Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hepinizi seviyorum nedense benimde içim kıpır kıpır 18 inde eşim geliyor gelsin artık ya millet soruyo çocuk yok mu diye bende diyorum adam eve uğrasa olucak napıyım bende onun üstüne atıyorum iyi oluyor aslında:)))

denizim ya döktürmüşsün... valla gelni sıkıştıralım birazŞeniz ki bize de katkıları olsun tabi bizimde onlara ... acayip tecrübeli arkadaşlarız sonuçtavereliniortak

tabi tatlım ya ne o öyle..bişeyler söyleyip kaçmak yok onlarda alışır bize zamanla..

burp nerdesin canım bizi bırakma sakın...:enbuyukkk:

sayfa sapıttı yine neyse şimdilik bu kadar yeter yemekten sonra uğrarım yine herkese byee:))

arkadaşlar naber?bakıyorumda yeni sayfa bayağı hızlı ilerliyor....

sağol deniz inşallah hepimize yeni bebekler getirsin çifter çifter:)))
14 şubata kalmazsın inşallah daha önce gelir meleğin

kızlar masallahınız var aman sımarmayın...

maviumutolsun sende hosgeldin aramıza....

denizcim kronik bir hastalığım yok ama acayip panik bir tip olduğum için korkuyorum ondan acaba olsammı diye düşünüyorum...

bugun alışverişe gittim kızlar oh be dünya varmış kendime geldim.ne kadar uzak kalmışım meger.alışveriş merkezine filan gitmedim zaten.grip olurum mikropludur diye.bi magazaya gittim birkaç parca cici aldım kendime.kombin yapılabilicek sekilde.yinede pantolon almadım hamile kalırsam diye.bırakmıştım bu düşünceyi ama engel olamadım yine.

hani müşterim vefat etti dedim ya bebeği vardı 4 aylık.o uyzden cok uzuldum.bugunde bi arkadasım 6,5 aylık hamile bebeğini alıcaklar gelişim geriliği var diye..
böyle seyler olunca sukrediyorum yaradana.saglıklı olsun bizimle olsun diye...
simdi onların yasadıklarını dusununce benim ki hiçbirsey değil diyorum

özlemcim böyle bana iltifat edince cok mutlu oluyorum.....

denizcim eşin için süprizler hazırla.çok özlediniz birbirinizi.hem bi daha ki gidişinin dönüşünde artık tüpcan ve tüpnur da sizinle birlikte olucak..

ben size bi türlü denk gelemiyorum yaaaa.

kızlar itiraf ediyorum bende yine basladı tuvalete gitmeye korkma sendromu... yardımedin....

burpcum nerlerdesin....

yeni gelen arkadaslar.şasırmayın bu kız manyak mı niye kısa kısa yazıyor ve bu kadar cok yazıyor diye.kısa yazıyorum cunki uzun yazınca silinebiliyor.buda insanı sinir ediyor.cok yazıyorum cunki ben gaza getiriyorum böyle arkadasları.bide alışkanlık oldu yazmadan duramıyorum.

bebingcim sen bana yazdığında bi arkadaşımla tel.da konuşuyodum kusura bakma cevap veremedim canım
ama çıktın nedeeennn???

kızlar yazılanları okumadım ama geldim canlarım benim yarın izin günüm bugün resmi olarak negatif sonucumuzu aldık eeee bizede şarap eşliği ile kutlamak kalıyor yani şu an eşimle parti yapıyoruz kadeh kaldırıp kısırlığımıza diye tokuşturuyoruz şubatta tekrar denemek üzere sizinle yola devam diyoruz yarın yazılanları büyük bir keyifle okuyup sizinle paylaşımlara devam edeceğim canlarım benim
şu an sadece negatifi sindirmeye çalışıyoruz

canım öncelikle geçmiş olsun ... aramıza hoş geldin... yeni eve taşınmak bizde de bu yönde iyidir derler:) eski bir inanış işte ama gerçekleşirse buraya yazacaksın anlaştık mı:) bende doğal yollardan hamile kaldım geçen yıl bu ay 3 aylıkken bozulmuş gebelik teşhisi konuldu ve benim meleğimide aldılar ... 5-6 ay korunmamız istendi sonra 1 başarısız aşılama geçirdim ve şimdi yaradanın benim için bir mucize gerçekleştirmesini bekliyorum ... inşallah bu sayfa herkese umudun yanına sevgiyi de katarak gelir... sevelim bebişlerimizi değil mi yaa?opuyorumnanaktan

:Saruboceq:
oooooo denizim sen yolunu bulmuşsun iyi bir yöntem ben tuttum valla:) ayyy en başta demem gerekti GÖZÜN AYDIN hadi bakalım özlem sona eriyor... inşallah yeni yıl ve yeni sayfamız hepimize büyük güzelliklerle gelir....:Saruboceq::ecrin_bebek:

sağol deniz inşallah hepimize yeni bebekler getirsin çifter çifter:)))
14 şubata kalmazsın inşallah daha önce gelir meleğin

ayyyyyy hepimize inşallah... ben hep ikiz istiyorum zaten .. çalışırken ne yapacaksam ama merak işte... kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…