bana bayram ceyiz seyleri almaca ^^ her girdigim yerde gozler ceyizlik seyler ariyor ^^ cok guzelmis bunlar. mumluklari cok begendim nerden?
a101 ganimetleri herkesin hoşuna gitti bugün ben bir yerden nişanlım bir yerden kavuştuk gürallar çay bardakları ve 12 peçete halkası buldu nişanlım bende cupcake standı buldum çok ciciler fotolucam bende limbo home markası muhakak yakında gelir yine alamayanlar üzülmesin
çeyizin çok güzel maşallah
hadi senin düğüne şurda ne kaldı seni anlıyorum şekerimde bana nolduğunu biri anlatsıngerçi şu çocukla bişeyler daha hızlı ilerlese tüm evi doldurcam sanki canım belli bir yok malesef bayramlasmaya gittiğimiz akraba ziyaretinden dönerken kadıköyde bir dükkandan aldım :)
kısmet bu işler bir bakmışsın geri sayım yapıyorsun burda :)
cok guzelmıs canım komıgıme gıttı aynı zamanda bence gosterme bızımkıler olsa dalga geçerlerdi
aynen bizimkilerde ondan saklayacağım onları derinlilereama cok tatlılar eğlenceli olırlar diye düşündüm
bencede kesinlikle eglenceli olur canım cok guzel dusunup bulmussun benımde aklıma gelse boyle degısık fıkırler ne var
tombul teyzeler kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ondan diyorumhic oyle dusunme cnim senin ceyizinde cok guzel :) unutmki bna sizler istek veriyorsunuz :))))
tombul teyzeler kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ondan diyorumben çok zayıf değilim beni anlatıyo onlar esprisi var yani güzel düşünmüşsün
tatlım bu tombul aşk meleklerini yatak odasında değil de banyoda değerlendir. :) kendine haksızlık yapma.
çok güzeller ben de alıcam bunlara benzer esprili şeyler ama banyoda dekor amaçlı kullanıcam. Yatak odamda kullanmam:)
onun dışında kanca evden aldığın spatula ve bıçak setine bayıldım. ben de almayı düşünüyorum da henüz fırsat bulamadım. başka şeyler çıktı :)
çok cici şeyler almışsın yine
inan çok cici olur banyoda. :) yatak odasında daha aşk temalı şeyler olmalı bence
ama düşünce olarak çok güzeller ben de alıcam bi tane tombul mu artık zayıf mı bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?