duvarlar üzerime üzerime geliyor diyor.
Ki annem ne zorluklara gögüs germis bir kadindir. Sabirlidir, idarelidir, bilseki cocuklari kümeste mutlu, orda bile yasar.Ama olmuyor bu kez yapamiyor.
Ve bu evden tasinirsak hic birseyim kalmayacak diyor.

Su an kiralik ev ariyoruz. Ama ben emin olamiyorum. Acaba bu evden cikinca düzelecek mi? Doktorlar kesin birsey söyleyemeyiz bu konuda diyorlar.

Böyle bir durumla karsi karsiya gelen varsa, lütfen yazsin, yoksa ben cildiracam.

Son düzenleme:
canım benim..Allah annene acil şifalar versin...her eşyanın,insanların olduğu gibi evlerinde enerjilerinin olduğuna inanıyorum ben...madem kadın mutsuz madem bunalıyor....verin evinizi kiraya sizde çıkın başka eve kiraya...kadının sağlığından önemli mi canım....yeni taşındığınız evede ev boşken yüksek sesle AYET-EL KURSı okuyup öyle taşının....ben dualara ve enerjiye inanıyorum...annene destek ol ve taşının canım..acil şifalar...a.s.
(böyle bir durumla karşılaşmadımda canım..genede yazmak istedim....)
dr lar tabiki kesin bişi diemezler....ama kadıncaz gitmek istiosa ne var taşınsanız...belkide plasebo etkisi olucak ve düzelicek..kim bilir...

Son düzenleme:
benim bir arkadasım vardı yeni evine hiç alışamamıştı kendini sürekli dışarı atıyordu
en sonunda nemi oldu depresyona girdi şimdi depresyon tedavisi görüyor
allah yardımcınız olsun ama suna eminim ki evi değiştirdikten sonra anneciğinizin bişeysi kalmıcak
kuran da bile yanılmıyorsam yeri ver oturduğunuz evde huzurlu değilseniz bunalıyorsanız
mekan değiştirin diye

Allah Allah ya , çok üzüldüm canım ya ...Anneciğin acaba gerçekten eve ısınamadığı için mi hasta oldu ,

yoksa başka bir rahatsızlığı var da ondan mı? Ama sebep ne olursa olsun yeni ev arayın güzelim.. Onun içi

rahat etsin , istediği olsun.. Umarım sorun düzelir yeni eve geçince...

Tüylerim diken diken oldu,okuyunca..:delphin::delphin:
Taşının canım hemen taşının..
Bence en güzeli al anneni babanı ev aramaya çıkın..:1hug:
Anneciğin hangi evi beğenirse onu tutun..
İnşallah faydası olur.
Ben inanıyorum çok daha güzel olacak yeni ve istediği evde oturunca annen..
Lütfen sen de inan buna..
Allahım annenin de ailenin de yardımcısı olsun inşallah...:Saruboceq:

olabilir şekerım,
annen her seye gogus germıs bır kadın o yuzden sımdı sıkıntılar cekıyor olabıılr
benım annem de oyle oldu artık
eskıden cok dırayetlı bı kadınmıs bır yıgın cıleler cekmıs hayatı boyunca
sımdı en ufak seyde tansıuyonu zıplıyor sonra oturup aglamaya baslıyor :(
artık dayancak guclerı pek yok o yuzden aslında mutlu etmekte yarar var
ne ev ıstıyosa kıraya cıkın sonucta kıra degıl mı bu oraya da para buraya da para
bıraz fazla olur belkı ama olsun öle hastanelere yatmasına sebep mı bu annenın
sonra basını vurma keske vılla tutsaydım da ıyı olsaydı dıye -tatlicadiarzu-
allah korusun de ayetel kursı oku hoca da okut uflet kursun neyım dökturun
belkı yıldızı hafıflemıstır
bır de baska eve cık her ıstedıgını yap kaç yasında kı kıymetını bıl annenın.

bennnn
yenı evlenıp gelınlıgımle gırdıgım evımden kocamı cok sevmeme ve severek evlenmeme ragmen nefret ettım
hıcbır sekılde yalnız kalamadım kafayı sıyıracaktım neredeyse
hıc guvende hıssetmedım kendımı o evde hatta yalnız basıma salondan wc ye bıle gıdemedım
korkmama sebeb olmamasına ragmen gıremıyordum eve
evımızde kuran okuttuk, ben ayetel kursıler tasıdım ama nafıle
evın heryerı sırkelerle sılındı nazara buyuye karsı sorun bendeydı ısınamamıstım o eve
sonunda tasındık o evden ve ben rahata kavustum

ben de korktum valla okuyunca..anormal gıbı gözukse de ılk basta bunu baska seylerle acıklamak da mmumkun..buyu nazar negatıf enerjı adı her neyse..belkı gercekten annene dokunan rahatsz eden ama sızın anlayamacagnz bısey vardır o evde..kurutulusu olacaksa hıc durmayn denemkten bısey kaybetmezsnz..

