Yeni trend: Koltuk altını traş etmemek

Ben ne zamandır kısa kollu giyemiyorum bu yüzden, meğerse modaymış
Hey Allahım...

Estetik kime göre şekilleniyor? Her gün değişiyor estetik anlayışımız. Tabii tüy koku yapar, mikrop barındırır ama temiz tutulmadığı sürece. Kendi rahatsa dilediği gibi yaşasın arkadaş. Kime ne?

Bende şu tüyleri almayı bulan ilk akıllıyı ! arada sevgiyle anıyorum.Kimin aklına gelir lan birinin durduk yere canını yaka yaka tüylerini almak.Şimdi böyle kadının tüysüz olma gibi bir algı oluşmazdı.Gözler alışkın olduğu için,erkekler kadar özgür olurduk.
Acaba olur mu ki diye benimde düşündüğüm buna benzer bir şey var.Acaba gerçekleşir mi? Bir gün kadınlarda bacaklarında ki tüylere şekil vererek dolaşmaya başlarlar mı ? Şunun gibi

Her türlü hakkı bana aittir Kafamda deli sorular

Ay kusucam ya bune ben survivorda hakanın koltuk altlarından bıktım bide kadınlar ha bir milim çıksa bile nasıl koku oluyor bunların ki örmelik olmuş çok güzel kokuyordur

Arizona kertenkelesi; aslen tamamen zararsız olup göz zevkine ciddi darbe vurabilir

Arizona kertenkelesi; aslen tamamen zararsız olup göz zevkine ciddi darbe vurabilir
Ama önceden bu işkenceyi yapmasalardı şimdi erkekler bize nasıl normal geliyorsa kadınlarında tüylü olması normal olurdu. Kimse tiksinmezdi.Ha böyle maymundan 5 dakika önce doğmuş erkekler hala itici geliyordur çoğu kişiye onlar ayrı bir familyanın üyesi Kesin böyle biri buldu bu ağdayı falan. Yok başka bir açıklaması yok bunun. Adamlar yoksa niye kendilerine böyle işkence etsinler. Bir kez daha sevgiyle anıyorum , süper zekalıları

Ya koltukaltı bikini bölgesi falan temizlik neyim için tamam da, şu bacaklar serbest olsun bari ya

Ay ne mantığı var bacak kılını almanın.

Kılda keramet olsa... diyeceğim kafayı kılla bozmuş bunlar iğrenç bişey bu ne trendiymiş, alın gitsin ya ne erkeğe ne kadına yakışmıyor koltuk altı kılı, normalde kıl erkeğe yakışır yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…