5 yıll 60 ay boyunca bebegımı bekledım her yenı gunle umutlarım yenıden yeserıyordu asılama klomen ve bırcok kocakarı ılacları denedım vermeyınce yaradanım olmadı umudumu esım ve arkadaslarım sayesınde yıtırmedım zaten umut bıterse ınsan yokolur bızler dıgerlerınden daha dık olmalıyız cunk bırer savascıydık yılmak kıtabımızda olmamalı aglamadım dersem yalan olur gecelerı gozyasından esıme duyurmadan sessızce aglıyordum kalktıgımda yastıkıslanmıs ve gozler bolon olmus her degısıklık benım mudumdu belkı ısaretdır dıye sevındım ve sımdı 7 aylık hamıleyım sukrler olsun darısı ısteyen herkese hep dua ettım duygularımı anlatamadım sacmaladım ıyıce
slm kızlar bende 2010 a umudumu taşıyan savaşcılardanım iyi bi tabirmiş bu ya süper cok begendim :)))))
allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah......
özlemcim bişiy olduğu yok hatta karnım belim agrımaya devam ediyor.sadece umut benimkisi.neden olmasın diyorum.kırmızıları görene kadar umutluyum işte..
havalar acayip sogudu ya.ne giysem üşüyorum ben.anlamadım gitti bu işi.şimdi sıcacık bi çay olsada içsem...
yine sayfanın tek hakimiyim
oooo tuanaycım erken saatlerde sizi burada görmek cok guzel.
ah bi verebilsem güzel haberi.....
kızlar aranızda domuz gribi aşısı olan var mı?
kafam karıstı benim olsam mı olmasam mı?
canım hoşgeldin biz burda sayımız az ad olsa savaşmak için mücadele ediyoruz sizde umut oluyosunuz bize bende aynı soruları sorucam sorun neydi aşılama ile mi oldu yoksa normal yolla mı allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah cinsiyeti ne acaba?biz böyle çok soru sorarız ona göre sıkılmak yok:)))
selam kızlar ben de geldim yeni umutların sayfasına,
anlatıym hikayemi eşimde sperm hareket sorunu vardı geçen nisan da aşılama yaptırdık olmadı
derken varikosel sorunu olduğunu öğrendik haziran da ameliyat oldu bu arada kürler tam gaz devam sonraa tam ameliyattan 3 ay sonra doğal yolla hamile kaldım havalarda uçarken 10 haftalıkken kalbi durdu meleğimin aldılar benden((
4 hafta oldu geçmedi accısı ama hafifledi ve ben Allah tan umudumu kesmedim şimdi korunuyoruz kan pıhtılaşma testi falan yapılacak 2010 da şubat gibi bırakıyoruzz korunmayı yeni yıl bana bebeğimi getirecek diye ümit ediyorum
inşallah hepimizin gönlümüzün muradı olur ve yeni yıl da gelir bebeklerimiz bu arada hafta sonu yeni eve taşınıyorum
sloganım yeni ev yeni umut yeni yıl ve yeni bebek inşallah Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?