Yeni Yasalarla İlgili Bir Sorun (Önemli)

ben de etrafından dolaşıyorum ama işte neyse bence de kapatalım

ah ben bu diş tedavileri paralı olacak söylentisini çıkaranı bir bulsam..bende devlette dişhekimiyim ve iki aydır normalin iki katı tempoyla çalışıyoruz..aşırı bir yoğunluk var randevular iki ay sonrasına verilebiliyor ancak..üstelik ben küçük bir şehirde çalışıyorum büyük şehirler nasıl merak ediyorum..tedaviler eskiden oldduğu gibi devam ediyor paralı falan değil sadece protez yapımında az miktar katılım payı var..ağız diş sağlığı merkezlerine devlet o kadar yatırım yaptı ki paralı olması gibi bir durum söz konusu olamaz çok mantıksız helede seçim öncesi...

Verdiğiniz cevaplardan dolayı hepinize tek tek teşekkur ediyorum :) Kafamdaki sorular nihayet aydınlığa kavuştu :)

18ini bitireli doktora gitmedin mi hiç? Ben okula başladığım için düşmüştüm direk. Ama okumuyorsan okumayan kız çocuğu olarak evlenene kadar bakınırsın babandan. Lakin gidip kontrol etsen iyi olur. Nolur nolmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…