Yeni yasima guzel girmek istiyorum

tuysorunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
1.258
4
66
Bolu
Arkadaslar 1 ay once dogum gunum vardi ve 21 oldum dusundum de ciddi bir iliskim yok ve burda evliligin ne kadar guzel oldugunu okudukca (bekarlara aciyorum falan diyenleri) kendimi cok kotu hissetmeye basladim. Yarin birini bulup evleneyim tabii ki demiyorum ama en azindan ciddi bir iliskim olsun artik Sizden benim icin dua etmenizi istesem cok mu olur?

Son düzenleme:
ayıpsın bu gecede senın ıcın dua ederız nolcek kı ama bu bı eksıklık deıl aklında bulunsun :)

allah ne verırıse hayırlısını versın..

ayıpsın bu gecede senın ıcın dua ederız nolcek kı ama bu bı eksıklık deıl aklında bulunsun :)

allah ne verırıse hayırlısını versın..

cok sagol canim:) o da oyle de bi de yanlis anlamayin kimsenin mutlulugunu kiskanmiyorum simdi biri cikip oyle laf eder allah bana da nasip etsin diyorum insallahhhhhhhhhhhhh:))

5 yıllık evli çocuklu biri olaraktan bekarlara özeniyorum bende yaşın küçük daha acele etme canım

Yeni yaşın kutlu olsun:)
Bir arkadaşım da artık biri olsun istiyorum dedi. Karşısına işe yaramaz biri çıktı. Onunla birlikte.
Bence bu aşk meşk işlerini kafana çok takma. Mutlaka hayatında çok seveceğin biri olacaktır.
Okuyorsan okula asıl, okumuyorsan el işleri, hobi falan onlarla uğraş.

Bu benim nacizane tavsiyem. Umarım seni kızdırmam

haklisin canim. gecenlerde biriyle tanistim kafamizin uydugunu sandim ama beni aklinca asagilamaya baslayinca 'boyle olacaksa hic olmasin' dedim. gercekten kismet bu isler:)
bu arada tesekkur ederim ayrica hic de kizmadim yorum yaptigin icin sevindimde:)

Son düzenleme:
cok sagol canim:) o da oyle de bi de yanlis anlamayin kimsenin mutlulugunu kiskanmiyorum simdi biri cikip oyle laf eder allah bana da nasip etsin diyorum insallahhhhhhhhhhhhh:))

kızz ne alaka kıskanmak felan normal seyler bu ıstekler... ama 21 yasında ne kadar cıddı olur onu bılememm :) sans ısı bırazda :) dedıgım gıbı eksıklık deıl bu yokluk :)

kızz ne alaka kıskanmak felan normal seyler bu ıstekler... ama 21 yasında ne kadar cıddı olur onu bılememm :) sans ısı bırazda :) dedıgım gıbı eksıklık deıl bu yokluk :)

aynen oyle sans isi insallah sizin dualariniz sayesinde acilir sansim cunku bi baskasinin ettigi dua daha cok kabul oluyomus da ondan dedimm:)

burda 'bekarlara aciyorum yaa evlilik harika' diyen kisileri okudum da ondan dedim....

olabilir tabikide canım ben çok mutluyum eşimle 6 yıl çıktık çok seviyorum hala aşığım ama ben yinede bekarlık günlerimi özlüyorum arada allah hayırlısını versin herkese

İyiki doğdun tüy sorunu
Allah kısmetini bir yerlerde bekletiyordur arkadaşım.Daha çok gençsin.Ben genede duamı eksik etmiyorum.ALLAH en kısa zamanda sana seni hak edecek helal süt emmiş Allah korkusu olan ve sana aşık olacak birini nasip etsin diyorum.

ayy cok sagol tatlim beni cok mutlu ettinnn mutlulugun hep daim olsunn:)

ayy cok sagol tatlim beni cok mutlu ettinnn mutlulugun hep daim olsunn:)

Sağol canım mutlu olmana sevindim ve en içten dileklerimle yazdım ..Bekle ve gör daha tazeciksin.Kısmetindeki insanı telaş yaparak değil sakin sakin bekleki yaşadıklarının ve yaşayacaklarının tadını çıkartasın.

aynı yaştayız canım 2.5 yıldır bir sevgilim var.
ve diyorum ki, karşıma çok erken çıkmış...
gerçekten bu yaşlarımı sadece okulu düşünerek geçirmek isterdim.
erkeklerin derdi bitmiyor tatlım.
ne kadar aşık olursan ol insanı sinir etmeyi başarıyorlar.
mutlu ettikleri kadar mutsuz etmeleri de cabası.

ayrıca bekarlık çok zor demişsin
hangi açıdan canım

Öncelikle yeni yaşın kutlu olsun canım..

Burada evliliğin ne kadar güzel olduğunu okuduğuna inanamıyorum, daha çok evlil,ikten soğutacak yazılar var. Demek farklı konulara bakıyoruz..

Ciddi bir ilişkinin olması için elbette dua ederim, ama evlilik için çoook erken.. Aman acele etme, yanlış kararlar alabilecek yaştasın..

o bakimdan da haklisin canim da bekarlik zor u dememdeki neden,, yani hep tek kaliyosun arkadaslar da bi yere kadar, mesela ask tesadufleri sever filmini seyredecek bi sevgilim bile yok:) kizlarla gidip sacmasapan geyikler yapmaktan da bikiyo insan bi sure sonra:) mesela yani:)

dogru canim algiyla da ilgili, ama kotu bi konuda bile 'ayy benim kocam yapmaz bizim evliligimiz ilk gunku gibi' diyenleri okuyunca diorum evlilik muhtesem bir sey olmali:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…