Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
O

ozlem5723

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar
biliyorum hepimiz zorlu yollardan geçtik ve hala geçiyoruz
duyduğumuz herşeyi yaptık ama olmadı yaradan vermedi .... kim bilir belki yeni yıl bize yeni umutlarla , şirin bebişlerle merhaba der.... 2009 da yaşadığımız kötü sayfayı kapatıp 2010 a mutlulukla merhaba demeye bende varım diyorsnız ve paylaşıma hazırsanız kapım herkese açık.....

umutlarınızı paylaşmaya hepinizi bekliyorum ( burp,bebing,deniz,tuanay,semra,ys88) öncelikle de siz canımın içlerini......opuyorumnanaktan

canım yeni sayfamız uğurlar getirsin innnnnnnnnnşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaahhhh!!

inşallah kızlar özlemcim ne güzel anlatmışsın halimizi inşallah 2010 hepimize uğur getirir...

fıstıklarım ya beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim...... umutlarımızın güzel sonuçlara ermesi dileğiyle....

canlarım burada eskiyi kapatıp yepyeni bir ruhla yazalım ....aynı burpumun dediği gibi savaşçıyız biz ve KAZANACAĞIZ... bu düşünceyi hiç kaybetmeyelim:)

Merhaba herkese,ben Tuanay:) 2,5 yıldır bebek istiyorum.Biir kez aşılamam oldu o da tutmadı.Yeni yıla yeni umutlarla giriyorum ve söylüyorum 2010 da kesin hamileyim:)))

tuanayım ya hoş geldin de biz senin hikayeni biryerlerden hatırlıyoruz sanırım.......

a.s.biz varya süper bir ekibiz neden mi kaç aydır birbirimizi hiç bırakmadık... hepinize emklerinden dolayı çok teşekkür ederimmmmmmmm........alkisalkisalkis:lepipuyorumnanaktanhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

tuanaycım cümleni izninle düzeltiyorum HAMıLEYıZ... demek istedin değil mi?

ooooooo kızlar böyle devam edelim.hepimiz için hayırlı olsun...

belki suan hamile bile olabilirim di mi...

özlemcim seni yalnız bırakmamız mümkün mü....
evet yeni bir baslangıc hepimize iyi gelicek..

tuanaycım sen asılama işlemini tekrar deneyecek misin?

aslında özlemcim verilen radyasyon cok yuksek olmuyor ama aklında seni bu konu kemirip duracagına bu ay korun bencede.hep korunmak seni biraz rahatlatır.öbür ay daha kolaylaşır işin..

yine döktürmeye basladım kızlar...valla mutlu oldum ya.
heyecanlandım birdenbire...

aslında moralim bozuktu bi müşterim vefat etti.ben çok çabuk etkileniyorum herseyden

5 yıll 60 ay boyunca bebegımı bekledım her yenı gunle umutlarım yenıden yeserıyordu asılama klomen ve bırcok kocakarı ılacları denedım vermeyınce yaradanım olmadı umudumu esım ve arkadaslarım sayesınde yıtırmedım zaten umut bıterse ınsan yokolur bızler dıgerlerınden daha dık olmalıyız cunk bırer savascıydık yılmak kıtabımızda olmamalı aglamadım dersem yalan olur gecelerı gozyasından esıme duyurmadan sessızce aglıyordum kalktıgımda yastıkıslanmıs ve gozler bolon olmus her degısıklık benım mudumdu belkı ısaretdır dıye sevındım ve sımdı 7 aylık hamıleyım sukrler olsun darısı ısteyen herkese hep dua ettım duygularımı anlatamadım sacmaladım ıyıce

merhaba ibem bogazım dugumlendi okuyunca.ne kadar guzel yazmıssın.hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin allah.kac asılama oldu ve simdi normal yolla mı gebe kaldın öğrenebilir miyim.

ooooooo kızlar böyle devam edelim.hepimiz için hayırlı olsun...

belki suan hamile bile olabilirim di mi...

nasıl ya yoksa birşeyler varda............ hımmmmmmmopuyorumnanaktan

yine döktürmeye basladım kızlar...valla mutlu oldum ya.
heyecanlandım birdenbire...

aslında moralim bozuktu bi müşterim vefat etti.ben çok çabuk etkileniyorum herseyden

canım ya sen iyi ol ki burada da döktür değil mi? evet ya sen çok duygusalsın... aslında hepimiz öyleyiz ben tv izlerken kurgu olan birşeye bile adam öldü diye ağlıyorum valla.. hele haberleri hiç izleyemiyorum...

canım ya aramıza hoş geldin sen bizim için gerçek bir umutsun işte .. desteğin için çok teşekkür ederim... allah sanada kucağına almayı nasip etsin inşallah.. gerçi yolculuk neredeyse sona ermiş:) kolay bir doğum olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…