• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni toparlanan evlilikte özel yaşam

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Merhaba kızlar, eşimle son iki yıldır boşanma aşamasına geldiğimiz sorunlarımız vardı (eşimin ailesi kaynaklı), şimdi toparlanıyoruz ama kafamı karıştıran bir konu var sizden destek istiyorum...

Yaşadığımız sorunlar yüzünden son bir yıldır cinsel yaşamamız sıfırlanmıştı, halen de sarılma öpme dışında yakınlaşma yok. Ben yaklaşmaya çekiniyorum istiyorum ki eşim bir adım atsın, o da çok ketum bu konularda, ben de bir şeyler söyleyip sorun yaratıyor havasına girmek istemiyorum.

Zamanla bu da toparlanır mı beklemeli miyim daha önce bunu yaşayanlar var mı...

Merhaba kızlar, eşimle son iki yıldır boşanma aşamasına geldiğimiz sorunlarımız vardı (eşimin ailesi kaynaklı), şimdi toparlanıyoruz ama kafamı karıştıran bir konu var sizden destek istiyorum...

Yaşadığımız sorunlar yüzünden son bir yıldır cinsel yaşamamız sıfırlanmıştı, halen de sarılma öpme dışında yakınlaşma yok. Ben yaklaşmaya çekiniyorum istiyorum ki eşim bir adım atsın, o da çok ketum bu konularda, ben de bir şeyler söyleyip sorun yaratıyor havasına girmek istemiyorum.

Üstüne gitme canım, o seni istesin hem:süslü:Sonuçta dertleri ortak çektiniz. Neden sen istiosun da o istemio:sopa:

Fiziksel bir sorun olmasın eşinizde?

Bildiğim kadarıyla yok. Ama ne zaman ailesi ile alakalı bir sorun olsa isteksiz olurdu, yani özel hayatımıza karıştırır hep bunu.

Bu arada yeni öğrendim ki sanırım görümcem de eşim gibi, ailecek mi böyleler diye düşünüyorum artık.

Üstüne gitme canım, o seni istesin hem:süslü:Sonuçta dertleri ortak çektiniz. Neden sen istiosun da o istemio:sopa:
Ben de çok aşırı istekli değilim açıkçası ama bir yerden başlayalım eskiye geri dönelim istiyorum...Belki de o benden bekliyor bilmiyorum ki. Bu konularda çok ketum eskiden beri aşamıyorum oturup konuşamıyoruz, ben de yapı olarak baskın yetiştirildim utanıyorum.

Bildiğim kadarıyla yok. Ama ne zaman ailesi ile alakalı bir sorun olsa isteksiz olurdu, yani özel hayatımıza karıştırır hep bunu.

Bu arada yeni öğrendim ki sanırım görümcem de eşim gibi, ailecek mi böyleler diye düşünüyorum artık.
Tamam problem varsa herkes isteksizleşir de herşey yolundayken uzak durması normal değil ki.

Ben de çok aşırı istekli değilim açıkçası ama bir yerden başlayalım eskiye geri dönelim istiyorum...Belki de o benden bekliyor bilmiyorum ki. Bu konularda çok ketum eskiden beri aşamıyorum oturup konuşamıyoruz, ben de yapı olarak baskın yetiştirildim utanıyorum.
Hımmm belki de o da utanıyor.
İnsanların iç dünyası çok karmaşık maalesef.

Ne olursa olsun yatağa girince aşk düşünülmeli, sorunlar değil:oops:Bazı insanlar yansıtıo, ya da elinde olmadan oluo, zor bir durum canım ya, zamana bırak. Sorunlarınızı tamamen unutursanız galiba daha iyi olcaksınız

Hiç çekinme aranızdaki sıkıntıar ne bilmyorum ama atın ilk adımınızı ne olcak ;)

Tamam problem varsa herkes isteksizleşir de herşey yolundayken uzak durması normal değil ki.
Yani yeni yeni yoluna giriyor diyelim....Son bir şans vermiştik evliliğimize, son bir kaç aydır oturuyor gibi...Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ki, eşim bana karşı güvensizdi belki de hala onu yenemedi. Bu arada da hamile kalmayayım diye bile uzak duruyor olabilir (bir tanıdıkları öyle olmuş bebeği aldırmak zorunda kalmışlar), hatta bu aklı ona kv bile vermiş olabilir...

