S sibelmat Nirvana Kayıtlı Üye 4 Mart 2008 152 15 623 Tekirdağ 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelmat #1 röfleyi yeni yaptırdım çokçiğ gözüküyor .renk oturunca güzel olacak gibi .bir an önce oturması için ne yapmam lazım sizce
röfleyi yeni yaptırdım çokçiğ gözüküyor .renk oturunca güzel olacak gibi .bir an önce oturması için ne yapmam lazım sizce
parfumkokusu hola! Kayıtlı Üye 5 Nisan 2013 2.923 2.819 373 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelmat #2 sibelmat .!.: röfleyi yeni yaptırdım çokçiğ gözüküyor .renk oturunca güzel olacak gibi .bir an önce oturması için ne yapmam lazım sizce Genişletmek için tıkla... yıkandıkça oturur. gözün de alışır ama sabredemem diyorsan silver şampuan ile yıka. mor/mavi renkte bir şampuan saçtaki doreliği çiğliği alıyor.
sibelmat .!.: röfleyi yeni yaptırdım çokçiğ gözüküyor .renk oturunca güzel olacak gibi .bir an önce oturması için ne yapmam lazım sizce Genişletmek için tıkla... yıkandıkça oturur. gözün de alışır ama sabredemem diyorsan silver şampuan ile yıka. mor/mavi renkte bir şampuan saçtaki doreliği çiğliği alıyor.
L Lina12 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2012 38 2 86 3 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sibelmat #3 Hemen boyadıktan sonra hep oyle olur ama sonra renk oturur. Ben daha cok yıkarım saçlarımı rengin otuması için))
Hemen boyadıktan sonra hep oyle olur ama sonra renk oturur. Ben daha cok yıkarım saçlarımı rengin otuması için))