Yeni test yapıp hamile olduğunu öğrenenler

Selam arkadslr ben 29 mayısta düşük yapmıştım adet gormedm hala dün kan testi yaptrdm 809 çıktı sizce kaç haftaliktir normal mi sonuç ?

Arkadaslar 9 temmuxda hasta olmam gerekiodu ama olmadim dun test yaptim tek cizgi cikti sizce bu durumda ne yapayim acaba testi tekrarlasam mi idrr testine ne kadar guvenilir onuda bilmiorum

Ben idrar testindense kan testini terch ederim .. Akşamüstü acile gidip baktırdım şimdide personelden bilgi aldım o da dr a sordu saolsun pozitifmiş .. Henüz kimseye sölemedim şuan da da kaynanamlardayım napsam bilmiyorum 2 kızım var bu 3. Sü rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin gönlüne göre versin inşallah..

3 ağustos da doğum günümde kan testim çıktı hamile olduğumu öğrendim.5 ağustos da ultrasonda kesinleşti.ocak ayindan -eri bekliyorum insanin ümidi kırılıyor olmayacakmis gibi geliyor rabbim isteyen herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin inş

Amin amin ben iki yıldır bekliyordum arkadasım tam evlilik yıl dönümümzde rabbim nasip etti isteyen herkese nasip etsim insallah ..

Kizlarrr size birsey danisicam, benim adetimden bir hafta once 5gun lelelenmem oldu pembe ve kahverengi ye dondu son gunlerde sonra adet olacagim gun (2 agustosta) olmadim uc gun gecti test yaptim pozitif cikti fakat simdi 8agustos ve yine lekenmem var pembe acik kirmizi gibi anlamadim ne oluyor bir fikri olan varmi??

Kızlar 6 Temuzda regly oldum. Dün kan testi yaptırdım 421. Değerim düşük mü sizce ?

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…