Ne olursa olsun yatağa girince aşk düşünülmeli, sorunlar değil:oops:Bazı insanlar yansıtıo, ya da elinde olmadan oluo, zor bir durum canım ya, zamana bırak. Sorunlarınızı tamamen unutursanız galiba daha iyi olcaksınız

Eşim tüm hayatımıza yansıtıyor maalesef. Yeni yeni toparlanıyoruz ben aceleciyim sanırım zaman bırakıcam dediğiniz gibi....

Hiç çekinme aranızdaki sıkıntıar ne bilmyorum ama atın ilk adımınızı ne olcak :KK66:

Aslında bir kaç kere kendiliğinden olacaktı ben kendimi çektim belki ondan da çekiniyor eşim, ne olduysa o an istemsizce çektim kendimi bir kaç kere...

Yani yeni yeni yoluna giriyor diyelim....Son bir şans vermiştik evliliğimize, son bir kaç aydır oturuyor gibi...Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ki, eşim bana karşı güvensizdi belki de hala onu yenemedi. Bu arada da hamile kalmayayım diye bile uzak duruyor olabilir (bir tanıdıkları öyle olmuş bebeği aldırmak zorunda kalmışlar), hatta bu aklı ona kv bile vermiş olabilir...
Son bir kaç aydır demişsin de az mı arkadaşım?
İnsan özlemez mi eşini?
Kayınvalidenin günahına giremem de korunma yöntemi diye milyon tane seçenek var.
Üzüldüm bence eşinde başka bir sorun var.
Eğer fiziksel bir sorun yoksa,utangaç da değilse soğumuş gibi sanki.

Belki onu istemediğini düşünüyor olabilir..
Elinden geldiğince yakın ve güleryüzlü olabilirsin
Tv izlerken vs yanında uzanmak vs
Gibi yatak dışında olan fiziki temaslar rahatlatır yakınlaştırır bence.
Mesela her sabah eğer ondan sonra çıkıyorsan sarılmak gelince öpmek.

Eğer devam etmek istiyorsanız bişeyleri yoluna koymak içinde elinizden geleni de yapacağınızı düşünüyorum

Eşinde belki bu mesajları anlar canm

Son bir kaç aydır demişsin de az mı arkadaşım?
İnsan özlemez mi eşini?
Kayınvalidenin günahına giremem de korunma yöntemi diye milyon tane seçenek var.
Üzüldüm bence eşinde başka bir sorun var.
Eğer fiziksel bir sorun yoksa,utangaç da değilse soğumuş gibi sanki.

Benim de aklıma bu geliyor ama inanın o soğuma bende de var...Belki de duygularımız karşılıklı ama böyle gitmesinden çekiniyorum, bir yerden başlamalıyız...

Belki onu istemediğini düşünüyor olabilir..
Elinden geldiğince yakın ve güleryüzlü olabilirsin
Tv izlerken vs yanında uzanmak vs
Gibi yatak dışında olan fiziki temaslar rahatlatır yakınlaştırır bence.
Mesela her sabah eğer ondan sonra çıkıyorsan sarılmak gelince öpmek.

Eğer devam etmek istiyorsanız bişeyleri yoluna koymak içinde elinizden geleni de yapacağınızı düşünüyorum

Eşinde belki bu mesajları anlar canm

Dediğiniz gibiyim inanın, sarılırım öperim şımarıklık yaparım ama gerisini ondan bekliyorum sanki...

Gece uyurken de sarılıyoruz el eleyiz...

Belki böyle böyle tekrar ısınırız birbirimize...

Benim de aklıma bu geliyor ama inanın o soğuma bende de var...Belki de duygularımız karşılıklı ama böyle gitmesinden çekiniyorum, bir yerden başlamalıyız...
Tabii ki öyle.
Allahım korusun bir kere soğudu mu insan toparlanması çok zor oluyor.
Evlilikte sıcaklık,samimiyet çok önemli.

Tabii ki öyle.
Allahım korusun bir kere soğudu mu insan toparlanması çok zor oluyor.
Evlilikte sıcaklık,samimiyet çok önemli.
Evet benim korkum da bu...

Şimdilik sarılma öpme el ele sarılarak uyuma vs bunları yapıyoruz zaten. Eşim kendi gelip sarılıyor, uyurken sarılıyor çok yorgun değilse.

Hatta geçen gelip öptü bak dedi öpüyorum artık seni hiç öpmüyorsun derdin, a dedim doğru yolu buldun, sen bulursun da ben bulmaz mıyım dedi şaşırdım...

Belki de kendiliğinden düzelir eşim bayağ ağırkanlı bir insandır, beklemek en iyisi mi sizce?

Back
X