- 20 Temmuz 2019
- 268
- 181
- 103
- 33
- Konu Sahibi Baharibosimsek
-
Hayir cok koly bi islem tuvalete sıkışık oluyosn o biraz rahatsiz ediyor ama cok kolay masaya yatiyorsun bacaklarini aciyorsun vajinaya spekulum takiliyor diger taraftanda hemsire ultrasonla bakiyor ince bi katater yardimiyla transfer gerceklesiyor hic bisey hissetmiyosun.Merhaba arkadaşlar ben pazartesi transfer olucam var mı aranizda yakınlarda transfer olcak olan ya da olan ? Olanlar nasıl oluyo acılı bir işlem mi ?
inşallah hayrlısı ile pozitifi görürsünBenim de 6 günüm oldu transfer olalı
İnşallah canıminşallah hayrlısı ile pozitifi görürsün
kaçıcı gün embiryosu konduİnşallah canım
5 gün embriosu dundurulmuş 2 tane 3 AAkaçıcı gün embiryosu kondu
dün toplama yapıldı bana. bugün aradılar ve 2 tane döllenen varmış 2 tane daha döllenecekmiş. ilk tüp bebek olduğu için kafam baya karışık5 gün embriosu dundurulmuş 2 tane 3 AA
Anladım cNm hayirlisi olsun ilk denemede çok tutan arkadaşlar cnm insallah seni de öyle olur kafanı karıştırma çok ben transfer olduğumu bile unutuyorumdün toplama yapıldı bana. bugün aradılar ve 2 tane döllenen varmış 2 tane daha döllenecekmiş. ilk tüp bebek olduğu için kafam baya karışık
ilk denemen mi seninAnladım cNm hayirlisi olsun ilk denemede çok tutan arkadaşlar cnm insallah seni de öyle olur kafanı karıştırma çok ben transfer olduğumu bile unutuyorum
İkinci ilk zor oldu ben ohsss oldum tutmazdi çünkü yaşım 19 du şimdi 23sebepsiz infertiliteilk denemen mi senin
bizde sebebsiz ama hayırlısı olsunİkinci ilk zor oldu ben ohsss oldum tutmazdi çünkü yaşım 19 du şimdi 23sebepsiz infertilite
Evet bende dün oldum. Sizin kaçıncı gününüz ?Hayir cok koly bi islem tuvalete sıkışık oluyosn o biraz rahatsiz ediyor ama cok kolay masaya yatiyorsun bacaklarini aciyorsun vajinaya spekulum takiliyor diger taraftanda hemsire ultrasonla bakiyor ince bi katater yardimiyla transfer gerceklesiyor hic bisey hissetmiyosun.
Hayrlı olsun insAllah belirti var mı sizde herhangi birşey ?Benim de 6 günüm oldu transfer olalı
İnşallah çok öyle belirti değilde ara ara rahim sızlıyor o kadar bı de göğüslerim agriyorHayrlı olsun insAllah belirti var mı sizde herhangi birşey ?
Bende 2 Eylül'de oldum insAllah hepimiz pozitif sonuç alırız hayırlısıylamerhabalar. bende 2 eylül transferimi oldum. 2.günüm herkese hayırlı olsun
Kanama falan yok dimiİnşallah çok öyle belirti değilde ara ara rahim sızlıyor o kadar bı de göğüslerim agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?