Yeni transfer olanlar ya da olacaklar nasılsınız burda misiniz ?

İyi akşamlar arkadaşlar bugün inanılmaz karın ve kasık ağrım oldu bel ağrım oldu hemşireyi aradım normal dedi ateşim 37 37.2 çıktı umarım ateşin ona zararı yoktur sizlerde var mı böyle farklılıklar

benim de ateş 36.9 civarında normalde 36.3 çıkar ateşim var gibi hissettm ölçtm sabah beri böyle inş. normaldr

benim de ateş 36.9 civarında normalde 36.3 çıkar ateşim var gibi hissettm ölçtm sabah beri böyle inş. normaldr
AYnen bende kendim ateşim olduğunu anlayınca ölçtüm normalde hamilelikte vücut ısısı artıyor ama bizde normal mi bilmiyorum tabi. 38 e kadar sorun yokmuş bugün hemşire öyle söyledi bana belki de tutunuyordur bebişlerimiz ondan böyledir

inşalllaaaahh yalnız zaman gecmiyor garip duygulardan duygulara atlıyorum resmen.

Benimde bugün rahimde bı de kasığımda çok az ağrı gibi bişey var çok hafif .. bir de midem bulandı ara ara rahim aktif olduğu için oluyo heralde .. insAllah hepimiz hamileyizdir amin .

Benimde bugün rahimde bı de kasığımda çok az ağrı gibi bişey var çok hafif .. bir de midem bulandı ara ara rahim aktif olduğu için oluyo heralde .. insAllah hepimiz hamileyizdir amin .
İnşallah herkesten çok hakediyoruz güzel şeyler yaşamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…