O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
merhaba arkadaşlar
biliyorum hepimiz zorlu yollardan geçtik ve hala geçiyoruz
duyduğumuz herşeyi yaptık ama olmadı yaradan vermedi .... kim bilir belki yeni yıl bize yeni umutlarla , şirin bebişlerle merhaba der.... 2009 da yaşadığımız kötü sayfayı kapatıp 2010 a mutlulukla merhaba demeye bende varım diyorsnız ve paylaşıma hazırsanız kapım herkese açık.....
umutlarınızı paylaşmaya hepinizi bekliyorum ( burp,bebing,deniz,tuanay,semra,ys88) öncelikle de siz canımın içlerini......opuyorumnanaktan
ooooooo kızlar böyle devam edelim.hepimiz için hayırlı olsun...
belki suan hamile bile olabilirim di mi...
özlemcim seni yalnız bırakmamız mümkün mü....
evet yeni bir baslangıc hepimize iyi gelicek..
yine döktürmeye basladım kızlar...valla mutlu oldum ya.
heyecanlandım birdenbire...
aslında moralim bozuktu bi müşterim vefat etti.ben çok çabuk etkileniyorum herseyden
5 yıll 60 ay boyunca bebegımı bekledım her yenı gunle umutlarım yenıden yeserıyordu asılama klomen ve bırcok kocakarı ılacları denedım vermeyınce yaradanım olmadı umudumu esım ve arkadaslarım sayesınde yıtırmedım zaten umut bıterse ınsan yokolur bızler dıgerlerınden daha dık olmalıyız cunk bırer savascıydık yılmak kıtabımızda olmamalı aglamadım dersem yalan olur gecelerı gozyasından esıme duyurmadan sessızce aglıyordum kalktıgımda yastıkıslanmıs ve gozler bolon olmus her degısıklık benım mudumdu belkı ısaretdır dıye sevındım ve sımdı 7 aylık hamıleyım sukrler olsun darısı ısteyen herkese hep dua ettım duygularımı anlatamadım sacmaladım ıyıce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?