Yeni trend: Koltuk altını traş etmemek

Ne güzel kıllı kıllı yaratılmışız. Ne gerek var doğal düzeni bozup kesmeye. Zaten düzen karşı çıkıyor Kıllar geri uzuyor.

Ya koltukaltı bikini bölgesi falan temizlik neyim için tamam da, şu bacaklar serbest olsun bari ya

Ay ne mantığı var bacak kılını almanın.
Haha aklıma geldi şimdi eşim yaklaşık 1 aydır görevde haftaya geliyor şimdiden isteklerini sıraladı 1 numaralı istek:bıyıklarını al oldu

Eşimden daha palayım ben.bir keresinde ben bir türlü aldirmaya gitmedigim için uzamış 'bıyıkların terlemiş gardaş' dedi bana
kiyamam yaa . İlahi...
benimkide tras vaktin gelmis der ki pala degilimdirde yani..
hamileyken saçini boyatma demislerdi bende seyini cikartip ne kas aldırdım ne biyik.
Allahim ne akla hizmet yaptiysam oyle bisi

Mide bulandırıcı öğğ ne bu şimdi

Iftar sonrası bile çekilmiyor bu fotoğraflar
Şahsen kendimden tiksinirim, böyle bir trend hayatımda olmasa da olur, eksikliğini hissettmem

Bazısının ki kötü durmamış aslında, ki erkeklerde bile beğenmem ben, öyle erkeksi falan bulmam

Evet yabancılar koltuk altını almaz ama orası soğuk ülke bizde koku yapar onlarda o sorun yok ten kokusundan çok parfüm kokusu var ter ile karışık

İyi de yakisiyor mu yani normla alakasi yokki goz var nizam var ayrica erkekte de itici kokar ki fazla kil zaten ooogh

Bazıları boyalı mı ya ne öyle
erkekte iyi hoşta kadında iğrenç durmuş

modası batsın diyesim geldi. birde rengarenk boyuyorlar.
ben erkekte bile sevmem koltuk altı kılını, kadında da görünce şu gelir aklıma görünen yeri böyleyse.......
madem doğallıktan böyle yapılıyor makyaj yapmasınlar, saç boyamasınlar, kaş ve bıyıkta almasınlar, oje sürmesinler vs vs vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…