yeni yeni başlayan çeyiz alışverişim:)

Son düzenleme:
ay ne güzel ya benim babamda öyle yapsa keşke oda hep derki paranı koy kenara günü gelince alırsın bende inatlaşırım ya baba beğendiğimi bulamıyorum o zaman şimdi azcık azcık bişeyler alıyorum karışmayın bana yav diyorum susuyo

benim babam süprizleri sever :) bende şaşırdım ama buna:) para koyalaımda sonra ya dediklerimi bulamazsam acaleye gelirse nolucak

aman yarabbi neler almissin sekerimm. bayildim. gule gule kullan. a101 ganimetleri tam olarak isteyip bulamadigim seyler :/ cok ciciler ya..

aman yarabbi neler almissin sekerimm. bayildim. gule gule kullan. a101 ganimetleri tam olarak isteyip bulamadigim seyler :/ cok ciciler ya..

gece gece gaza geldim:) ama amerikan servislerine asik olarak aldim:)) a101leri begendin mi gercekten bebegim :))

Kaçırdım ganimetleri bende hayrını gör arkadaşım herşeyin çok güzel ağız tadıyla kullan inşallah :)

asyadan bayram falan demez bulur alacak bişeyler
dolap süslerim :)

2'li mumluklarım :)

Son düzenleme:
bana bayram ceyiz seyleri almaca ^^ her girdigim yerde gozler ceyizlik seyler ariyor ^^ cok guzelmis bunlar. mumluklari cok begendim nerden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…