Elektronik Ev Aletleri yeni tv

Kocamla PS3'te 3D oyun oynuyoruz, inan oynamadığım zamanlarda da gözlüğü takıp onu izliyorum. Artık asıl 3D'siz TV alma parayı boşa harcama oluyor bence.

bayılıyorum şöyle karı-koca oyun oynayanlara :) sizin televizyonunuz ne marka? memnun musunuz? ben de 3d alacağım fakat çok kararsısızım.. hep sony düşünüyordum ama gözlükleri konusunda sıkıntılıyım.. lg'nin modellerine bakıyorum sırf gözlükleri için.. özellikle 2012 modelleri beni bitiriyor.. biraz pahalı ama yapacak birşey yok sanırım...

LG nin lm serisi bayılamayacak gibi değil ki çok şık gerçekten :) Ayrıca fpr teknolojisinde çığır açtılar tüm dünya bu yüzden bunu tercih ediyor. Bunu ben demiyorum tüm teknoloji haber siteleri söylüyor.

Bizim televizyon geçen seneninkilerden. 42LW4500 diye hatırlıyoruz bizimkinin modelini. Çok memnunuz valla LG'den, fiyatı da ucuz, kendi de güzel.

Evet lw4500 serisi güzeldir ama keşke lw5500 serisini alsaymışsınız o bir üst modeli ve daha güzel :)

evet led tv almaya karar verdim 3d yi kullanırız gibi geliyor çocuklarla zevkli olur
peki bakmam gerken özellikler başka ne olmalı sizce
3d kullananlar yardım lütfen

canm kesinlikle led al derim görüntü kalitesi acısından led almalısın, lcd düşünme bile teknoloji cok hızlı ilerliyor, bugun lcd alırsan 2 ay sonra bıkarsın ondan
biz led tv aldık, 3d var, smart tv var
şunu soylemeliyim 3d film izlemek muhteşem bir keyif, filmin içinde gibisin cok eglenceli oluyor
alırken gözlük hediyesi varmı ona dikkat et madem cocuklar da var diyosun cocuklar için de gözlük lazım
biz aldıgımzda 8 tane 3d gözlük hediyesi vardı 6 büyük 2cocuklar için
bunun dışında herz denilen hareket hızı var, herz nekadar yüksek olursa hareketli filmler hızlı sahneler okadar rahat izlenir
herz normalde 100 oluyor ama smart tv alırsanız (internete bağlanabilen) onlarda 400 hz oluyor
biz panasonic aldık japon malı
lg düşünüyorduk ama bunu teknosada gördük cok begendik aldıktan sonra da servisçi iyiki lg almamışsınız kore malı pek önermiyoruz dedi

ne kadara aldınız
ben lg modelelrine bakıyorum 42lw5500 1900
42lm615s 2000 lira bimekste
marka marka bakmaya karar verdim
önce lg sonra samsung ve panasonic
bu 3 ünü kıyaslayacağım
ama bilmeden çok zor
gözlük samsung vermiyo sanırsam ve pahalıymış onun kiler lg 7 tane veriyo panasonic modelelrine henüz bakamadım

panasonic hangi model senin

Son düzenleme:
oturma odası için 42'' salon için 55'' derim.ve kesinlikle samsung es8000 serisi şiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…