- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Yok canım bıyık dışında bütün temizliği sürekli yaparım ama bıyığı aldırırken korkuyorum acaip bir ağrısı var gözlerimden yaş gelir.hele de kaş bir elimde cımbız bir elimde ayna vaziyetteyim ama bıyıklarımı seviyorum benkiyamam yaa . İlahi...
benimkide tras vaktin gelmis der ki pala degilimdirde yani..
hamileyken saçini boyatma demislerdi bende seyini cikartip ne kas aldırdım ne biyik.
Allahim ne akla hizmet yaptiysam oyle bisi
tek kelimeyle iğğğğrreennçç,böyle trend batsınYakında şekillisini de yaparlar,kalpli,yıldız şekilli kıllar falan
aynen öyle. teyzem öğretmen. seneler önce,yurt dışına gitmişler öğretmen arkadaşlarıyla.Tamamen öğrenilmiş şeylerle hareket ediyoruz : ) Eğer koltukaltı kıllarının hiç alınmadığı bir toplumda yaşasak iğrenç falan gelmeyecekti, gayet doğal gelecekti.
Doğal olan kılların uzatılmasındansa kadın için yaratılan estetik algıların ne kadar içimize işlediğini düşünmek lazım asıl : ) Sonradan dayatılan şeyleri bu kadar benimsememiz...
sana topluma dayatılmış şeyler konusunda hak veriyorum shotcuğum ama bazıları haklı olarak dayatılmış,buda onlardan biri,düşünsene uzatıldığını,bir kere ekşi ekşi koku yapar.Tamamen öğrenilmiş şeylerle hareket ediyoruz : ) Eğer koltukaltı kıllarının hiç alınmadığı bir toplumda yaşasak iğrenç falan gelmeyecekti, gayet doğal gelecekti.
Doğal olan kılların uzatılmasındansa kadın için yaratılan estetik algıların ne kadar içimize işlediğini düşünmek lazım asıl : ) Sonradan dayatılan şeyleri bu kadar benimsememiz...
canım onlar günde kaç kez duş alıyorlar. adamlar devamlı suda. o yüzden onlarda sorun olmazda. bizde zor:)sana topluma dayatılmış şeyler konusunda hak veriyorum shotcuğum ama bazıları haklı olarak dayatılmış,buda onlardan biri,düşünsene uzatıldığını,bir kere ekşi ekşi koku yapar.
olsun canım ya,ne olursa olsun,onlar soğuk ülkelerde yaşıyor belki koku yapmaz ama biz sıcak bir ülkedeyiz,mesela ben Antalya da yaşıyorum,sıkta duş alırım ama uzun olsa ister istemez kokarcanım onlar günde kaç kez duş alıyorlar. adamlar devamlı suda. o yüzden onlarda sorun olmazda. bizde zor:)
Bacak almak mesela? Bunun estetik dışında bir fonksiyonu var mı, yok. Erkeklerden de istenmiyor, sadece kadın bacağı. Kadının kollarını alması mesela. Kaşını alması, bıyığını alması. Bunların günlük hayatta hiçbir etkisi yok, sadece onyıllar önce aklı evvelin biri çıkıp "kadın dediğin kılsız olur" dediği için çekiyoruz şimdisana topluma dayatılmış şeyler konusunda hak veriyorum shotcuğum ama bazıları haklı olarak dayatılmış,buda onlardan biri,düşünsene uzatıldığını,bir kere ekşi ekşi koku yapar.
Üniversite yıllarım aklıma geldi,final haftası oturmuş harıl harıl ders çalışıyorum,kafa bacak yamulmuş oturuyorum,oda arkadaşım bi geldi bu ne dedi,benim ip atlama derecesine gelmiş bacak kıllarımı görünceBacak almak mesela? Bunun estetik dışında bir fonksiyonu var mı, yok. Erkeklerden de istenmiyor, sadece kadın bacağı. Kadının kollarını alması mesela. Kaşını alması, bıyığını alması. Bunların günlük hayatta hiçbir etkisi yok, sadece onyıllar önce aklı evvelin biri çıkıp "kadın dediğin kılsız olur" dediği için çekiyoruz şimdiHa bu kadar söyleniyorum da napıyorum, alıyorum mecbur. Yoksa bacak kıllarımla mutluyum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?