- 20 Temmuz 2019
- 268
- 181
- 103
- 33
- Konu Sahibi Baharibosimsek
-
Amin insAllah3.denemem bugün 5.günüm hayırlısıyla hepimizin güzel evlatları olur inşallah..
Benim de 14 Eylül ama dayanabilecek miyim acaba o güne kadar :) konuşuyorum sürekli anlattım şimdiden herşeyiAmin insAllahbende sürekli lavobadaydim bugün ama çok su içiyorum ben ondan olsa gerek . 13 Eylül sizin ne zaman ?
Benim de 14 Eylül ama dayanabilecek miyim acaba o güne kadar :) konuşuyorum sürekli anlattım şimdiden herşeyi
Benim de 14 Eylül ama asla beklemem o güne kadarBekleyelim bence gününde yapalım .. insAllah seviniriz hepimiz AMİN
Çok teşekkürler canım. Farklı hiçbir belirtim yok çok normalim, inşallahh sonu güzel olur.öAmin insAllahhayrlı olsun sizde belirti var mı ?
AMinnnnn inşallahBekleyelim bence gününde yapalım .. insAllah seviniriz hepimiz AMİN
Amin insAllahÇok teşekkürler canım. Farklı hiçbir belirtim yok çok normalim, inşallahh sonu güzel olur.ö
Benimde 2 Eylül'de oldu doğum günümde2 eylülde.sizin ?
ayy inş. hayırlı sonuçlar alırz sanada d.günü hediyesi olurBenimde 2 Eylül'de oldu doğum günümde
benim de ateş 36.9 civarında normalde 36.3 çıkar ateşim var gibi hissettm ölçtm sabah beri böyle inş. normaldrİyi akşamlar arkadaşlar bugün inanılmaz karın ve kasık ağrım oldu bel ağrım oldu hemşireyi aradım normal dedi ateşim 37 37.2 çıktı umarım ateşin ona zararı yoktur sizlerde var mı böyle farklılıklar
AYnen bende kendim ateşim olduğunu anlayınca ölçtüm normalde hamilelikte vücut ısısı artıyor ama bizde normal mi bilmiyorum tabi. 38 e kadar sorun yokmuş bugün hemşire öyle söyledi bana belki de tutunuyordur bebişlerimiz ondan böyledirbenim de ateş 36.9 civarında normalde 36.3 çıkar ateşim var gibi hissettm ölçtm sabah beri böyle inş. normaldr
inşalllaaaahhAYnen bende kendim ateşim olduğunu anlayınca ölçtüm normalde hamilelikte vücut ısısı artıyor ama bizde normal mi bilmiyorum tabi. 38 e kadar sorun yokmuş bugün hemşire öyle söyledi bana belki de tutunuyordur bebişlerimiz ondan böyledir
İnsAllah insAllah aminnnnayy inş. hayırlı sonuçlar alırz sanada d.günü hediyesi olur
Benimde bugün rahimde bı de kasığımda çok az ağrı gibi bişey var çok hafif .. bir de midem bulandı ara ara rahim aktif olduğu için oluyo heralde .. insAllah hepimiz hamileyizdir amin .İyi akşamlar arkadaşlar bugün inanılmaz karın ve kasık ağrım oldu bel ağrım oldu hemşireyi aradım normal dedi ateşim 37 37.2 çıktı umarım ateşin ona zararı yoktur sizlerde var mı böyle farklılıklar
Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?inşalllaaaahhyalnız zaman gecmiyor garip duygulardan duygulara atlıyorum resmen.
Şuan 3 günde 1 progestan iğne -corasprin -estrofem- jel birde previt vitamin. Siz?Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?
İnşallah herkesten çok hakediyoruz güzel şeyler yaşamayıBenimde bugün rahimde bı de kasığımda çok az ağrı gibi bişey var çok hafif .. bir de midem bulandı ara ara rahim aktif olduğu için oluyo heralde .. insAllah hepimiz hamileyizdir amin .
Merhaba benimde tam 6. Günüm bende hiçbir belirti yok sizde bir belirti varmıBenim de 6 günüm oldu transfer olalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?