yeni yeni başlayan çeyiz alışverişim:)

bana bayram ceyiz seyleri almaca ^^ her girdigim yerde gozler ceyizlik seyler ariyor ^^ cok guzelmis bunlar. mumluklari cok begendim nerden?

hadi senin düğüne şurda ne kaldı seni anlıyorum şekerimde bana nolduğunu biri anlatsın gerçi şu çocukla bişeyler daha hızlı ilerlese tüm evi doldurcam sanki canım belli bir yok malesef bayramlasmaya gittiğimiz akraba ziyaretinden dönerken kadıköyde bir dükkandan aldım :)

a101 ganimetleri herkesin hoşuna gitti bugün ben bir yerden nişanlım bir yerden kavuştuk gürallar çay bardakları ve 12 peçete halkası buldu nişanlım bende cupcake standı buldum çok ciciler fotolucam bende limbo home markası muhakak yakında gelir yine alamayanlar üzülmesin

çeyizin çok güzel maşallah

ohh senin için çok sevindim canımm bekliyorum fotoları en kısa zmaanda
çeyizler içinde saol canım benım

kısmet bu işler bir bakmışsın geri sayım yapıyorsun burda :)

burda gorüp begendiğim 2'li Pilav ve Helva Kalıbı Seti

şirin mi şirin ikramlıklar

yatak odası için güzel olabileceğini düşündüğüm tombul aşk meleKleri (gerçi annem görmedi görse kim bilir neler dicek )

Son düzenleme:
cok guzelmıs canım komıgıme gıttı aynı zamanda bence gosterme bızımkıler olsa dalga geçerlerdi

canlarım elime kalpli fondulerım geldi bugun gerçekten çok ilgilendiler ve sapasağlam elimdelerdi:)
kaplarım bıraz buyuk 2 kili rhatlıkla yer yani :) sipariş vermek isteyen olursa diye yazayım dedim:)

tatlım bu tombul aşk meleklerini yatak odasında değil de banyoda değerlendir. :) kendine haksızlık yapma.
çok güzeller ben de alıcam bunlara benzer esprili şeyler ama banyoda dekor amaçlı kullanıcam. Yatak odamda kullanmam:)
onun dışında kanca evden aldığın spatula ve bıçak setine bayıldım. ben de almayı düşünüyorum da henüz fırsat bulamadım. başka şeyler çıktı :)

çok cici şeyler almışsın yine

aa banyo hiç aklıma gelmemişti :)) orasıda olur hatta daha süper olur :))

inan çok cici olur banyoda. :) yatak odasında daha aşk temalı şeyler olmalı bence
ama düşünce olarak çok güzeller ben de alıcam bi tane tombul mu artık zayıf mı bilmiyorum :)

inan çok cici olur banyoda. :) yatak odasında daha aşk temalı şeyler olmalı bence
ama düşünce olarak çok güzeller ben de alıcam bi tane tombul mu artık zayıf mı bilmiyorum :)

:)) sende tombul all zaten evde bir tane güzeller güzeli melek olacak barı o tombul olsun

hepsi çok güzel bende de aday var çeyiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…