merhaba arkadaşlar uzun süredir forumunuzu takip ediyorum ama üye olmamıştım öncelikle herkese mutlu sağlıklı sevdikleriyle birlikte ömürler diliyorum
burada birliktelik gördüğüm için ben de yazmaya karar verdim
arkadaşlar ben daha çok yeni evliyim Allah ıma şükürler olsun bir sıkıntım yok ama bi bilmiyorum problem mi ama kendimle alakalı sıkıntım var
babamdan sonra başladı çok acıydı onu kaybetmemiz ama hayat yaşanıyor kaldığı yerden devam ediyor
ama bana kalan mirası beni çok yoruyor
herkese bişi olacak sanıyorum sevdiklerime dahası da var okb denilen psikolojik rahatsızlıktan oldum örneğin bu yoldan gitmezsem birine bişi olur gibi düşünceler geliyor aklıma ve bu arttıkça artıyor yaşamım zorlaşıyor
panik atak da oldum mesela sürekli sanki tans yükseliyor gibi kendimi dinliyorum
ben de herkes gibi bi evladım olsun istiyorum ama korkuyorum ben nasıl yeneceğim bunu
yardım eder misiniz
ben de bu tarz korkular var
özellikle ailem konusunda
mesela çarşıya çıksalar onlara birşey olacak korkusu sarıyo beni
uzun yola filan gittiklerinde öyle stres oluyorum ki onlar gidene kadar rahat edemiyorum
lisedeyken babannem beyin kanaması geçirmişti hiç beklemediğimiz birşeydi resmen şok olduk
annem babam başka şehre gitti onun yanına biz kardeşimle evde tek kaldık bi süre
o günden sonra bu durum başladı bende o zaman öleceğimi sanıyodum
tvde de aksi gibi hep genç yaşta ölen ölmeden önce öleceğini hissetmiş not bırakmış vs türden haberler görünce psikolojim bozulmuştu
sanırım panik atak gibi birşey yolda yürüyemez olmuştum kafama birşey düşer de ölürüm diye
sonra kendi kendime aştım
şimdi de kendim için değil ama ailem için korkuyorum
cidden çok yorucu ve stresli bi durum
sanırım bi doktora gitmem lazım