• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni toparlanan evlilikte özel yaşam

bence eşinizin fiziksel bi sorunu var. sağlıklı bi erkek cinsellik olmadan yapamaz. ailesiyle alakalı sorun olduğunda bunu bahane ederek sizden uzak durması onun için bir bahane.

Merhaba kızlar, eşimle son iki yıldır boşanma aşamasına geldiğimiz sorunlarımız vardı (eşimin ailesi kaynaklı), şimdi toparlanıyoruz ama kafamı karıştıran bir konu var sizden destek istiyorum...

Yaşadığımız sorunlar yüzünden son bir yıldır cinsel yaşamamız sıfırlanmıştı, halen de sarılma öpme dışında yakınlaşma yok. Ben yaklaşmaya çekiniyorum istiyorum ki eşim bir adım atsın, o da çok ketum bu konularda, ben de bir şeyler söyleyip sorun yaratıyor havasına girmek istemiyorum.

Zamanla bu da toparlanır mı beklemeli miyim daha önce bunu yaşayanlar var mı...
Şimdi ki adamlar nazlı ,sen yaklaş bence bakalım nasıl davranıcak

Merhaba kızlar, eşimle son iki yıldır boşanma aşamasına geldiğimiz sorunlarımız vardı (eşimin ailesi kaynaklı), şimdi toparlanıyoruz ama kafamı karıştıran bir konu var sizden destek istiyorum...

Yaşadığımız sorunlar yüzünden son bir yıldır cinsel yaşamamız sıfırlanmıştı, halen de sarılma öpme dışında yakınlaşma yok. Ben yaklaşmaya çekiniyorum istiyorum ki eşim bir adım atsın, o da çok ketum bu konularda, ben de bir şeyler söyleyip sorun yaratıyor havasına girmek istemiyorum.

Zamanla bu da toparlanır mı beklemeli miyim daha önce bunu yaşayanlar var mı...
Evliligini kurtarmak icin caba goster.Yemeklerle suslenerek hoş sohbetle gonlune gir esinin.Utangaçlıgı birakip kiskirtici kiyafetler giy. Bakalim tepkisi ne olacak kesinlikle adim at altan altan gözune girmeye çaliş

Back
X