Yeni test yapıp hamile olduğunu öğrenenler

kizlar dun kanda baktim 330.38 bugun muaneye gittim doktor rahmin kalinlasmasi bile gozukmuyo daha haftaya gel dedi dya edin.inşallah tutunur bebisim

Sl bnde yeni uyeydim ve dün hamile olduğumu öğrendim coooookkkk mutluyum 5 hafta 3gunluk muş Allah tüm olmayanlara versin. ilk olduğu için sizlerden öneri almak istiyorum mumkunmu.

İlki 198,1 çıktı. İki gün sonra tekrar yaptırdım. O da 543,50 çıktı. Yarın tekrar yaptıracağım :)

Merhaba bayanlar :) bir sorum olacaktı çok büyük çelişki içindeyim. Dördüncü ayıma yeni girdim gebelikte ve doktorum bana ikili tarama testi yapıp Decavit diye bir vitamin verdi ama bir kaç kere içtim ve midrm berbat oldu şuan içemiyorum acaba bebeğe bir zararı olur mu ki içmememin ??

Slm arkadaşlar ben bugün idrara test yaptım negatifti 3gün gecikti normalde hiç gecikmez ama diyeceğim su ki çok korkuyorum daha 4 aylık bebeğim var sezeryan doğum...kızlar çok korkuyorum ne olur olmaz deyin hamile değilsindir deyin ağlamaktan ne hale geldim yazık 4 aylık kuzum bir yanda kendi ailesel skntilar bir yanda bir de dikisim hala agriyor...offff Allahım ne olur olmasın(( birde kullandm test bebetime..nette de herkes o yanıltıcı deyince dahada uzuldm halbuki tek çizgiyi görünce elim ayağım titretimisti sevinçten(

Ben de geldim kızlar hoşgeldimm:))bir saat önce idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim

Hamilelerin duasi makbul derler hamile arkadaslarim lutfen benim icin ve benim gibi bebek hasreti cekenlere dua edin :/

Merhaba Herkese, bugün 4-5 haftalık hamile olduğumu öğrendim beta hcg değerim 244 doktora gittim önce bu değerle ultrasonda şuan bişey görünmez dedi sonra yine de bakalım dedi. Sonrasında kendisi de şaşırdı kesen görünüyo küçücük dedi. Sizce bi sıkıntı var mıdır? Benim bildiğim genelde 6 hafta da falan kese görünüyo. Endişelendim ama doktor da şaşırdı yumurtlamam 20 ya da 21 ağustos son adet tarihim 8 ağustos. inşallah bi sıkıntı yoktur.
Bir de farkettim ki hamilelikle ilgili hiçbişey bilmiyomuşum. Şimdi ne yapıcam ne yicem ne iyi gelir ne iyi gelmez hiç bilemiyorum yaaa

kızlar bende dün ögrendim kandan degerim 2820.29 çıktı sabaha kadar uyumadım yarın doktora gidicem inşallah bi sorun yoktur kesemiz gözükür

Ben ilk idrar testi yaptım bariz ikinci çizgi çıktı sonra kan verdim 776 cikti.son adetim 9 agustos henuz doktora gitmedim ama korkuyorum heyecanlıyım insallah benimde kese görünür hersey guzel olur

Bende bugün öğrendim :) önce idrarda pozitif çıktı sonra kan verdim 333 çıktı ama daha adetime 2 gün var. Doktorla görüşmedim erken der vs diye haftaya gidicem hepimiz için hayırlısı olsun :)

Bende bugün öğrendim :) önce idrarda pozitif çıktı sonra kan verdim 333 çıktı ama daha adetime 2 gün var. Doktorla görüşmedim erken der vs diye haftaya gidicem hepimiz için hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…