evet gördüm ve tarzım değiller canım..dediğim gibi topiğinin her sayfasını artık neredeyse ezbere biliyorum![]()
bi de mor ceketim var trenchcoat gibi mangonun canım onu gördün mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet gördüm ve tarzım değiller canım..dediğim gibi topiğinin her sayfasını artık neredeyse ezbere biliyorum![]()
evet gördüm fakat giyebileceğimi sanmıyorum o nedenle düşünmüyorum canımcımbi de mor ceketim var trenchcoat gibi mangonun canım onu gördün mü
evet gördüm fakat giyebileceğimi sanmıyorum o nedenle düşünmüyorum canımcım![]()
yeteri kadar morum var canım ya :))onu giyip mor cadi olursun kız:)))
şık ve sade keşke bu tarz kullanabilseydimçanta 20tl kırıkbeyaz ................
şık ve sade keşke bu tarz kullanabilseydim![]()
bende spor kullanıyorum normalde işe giderken iyi oluyo bunlar.
Canım benim ürünlerime bakarmısın belki hoşuna giden birşey olur takas yaparız ben o bluzu ve son eklediğim elbiseyi beğedim ama takas düşünürsen daha beğendiklerim çıkıcak![]()
bu olabilir![]()
ürün fiyatları 5-10-15-20 civarı indirimde yaparım bedenler 36-38-40 kalıbına uygundur detaylı fiyatları sorabilirsiniz.
bedenlerimiz uyuşmuyor canta ne kaldı elinde bi tolplacanım
canım 19.sayfa itibariyle bak kırmızı kahve cüzdan satıldı o başlarda zaten.19.sayfadan itibaren bak büyük bedende var aralarda.