- Konu Sahibi Baharibosimsek
-
Yok cnm sende var miKanama falan yok dimi
Yok ta .. jel kullanıyorum ben sanki afedersin kalan ilaçla birlikte bı turunculuk gördüm gibi .. insAllah kötü bişey değildir .Yok cnm sende var mi
Vallah bilmiyorum ki cnm bende kapsul fitil kullanıyorum ama hiç olmadi öyle takma kafana normal kan olsa hadi neyse de turuncu gibi bişeymiş bişey olmaz takılma öyle şeylere hatta trasfer olduğunu bile aklına getirmeYok ta .. jel kullanıyorum ben sanki afedersin kalan ilaçla birlikte bı turunculuk gördüm gibi .. insAllah kötü bişey değildir .
Vallah bilmiyorum ki cnm bende kapsul fitil kullanıyorum ama hiç olmadi öyle takma kafana normal kan olsa hadi neyse de turuncu gibi bişeymiş bişey olmaz takılma öyle şeylere hatta trasfer olduğunu bile aklına getirme
Zaten bazen unutuyorum ama yine de biliyorum orda içerde .. insAllah tutunurlar bütün hepimizin insAllah ..Zaten bazen unutuy
İnşallah cnmZaten bazen unutuyorum ama yine de biliyorum orda içerde .. insAllah tutunurlar bütün hepimizin insAllah ..
Amin insAllah hepimiz güzel sonuçlar alalım insAllahben bugün biraz naneliyim burun tıkanıklığı halsizlik felan var böyle soğuk algınlığı gibi. korktumm inş bu asamada bide hasta felan olmam Allah hepimzn yardımcsı olsun
Hayrlı olsun sizde bi belirti birşey var mı ?Ben de dün transfer oldum 2. Günüm 6. Gun embriyosu...idrar testi yapmayı düşünüyorum birkaç gün sonra
Su an bir şey yok ara ara Kasik agrim ama çok hafif o kadarHayrlı olsun sizde bi belirti birşey var mı ?
Hayrlı olsun insAllah .. bende dün transfer oldum .. bugün arada bı çook az sancı gibi bişey vardı adet ağrısına benzer çok az ama onun haricinde bişey yok ..Bende dün öğlen transfer oldum kızlar yatıyorum sürekli ev içinde kısa yürüyüşler yapıyorum yemek ve tuvaletim için kalkıyorum bir hafta rapor aldım sonra işr başlayacağım 14 Eylül test günü verdiler sizin de öyle mi ? Onun dışında göğüslerin aynı adet olacakmışım gibi ağrıyor
Hadi hayrlı olsun insAllah5 eylul transfer günüm, son 2 gün
Benimde öyle adet ağrısına benzer çok az gelip gidiyor arada .. insAllah iyiye işarettirSu an bir şey yok ara ara Kasik agrim ama çok hafif o kadar
Ben sürekli idrara çıkmaktan yoruldum :) sanırım dün çok sıkışıktım hala onun etkisinde. Bir de çok terliyorum nedendir bilmem Adet sancım hiç Yok umarım hepimizinki iyiye işarettir hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ne zaman test gününüz ?Hayrlı olsun insAllah .. bende dün transfer oldum .. bugün arada bı çook az sancı gibi bişey vardı adet ağrısına benzer çok az ama onun haricinde bişey yok ..
Amin insAllahBen sürekli idrara çıkmaktan yoruldum :) sanırım dün çok sıkışıktım hala onun etkisinde. Bir de çok terliyorum nedendir bilmem Adet sancım hiç Yok umarım hepimizinki iyiye işarettir hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ne zaman test gününüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?