denizim ya döktürmüşsün... valla gelni sıkıştıralım birazŞeniz ki bize de katkıları olsun tabi bizimde onlara ... acayip tecrübeli arkadaşlarız sonuçtavereliniortak
hani müşterim vefat etti dedim ya bebeği vardı 4 aylık.o uyzden cok uzuldum.bugunde bi arkadasım 6,5 aylık hamile bebeğini alıcaklar gelişim geriliği var diye..
böyle seyler olunca sukrediyorum yaradana.saglıklı olsun bizimle olsun diye...
simdi onların yasadıklarını dusununce benim ki hiçbirsey değil diyorum
selam kızlar ben de geldim yeni umutların sayfasına,
anlatıym hikayemi eşimde sperm hareket sorunu vardı geçen nisan da aşılama yaptırdık olmadı
derken varikosel sorunu olduğunu öğrendik haziran da ameliyat oldu bu arada kürler tam gaz devam sonraa tam ameliyattan 3 ay sonra doğal yolla hamile kaldım havalarda uçarken 10 haftalıkken kalbi durdu meleğimin aldılar benden((
4 hafta oldu geçmedi accısı ama hafifledi ve ben Allah tan umudumu kesmedim şimdi korunuyoruz kan pıhtılaşma testi falan yapılacak 2010 da şubat gibi bırakıyoruzz korunmayı yeni yıl bana bebeğimi getirecek diye ümit ediyorum
inşallah hepimizin gönlümüzün muradı olur ve yeni yıl da gelir bebeklerimiz bu arada hafta sonu yeni eve taşınıyorum
sloganım yeni ev yeni umut yeni yıl ve yeni bebek inşallah Allah yardımcımız olsun
kızlar hepinizi seviyorum nedense benimde içim kıpır kıpır 18 inde eşim geliyor gelsin artık ya millet soruyo çocuk yok mu diye bende diyorum adam eve uğrasa olucak napıyım bende onun üstüne atıyorum iyi oluyor aslında:)))
arkadaşlar naber?bakıyorumda yeni sayfa bayağı hızlı ilerliyor....
sağol deniz inşallah hepimize yeni bebekler getirsin çifter çifter:)))
14 şubata kalmazsın inşallah daha önce gelir meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?