Yeni yeni konuştuğum adamın kampa davet etmesi normal mi?

Gerek yok bence akışına bırakın, konuşmaya devam edecekseniz illaki farklı noktalardan yine anlaşılır bazı şeyler. Şimdi konusunu açarsanız hesap soruluyor gibi hisseder. Önemsediğinizi, üstünde durduğunuzu düşünür.
Motor kullanıyor bir de, iş görüşmesine seni götüreyim mi dedi ama hala bir cevap veremedim bu durumdan ötürü😂 motoruna da binmek istemiyorum motor tehlikeli gelmiştir her zaman 😃

Motor kullanıyor bir de, iş görüşmesine seni götüreyim mi dedi ama hala bir cevap veremedim bu durumdan ötürü😂 motoruna da binmek istemiyorum motor tehlikeli gelmiştir her zaman 😃
Yapmak istemediğiniz hiçbir şeyi sırf ilişki kuracağım diye yapmayın zaten :)

Motosiklet kullaniyosa baya normal. Bekarken motosiklet grubu uyeligim vardi insanlarin hemen hemen hepsi de iyi gelirli, meslek sahibi insanlardi ve yazlari mutlaka bir cok kamp etkinlikleri oluyordu grupca yeni katilanlar da geliyordu. Insanlar birbirlerini davet ediyordu kalabalikta gidilirdi yalniz da goden olurdu.
Bu kültürü bilmeyen disardan biri farkli dusunebilir ama adam icin cok normal bisey aslinda. Sizin "fazla samimi" olarak baktiginiz sey onun icin oyle degil. 😀

Ama kamp, motosiklet vs size göre degilse bosuna zorlamayin kendinizi. Uyumsuz olursunuz

Kızlar adamla iş ortamında bir kez konuştuk. Sonra yavaş yavaş sosyal mecralardan buldu, en sonunda da wpden mesaj atarak adım attı. 3 gündür de konuşuyorduk kendisi çok gezgin, halka açık yerlerde kamp yapan biri, işletmelerin yerleri oluyor ya o tarz. Daha 3 gün konuştuk, dışarda bir kahve içmişliğimiz yok ama laf arasında kampa gitmek ister misin demesi bana çok erken geldi. Bir de doğru düzgün tanımadığım biriyle bu kadar yakın olmayı da saçma buluyorum. Ben o sorusunu havada bıraktım, sonra başka konulardan konuştuk, sabahtan gece geç saate kadar konuştuk diyebilirim. Konuşurken zaman duruyor bazen gibi bir şey dedi en son geç saat olduğunu fark ettiğimde. Ama şimdi yazmayı kesti. İki gündür yazmıyor. Belki de benim yazmamı bekliyor bilmiyorum ama 3 gün o yazdı diye hemen yazmayı kesip benden beklemesi de çocukça.

Sizce amacı farklı mı? Gerçekten tanımak istiyor mu bilemiyorum.
aynen aynen çok içten ve samimi biri koşa koşa gitmelisin :KK19:

siz belli ki motor, kamp vs olaylarına uzak bir insansınız
adam ne dese böyle heyecanla ya da ilgiyle değil de, uzak olduğunuzu belli edecek şekilde cvp vermişsiniz

önümüz yaz, adam da planlarına iştirak edecek hevesli başka birini bulmuş olabilir

hele ki iş ortamında tanışıp bir de kafalar uymuyorken çok da zorlamanın alemi yok, 2 konuşmuşsunuz bitmiş gitmiş adam öyle düşünüyor bence -çünkü yarın bi gün yine denk gelirsiniz bi yerlerde, sevimsiz olur yani.

Motosiklet kullaniyosa baya normal. Bekarken motosiklet grubu uyeligim vardi insanlarin hemen hemen hepsi de iyi gelirli, meslek sahibi insanlardi ve yazlari mutlaka bir cok kamp etkinlikleri oluyordu grupca yeni katilanlar da geliyordu. Insanlar birbirlerini davet ediyordu kalabalikta gidilirdi yalniz da goden olurdu.
Bu kültürü bilmeyen disardan biri farkli dusunebilir ama adam icin cok normal bisey aslinda. Sizin "fazla samimi" olarak baktiginiz sey onun icin oyle degil. 😀

