Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar bende 2010 a umudumu taşıyan savaşcılardanım iyi bi tabirmiş bu ya süper cok begendim :)))))
allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah......

özlemcim bişiy olduğu yok hatta karnım belim agrımaya devam ediyor.sadece umut benimkisi.neden olmasın diyorum.kırmızıları görene kadar umutluyum işte..

havalar acayip sogudu ya.ne giysem üşüyorum ben.anlamadım gitti bu işi.şimdi sıcacık bi çay olsada içsem...

özlemcim valla hassaslık ötesi bi durum var bende.doktorum söyle bir benzetme yapmıştı.araba alarmları var ya üstüne kedi oturunca calar yada biri kilidi kurcalayınca.ben işte yanından geçince calmaya baslayanlardanmışım.aslında kendime ne kadar zarar verdiğimin farkındayım ama cabalasamda değiştiremiyorum..

herkese merhaba,baya hareketli bir forum olmuş burası.Bebing,inşallah güzel haberi verirsinde,sayfa daha bir güzel olur ve umutla dolar.

oooo tuanaycım erken saatlerde sizi burada görmek cok guzel.
ah bi verebilsem güzel haberi.....

tiramisu hoşgeldin aramıza sende biraz kendinden bahset tanıyalım senide...ne kadar zamandır cocuk istiyorsun...tedavi olun mu gibi....

kızlar aranızda domuz gribi aşısı olan var mı?
kafam karıstı benim olsam mı olmasam mı?

canım hoşgeldin biz burda sayımız az ad olsa savaşmak için mücadele ediyoruz sizde umut oluyosunuz bize bende aynı soruları sorucam sorun neydi aşılama ile mi oldu yoksa normal yolla mı allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah cinsiyeti ne acaba?biz böyle çok soru sorarız ona göre sıkılmak yok:)))

bebingcin inşaşşal hamilesindir zaten bu güzel haberler en beklemediğin zaman da gelir inşallah gelmiştir bebişin..domuz gribi aşısı ben olmadım ama annem oldu şeker ve kalp hastası o yüzden riskliymiş 2 gün biraz hasta olur gibi oldu sonra düzeldi sen bilirsin canım kronik hastalığın mı var ki olmak istiyorsun?

slm kızlar bende 2010 a umudumu taşıyan savaşcılardanım iyi bi tabirmiş bu ya süper cok begendim :)))))
allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah......

sende aramıza hoşgeldin... paylaşımlarınızı bekliyoruz:) opuyorumnanaktan

özlemcim bişiy olduğu yok hatta karnım belim agrımaya devam ediyor.sadece umut benimkisi.neden olmasın diyorum.kırmızıları görene kadar umutluyum işte..

valla bekledim ama....

havalar acayip sogudu ya.ne giysem üşüyorum ben.anlamadım gitti bu işi.şimdi sıcacık bi çay olsada içsem...

sıcak tut kendini eskilerde hep öyle der korumak lazım yani... sıcak birşeyler iç

kızlar aranızda domuz gribi aşısı olan var mı?
kafam karıstı benim olsam mı olmasam mı?

yok ya olmadım birde veliler gelip sorup duruyorlar ne yapalım diye bende çocuk sizin siz karar verin diyorum ne diyeyimki kendime bile çarem yokken... olmayacağım sanırım çünkü o daha ağır basıyor... aslında pek güven arz etmedi bende....lmaz:

denizim ya döktürmüşsün... valla gelni sıkıştıralım birazŞeniz ki bize de katkıları olsun tabi bizimde onlara ... acayip tecrübeli arkadaşlarız sonuçtavereliniortak

selam kızlar ben de geldim yeni umutların sayfasına,
anlatıym hikayemi eşimde sperm hareket sorunu vardı geçen nisan da aşılama yaptırdık olmadı
derken varikosel sorunu olduğunu öğrendik haziran da ameliyat oldu bu arada kürler tam gaz devam sonraa tam ameliyattan 3 ay sonra doğal yolla hamile kaldım havalarda uçarken 10 haftalıkken kalbi durdu meleğimin aldılar benden ((
4 hafta oldu geçmedi accısı ama hafifledi ve ben Allah tan umudumu kesmedim şimdi korunuyoruz kan pıhtılaşma testi falan yapılacak 2010 da şubat gibi bırakıyoruzz korunmayı yeni yıl bana bebeğimi getirecek diye ümit ediyorum
inşallah hepimizin gönlümüzün muradı olur ve yeni yıl da gelir bebeklerimiz bu arada hafta sonu yeni eve taşınıyorum
sloganım yeni ev yeni umut yeni yıl ve yeni bebek inşallah Allah yardımcımız olsun

canım başka bir sayfadan hatırlıyorum seni ben öyle gezinirim yorum yazmasamda okurum ..inşallah yeni yıl yeni ev sana umutlarınla berbaer çok güzel sağlıklı bir bebiş getirsin teselli etmez ama eşinin ameliyatı sonuçta işe yaramış sen yine hamile kalabilirsin pıhtılaşma testleriyle sorun halledilirse bebişin sağlıkla büyür göbüşünde..hepimiz yeni umutlarla bu sayfayı açtık bir gün bizimde yüzümüz gülecek inşallah
madem yeni gelen arkadaş çok bende anlatayım azcık...27 yaşındayım 7 yıllık ileri seviye endo hastasıyım 20 yaşında açık ameliyatla boyutları 10 cm i geçen 3 adet kist alındı 25 yaşında evlendim evlenene kadar hep doğum kon. hapı kullandım tekrarlamadı çocuk için bırakınca geçen sene ocak ayında tekrar çıktı ve hazirana kadar 4 cm oldu haziranda laparaskopi oldum..tüplerim açık eşimin sperm durumu çok iyi değil ama fenada değilmiş 20 milyon üstü..eylülde ve ekimde klomenle 2 negatif aşılama geçirdim tüp bebek raporu içinde daha vaktim vardı ve daha fazla beklemek istemediğim için özel bir merkezle yarın hayırlısıyla tüp bebeğe başlıyorum ocak ayında da iğneler başlayıp nasipse transferim gerçekleşirse en büyük hayalim 14 şubat hem sevgililer günü hemde evlilik yıl dönümümüz o zamana kadar mutlu sona ulaşmak.sonuç negatif olursa ne olur bilmiyorum onu düşünmek bile istemiyorum artık olumlu bakmak istiyorum herşeye...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…