ayıpsın bu gecede senın ıcın dua ederız nolcek kıama bu bı eksıklık deıl aklında bulunsun :)
allah ne verırıse hayırlısını versın..
5 yıllık evli çocuklu biri olaraktan bekarlara özeniyorum bende yaşın küçük daha acele etme canım
Yeni yaşın kutlu olsun:)
Bir arkadaşım da artık biri olsun istiyorum dedi. Karşısına işe yaramaz biri çıktı. Onunla birlikte.
Bence bu aşk meşk işlerini kafana çok takma. Mutlaka hayatında çok seveceğin biri olacaktır.
Okuyorsan okula asıl, okumuyorsan el işleri, hobi falan onlarla uğraş.
Bu benim nacizane tavsiyem. Umarım seni kızdırmam
cok sagol canim:) o da oyle de bi de yanlis anlamayin kimsenin mutlulugunu kiskanmiyorum simdi biri cikip oyle laf ederallah bana da nasip etsin diyorum insallahhhhhhhhhhhhh:))
kızz ne alaka kıskanmak felan normal seyler bu ıstekler... ama 21 yasında ne kadar cıddı olur onu bılememm :) sans ısı bırazda :) dedıgım gıbı eksıklık deıl bu yokluk :)
burda 'bekarlara aciyorum yaa evlilik harika' diyen kisileri okudum daondan dedim....
olabilir tabikide canım ben çok mutluyum eşimle 6 yıl çıktık çok seviyorum hala aşığım ama ben yinede bekarlık günlerimi özlüyorum arada allah hayırlısını versin herkese
İyiki doğdun tüy sorunu
Allah kısmetini bir yerlerde bekletiyordur arkadaşım.Daha çok gençsin.Ben genede duamı eksik etmiyorum.ALLAH en kısa zamanda sana seni hak edecek helal süt emmiş Allah korkusu olan ve sana aşık olacak birini nasip etsin diyorum.
ayy cok sagol tatlim beni cok mutlu ettinnn mutlulugun hep daim olsunn:)
amin canim herkes mutlu olur insallahh... ama bekarlik cok zor
Arkadaslar 1 ay once dogum gunum vardi ve 21 oldum dusundum de ciddi bir iliskim yok ve burda evliligin ne kadar guzel oldugunu okudukca (bekarlara aciyorum falan diyenleri) kendimi cok kotu hissetmeye basladim. Yarin birini bulup evleneyim tabii ki demiyorum ama en azindan ciddi bir iliskim olsun artikSizden benim icin dua etmenizi istesem cok mu olur?
aynı yaştayız canım 2.5 yıldır bir sevgilim var.
ve diyorum ki, karşıma çok erken çıkmış...
gerçekten bu yaşlarımı sadece okulu düşünerek geçirmek isterdim.
erkeklerin derdi bitmiyor tatlım.
ne kadar aşık olursan ol insanı sinir etmeyi başarıyorlar.
mutlu ettikleri kadar mutsuz etmeleri de cabası.
ayrıca bekarlık çok zor demişsin
hangi açıdan canım
Öncelikle yeni yaşın kutlu olsun canım..
Burada evliliğin ne kadar güzel olduğunu okuduğuna inanamıyorum, daha çok evlil,ikten soğutacak yazılar var. Demek farklı konulara bakıyoruz..
Ciddi bir ilişkinin olması için elbette dua ederim, ama evlilik için çoook erken.. Aman acele etme, yanlış kararlar alabilecek yaştasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?