Ama kamp, motosiklet vs size göre degilse bosuna zorlamayin kendinizi. Uyumsuz olursunuz
Yani aslında severim ama kamp vs benim için pek mümkün değil geleneksel bir aileye de sahibim :D çok
adam ne dese böyle heyecanla ya da ilgiyle değil de, uzak olduğunuzu belli edecek şekilde cvp vermişsiniz

önümüz yaz, adam da planlarına iştirak edecek hevesli başka birini bulmuş olabilir

hele ki iş ortamında tanışıp bir de kafalar uymuyorken çok da zorlamanın alemi yok, 2 konuşmuşsunuz bitmiş gitmiş adam öyle düşünüyor bence -çünkü yarın bi gün yine denk gelirsiniz bi yerlerde, sevimsiz olur yani.
Aslında uzak değilim ama biraz bu konuda görüşüm sınırlı. Hayat tarzım, ailem de öyle. Bunu yaşamam için evlenmiş falan olmam gerekiyor o kafadayım :D

Aslında uzak değilim ama biraz bu konuda görüşüm sınırlı. Hayat tarzım, ailem de öyle. Bunu yaşamam için evlenmiş falan olmam gerekiyor o kafadayım :D

sebebinizin ne olduğu çok önemli değil ki şu noktada
ister siz sevmiyor olun
ister aile tarzınız yetişme şekliniz sebebiyle olsun

elin adamı yani, kaç yıllık sevgiliniz filan değil ki sabretsin alttan alsın
adamın planlarına uymuyorsunuz (o veya bu sebeple) niye uğraşsın -valla uğraşmıyorlar, yoksa bence keşke uğraşan eden adam olsa, ama yok yani. kimsenin kimseyi çekecek sabrı filan yok.

30 yaşında adam sizin "velinizden izin alıp gelemeyecek" durumda olmanızla (ya da kişilik/zevk olarak kamptır çadırdır hoşlanmıyor olmanızla, neyse ne) niye uğraşsın, böyle bakılıyor artık olaya.

zaten siz de evlenmeden bir yere gidemeyecek bir insansanız sürekli vicdan azabı yaşa, kendini sorgula, aileye mahçup ol vb. size de sıkıntı yani...

Aklıma takılan bu durumu sorgulasam mı acaba? Uygun bir dille, hani bana göre olmadığını vs belirtsem. O da baştan anlamış olur kafalarımızın farklı olduğunu ona göre yol çizer.
Kendi kendine gelin güvey oluyorsun ya.adamin umrunda değilsindir.kusura bakma valla.

Ay belli ki farklı dünyaların insanlarısınız niye zorluyorsunuz? Ne siz bu adamın hayatına ayak uydurabilirsiniz ne adam sizinkine.

Bekar olsam, flört ettiğim herif kamp dese, motor dese kamp sevmememe rağmen neden olmasın derim. Sonuçta birlikte geçirilecek mis gibi zaman.

ister siz sevmiyor olun

adamın planlarına uymuyorsunuz (o veya bu sebeple) niye uğraşsın -valla uğraşmıyorlar, yoksa bence keşke uğraşan eden adam olsa, ama yok yani. kimsenin kimseyi çekecek sabrı filan yok.

30 yaşında adam sizin "velinizden izin alıp gelemeyecek" durumda olmanızla (ya da kişilik/zevk olarak kamptır çadırdır hoşlanmıyor olmanızla, neyse ne) niye uğraşsın, böyle bakılıyor artık olaya.

zaten siz de evlenmeden bir yere gidemeyecek bir insansanız sürekli vicdan azabı yaşa, kendini sorgula, aileye mahçup ol vb. size de sıkıntı yani...
Öyle evet kafa olarak uyuşmuyoruz. Ben de bu konuyu ona açsam mı diye düşünüyorum. Kampa gelir misin muhabbetini açıp buna uygun bir insan olmadığımı kısaca ona söylesem mi. O da ona göre uzaklaşır zaten..

