yeni üyenin mesajı

ben de bu tarz korkular var
özellikle ailem konusunda
mesela çarşıya çıksalar onlara birşey olacak korkusu sarıyo beni
uzun yola filan gittiklerinde öyle stres oluyorum ki onlar gidene kadar rahat edemiyorum

lisedeyken babannem beyin kanaması geçirmişti hiç beklemediğimiz birşeydi resmen şok olduk
annem babam başka şehre gitti onun yanına biz kardeşimle evde tek kaldık bi süre
o günden sonra bu durum başladı bende o zaman öleceğimi sanıyodum
tvde de aksi gibi hep genç yaşta ölen ölmeden önce öleceğini hissetmiş not bırakmış vs türden haberler görünce psikolojim bozulmuştu
sanırım panik atak gibi birşey yolda yürüyemez olmuştum kafama birşey düşer de ölürüm diye
sonra kendi kendime aştım
şimdi de kendim için değil ama ailem için korkuyorum
cidden çok yorucu ve stresli bi durum
sanırım bi doktora gitmem lazım

o kadar iyi anlıyorum ki o kadar yorucu ki ama bu durum bende daha da hal aldı eyleme döküldü mesela yaptığım ya da yapmadığım yapmadığım bişi onlara zarar verecek yapmazsam bişi olavak diye saçma olduğunu göz göre göre yapıyorum öreneğin çantamda cüzdanımı hep aynı göze koyuyorum dahası da var masam her akşam aynı düzende kalacak şekilde işten çıkıyorum ya da o bardaktan su içmiyorum gibi gibi kendin nasıl aştın

tvde panik atak hakkkında konuşuyodu doktorlar onları dinleyince biraz kendime benzettim konuşulanları
yani bu durumda olan tek kişinin ben olmadığımı anladım
zaten benimki seninki kadar ileri değil
sonrsasında kendi kendimi tedavi ettim gibi birşey oldu
aslında o zaman bi psikologa gitseymişim kısa sürede atlatırmışım

bence sen hemen bi doktora başvur
boşu boşuna kendini yıpratma

psikoloğa bi yıla yakın gittim ama işten izin alamadığım için bıraktım: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…