Sana yardımcı olmak cok zor bu konuda canım ama annenızın yasadıgına yakın bısey anlatayım..
Kayınpederim 10-15 sene önce bır araba almıs birinden 2.el yani...
Kayınpederımle kaınvaldemde gezmeye cok meraklıdırlar,baslamıslar il il tur atmaya ama kayınvaldem arabaya ılk bındıgı gunden berı içine kapanır olmus,ıstemıyorum bu arabayı demiş hatta o kadar kendını kötü hıssetmıs kı yataklardan kalkamaz oldum dedı..
Özellıkle o arabaya bınmek zorunda kaldıgım zamanlarda dıyor ortalıgı ayaga kaldırıyordum dedı,cunku benı boguyordu o araba dedı...
Kayınpederımde arabayı satmıs...
Araba ne zaman bızden cıktı dedı ben o zaman yenılenmıs gıbı oldum dedı...

Madem annenızın saglıgı daha ıyı suan,arkadaslarında dediği gibi evınızde bır okutum derim...

ben duyduğum bişey var ki çoğu kez inanırım

insan öle oluyo evin basıklığından olsa gerek içi daralıyo

benden tavsiye hiçbirşey annenden önemli değil
hemn ev bulun çıkın
kıyamam annelere ben onlar herşey kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

olabilir kadnıcağıza demekki o ev kasvetli geldi ısınamadı
önemli oaln ruh sağlığı annaecğinn evde ençok zaman ğeçirecek annen o nedenle içine sinen evde sabah uyandığında kendisini mutlu hissdecek bi evde olması ğerek

Öncelkle çok geçmiş olsun bende evlerin bi ruhu olduguna inanıyorum bir buçuk senelik evliyim gelin girdiğim ev büyüdügüm semtten uzaktı 3 -4 ay kadar oyurduk sonra annemlrn karsı dairesine tasındık 1 yıl oldu nerdeyse ama ben eve alısamadım bi türlü eşyalarım herşey çirkin geliyo ev cok eski ve kötü degıl ama yabancı ve cırkın gelıyo anlatmak cok zor nelr yapıyorum neler alıyorum ama yok sanki eşyaları bile bana zorla almışlar gibi geliyo sürekli yeni bi şeyler yapmaya calısıyorym ama bi türlü olmuyo çok kötü bir durum yemek yapmaya bayılırım ama mutfaga giresim bile gelmiyor :((

arkadaşlar konu eski tarihli ama bi fikir verin şuanda annenizin yaşadığı sıkıntıyı bende yaşıyorum mahalle arası bir evde oturuyorduk evlendim sokkağım bile değişmedi 30 yıldır aynı yerde oturdum ama kendi isteğimle site içi çok lüx bir eve çıktık kiraya ama tam 8 ay oldu ben bu eve alışamadım her yer site olduğu için öyle alışveriş mekanlarıda yok limon almaya bile arabayla gitmem lazım pazar vs gene aynı evde saat tık tıkından başka ses yok trafikli bir bölge olduğu için eşim sabah erken gidiyor gecede geç gelmek zorunda kalıyor istanbulu bilenler bilir bahçeşehir trafiği :(( ve bu durum beni çok üzüyor hergün hastayım baş ağrısı mide krampları bir türlü düzelmiyor delirmek üzereyim boğuluyorum bu evde eski sokağımda annem ve kız kardeşimde oturuyordu aslında rahattım ama evimin altında kahve vardı. gürültü vs sebepler yüzünden taşındım işte. Sürekli ağlama krizleri geçiriyorum anneme gidiyorum veya kız kardeşime çok mutluyum yine mide ağrım felan oluyor ama burdaki gibi değil 8 aydır sürekli acillerdeyiz. En sonunda eşim ikna oldu aynı mahalleye geri taşınıcaz ama ya düzelmezsem diye korkuyorum. ne olur bi akıl verin kızlar

Back
X