Yeni test yapıp hamile olduğunu öğrenenler

Eğer bu test doğruysa ben de bugün öğrenmiş oluyorum ama tabi doktora gidene kadar heveslenmiyorum üzülmemek adına. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG-20160911-WA0002.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 101
Bende 4 gün önce öğrendim ilk degerim 70, 2 gün sonra tekrarladım 156 cikdi.

Bende 1 saat önce test yaptim ve pozitif cikti :) 2 düsükten sonra insallah Rabbim bu kez kucagima almayi nasip eder :)

Arkadaşlar adetime 9 gün var hiç böyle test yapıp çıkan oldu mu

Merhaba arkadaşlar, benim adetim 3-4 gün gecikti ve dün evde gebelik testi yaptım, silik de olsa 2. Çizgi çıkınca bugün soluğu doktorda aldım. Doktor önce ultrasonda baktı, rahim duvarın kalınlaşmış dedi ve minnacık bir kese gördü :) tam emin olamadı yine de kan testi istedi. Beta hcg 2600 çıktı. Doktor öğleden sonra çalışmadığı için ona gösteremedim ama değere göre gerçekten hamileyim sanırım, değil mi? :) yurtdışına çıkacağım için doktora gösterme şansım olmayacak dönene kadar. Bu değerlerde şüphe yaşayan oldu mu hiç?

Bende dun ve bugun test yaptim regl 5 gun var daha 1.ci test dun 2.ci test bu sabahin
Emin olamiyorum hala baska marka ile yarin sabah deniycem kismet :)

Eklentiler

• 20160921_141844.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 121
Bende dun ve bugun test yaptim regl 5 gun var daha 1.ci test dun 2.ci test bu sabahin
Emin olamiyorum hala baska marka ile yarin sabah deniycem kismet :)

5 gün kala bile silik çizgi çıktıysa büyük ihtimal hamilesinizdir benim 2 gün geciktikten sonra silik çıkmıştı çizgi:) inşallah kan testinde de görürsünüz ve sağlıklı sıhhatli şekilde büyütürsünüz bebeğinizi:)

Malesef kimyasal oldu sanirin regl oldum yeni bitti cunku ve cok kotu oldum ilk kez bakalim onumuzdeki gunlerde insallah olur :)

Sanırsam, inşallah ikinci evladıma hamileyim, testte silik çizgi çıktı birkaç gün sonra tekrar deneyeceğim :)
Rabbim herkese nasip etsin anne olmayı.

Slm kızlar bende test yaptım sılık cıkti hamılemıyım mıdır acaba 2 gun gectı pazar tekrar test yapıcam varsa bı gebelık katılmayı düşünüyorum aranıza

bende hamileyim rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin inş dün öğrendim daha çok yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…