Kendi kendine gelin güvey oluyorsun ya.adamin umrunda değilsindir.kusura bakma valla.
Umrunda olayım ya da olmayayım düşüncemi ona söylemek istemenin nesi kendi kendine gelin güven olmak oluyor? O bana bunu soracak rahatlığa sahip, ben de ona uygun olmadığımı düşünüyorum. Hiçbir şey demeden iletişimi bir anda cevapsız bırakıp kesmek daha saçma

Ya arkadaşım evli bekar olmakla ne ilgisi var . Ben sevmem mesela , hiç yapmadim yapmayi da dusunmuyorum kocam da sevmez. Sevse sevgili olmaz evlenmezdik zaten

ister siz sevmiyor olun

Hadi diyelim ki adam uğraştı, sabretti bunlar bir ilişkiye başladılar. Konu sahibi başlayacak motor tehlikeli binme. Adam sevgilisi izin alamıyor diye hayatını durdurmayacak sonuçta. Kampa gitse sorun olacak, yanında kim varlar başlayacak. O kız kimdi, niye konuştun, kızlarla gitme vs. kısıtlamaları gelecek arkasından. Eninde sonunda da moka saracak. Ya sıkılıp kaçacak ya daha özgür ruhlu bir kadın ilgisini çekecek.

Umrunda olayım ya da olmayayım düşüncemi ona söylemek istemenin nesi kendi kendine gelin güven olmak oluyor? O bana bunu soracak rahatlığa sahip, ben de ona uygun olmadığımı düşünüyorum. Hiçbir şey demeden iletişimi bir anda cevapsız bırakıp kesmek daha saçma
Şunu diyorum, birkaç kişi daha demiş.adam açıklama yapmaya değmeyecek kadar savsak birine benziyor gibi.derli toplu açıklamaları haketmiyor gibi.ama tabi yanılma payımız var.

Şunu diyorum, birkaç kişi daha demiş.adam açıklama yapmaya değmeyecek kadar savsak birine benziyor gibi.derli toplu açıklamaları haketmiyor gibi.ama tabi yanılma payımız var.
Ya işte bana da öyle bir tip imajı çizdi. Dış görünüş olarak birbirimizi beğenip etkilendik evet ama hayatımızın uyuşmayacağını düşünüyorum. Yukarıda yazan arkadaşın dediği gibi tam da. Bir süre sonra onun bu aşırı sosyalliği beni rahatsız edecek benim onun planlarına uymayışım da onu rahatsız edecek. Yol yakınken bitirmeliyim o zaman diyorum o yüzden buna açık olmadığımı anlatan bir mesaj yazsam mı dedim.

Siz benim yerimde olsanız nasıl bitirirdiniz bu muhabbeti? Gerçekten fikir arıyorum

O zaman hic uzatmayin. Bilmiyorum bu kamp islerini grupla filan mi yapiyor ama bizim grupta bazi evli adamlar vardi coluk cocuk sahibi ve karisi motosiklet kamp olaylarini sevmiyordu zaten 2de cocuk var yapamiyordu. Arada arabasiyla cafe toplantilarina katildiginda gormustum karisini ama adam bazen metresini motor arkasina atip kamplara getiriyordu. Yani hayat tarziniz uyuşmuyorsa cok sıkıntı.

Öyle evet kafa olarak uyuşmuyoruz. Ben de bu konuyu ona açsam mı diye düşünüyorum. Kampa gelir misin muhabbetini açıp buna uygun bir insan olmadığımı kısaca ona söylesem mi. O da ona göre uzaklaşır zaten..
e adam zaten uzaklaşmış
2 gündür yazmıyor diye siz demediniz mi?

O zaman hic uzatmayin. Bilmiyorum bu kamp islerini grupla filan mi yapiyor ama bizim grupta bazi evli adamlar vardi coluk cocuk sahibi ve karisi motosiklet kamp olaylarini sevmiyordu zaten 2de cocuk var yapamiyordu. Arada arabasiyla cafe toplantilarina katildiginda gormustum karisini ama adam bazen metresini motor arkasina atip kamplara getiriyordu. Yani hayat tarziniz uyuşmuyorsa cok sıkıntı.
Kesinlikle ben de uyuşmayacağımızı düşünüüyorum. Birbirimizi yakından tanıyıp duygusal bağ kursak uzun zaman geçse o zaman evet sevdiğim adamla kamp da yapmak isterim, motoruna eşlik etmek de isterim ama o güveni ararım önce bilmiyorum. Benim bakış açım bu ama o daha rahat bu konularda. O yüzden daha 4 gündür konuşuyorken uzatmadan bitireyim diyorum. Sadece nasıl bitirsem bilemedim şu noktada. Buna uygun olmadığımı anlatan kısa bir mesajla mı bitirmeliyim

Back
X