Yeni transfer olanlar ya da olacaklar nasılsınız burda misiniz ?

Yok ta .. jel kullanıyorum ben sanki afedersin kalan ilaçla birlikte bı turunculuk gördüm gibi .. insAllah kötü bişey değildir .
Vallah bilmiyorum ki cnm bende kapsul fitil kullanıyorum ama hiç olmadi öyle takma kafana normal kan olsa hadi neyse de turuncu gibi bişeymiş bişey olmaz takılma öyle şeylere hatta trasfer olduğunu bile aklına getirme

ben bugün biraz naneliyim burun tıkanıklığı halsizlik felan var böyle soğuk algınlığı gibi. korktumm inş bu asamada bide hasta felan olmam Allah hepimzn yardımcsı olsun

Ben de dün transfer oldum 2. Günüm 6. Gun embriyosu...idrar testi yapmayı düşünüyorum birkaç gün sonra

ben bugün biraz naneliyim burun tıkanıklığı halsizlik felan var böyle soğuk algınlığı gibi. korktumm inş bu asamada bide hasta felan olmam Allah hepimzn yardımcsı olsun
Amin insAllah hepimiz güzel sonuçlar alalım insAllah sizin ne zaman olmuştu transfer ?

Bende dün öğlen transfer oldum kızlar yatıyorum sürekli ev içinde kısa yürüyüşler yapıyorum yemek ve tuvaletim için kalkıyorum bir hafta rapor aldım sonra işr başlayacağım 14 Eylül test günü verdiler sizin de öyle mi ? Onun dışında göğüslerin aynı adet olacakmışım gibi ağrıyor

Hayrlı olsun insAllah .. bende dün transfer oldum .. bugün arada bı çook az sancı gibi bişey vardı adet ağrısına benzer çok az ama onun haricinde bişey yok ..

Hayrlı olsun insAllah .. bende dün transfer oldum .. bugün arada bı çook az sancı gibi bişey vardı adet ağrısına benzer çok az ama onun haricinde bişey yok ..
Ben sürekli idrara çıkmaktan yoruldum :) sanırım dün çok sıkışıktım hala onun etkisinde. Bir de çok terliyorum nedendir bilmem Adet sancım hiç Yok umarım hepimizinki iyiye işarettir hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ne zaman test gününüz ?

Amin insAllah bende sürekli lavobadaydim bugün ama çok su içiyorum ben ondan olsa gerek . 13 Eylül sizin ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…